Kanal D Beyaz Show - Genel Sohbet Konusu

Program cok ruhsuzdu..
Gelen konukların hepsi film amaçlı gelmis program resmen reklam programı olmuş. Özel hayata dahil hic bir sey yok.

Neyse Hande Yener var en azından.

Program cok ruhsuzdu..
Gelen konukların hepsi film amaçlı gelmis program resmen reklam programı olmuş. Özel hayata dahil hic bir sey yok.

Neyse Hande Yener var en azından.
Aynen, ben de çok sıkıcı buldum kapattım.

Aynen, ben de çok sıkıcı buldum kapattım.
Beyaz'da kötüydü. Canlı olmayınca sarmiyor program.Annemler sıkıldı hatta başka kanallara baktılar.

O Ses iyiydi ama.

Gecenin Kraliçesi başlıyor dedi. Sonra Star tv'de dedi.
Beyaz'da kesmeyiz kesmeyiz rahat rahat söyle dedi.

@xemrexxx

Son düzenleme:
Bak bak nasıl takip ediyor.

Diziden az bahseder bence. Beyaz Meryemi konuk etse keske. Hazır yeni dizisi başlıyor.

@Bully senin ki çıktı.
Senin ki değil yalnız seninki olacak

Gece evde değildim ama Serdar'lı kısımları izleyecem.
Beğenmemişiniz bölümü hepsini izleyip zaman harcamaya gerek yok o halde.

Tekrarı var şu an güzel oldu bu.

Senin ki değil yalnız seninki olacak

Gece evde değildim ama Serdar'lı kısımları izleyecem.
Beğenmemişiniz bölümü hepsini izleyip zaman harcamaya gerek yok o halde.
mayıs ayında 10 parçalı yeni bir albüm daha geliyormuş ek olarak hande yener ile bir düet daha yapıcakmış ayoll ne şanslısın sende adam her yıl albüm yapıyor öyle 2 şarkılı singlede değil normal albüm bizde bizimkini bekleyelim 3 yıldan 3 yıla

Az yapması iyidir bence.

Az yapması iyidir bence.
serdar beyin şarkıları ve konuştuğu kısımlara baktım sadece onun harici tv8 o ses izledik gerçekten yılbaşına en yakışan program o sesti ve beyaza yakıştıramadım ben yılbaşı gecesi şaka gibi bir program serdar bey öncesinde gelen konukalrla nekadar sıkıcı sohbet ediyorlar yaa skec görüntü hiçbirşey yok mıy mıy kendi aralarında birşeyler konuşuyorlar gerçekten rezaletti

Vallaha mı kız süper haberler.
Bu albümde farklı bir tarza bürüneceğini düşünüyorum biraz son albümü de iyiydi gerçi bence 2-3 şarkı dışında hepsi güzeldi.
İki Deli'den sonra Korktum'a klip bekliyordum aslında ama neyse olmayacak gibi sağlık olsun.

2 şarkı çıkardı işte idare et neyine yetmiyor
Ben Olsaydım yılın en iyi şarkılarından biriydi harika bir şarkı.

hande yener ile yeni düet geliyor olması bence genel olarak memnun kalmamışlar gibi hissettim ben şarkı çok güzeli bence ama genel olarak o patlamayı yapamadı gibi sankı tekrar deneyecekler oyüzden gibi geldi bana ama yine iyi bir çalışma olucaktır

her yıl albüm çıakrıyor ayoll adam evlendi hala durmuyor dinlenmiyorda galiba ama bu yazda serdar dinleyecez gibi balım gibi bir şarkı daha patlatsa yeter gibi yaza

mustim tek bocaladığı iş ateş et ve unut oldu malesef çünkü kariyerinde ilk defa çıkış yaptığı şarkı patlama gösteremedi biraz bizi olumsuz etkiledi ondan sonrakı işleri toparladı son dönem şarkıları yeni nesilede ayak uyduruyor şıkır şıkır, ego, tesir altında şimdide ben olsaydım albümü ayy kral tv müzik ödüllerinde mayıs ayında oluyor galiba mustide haziran ayı çıkardı albümü inş bu yılkı adaylığa uygun oluyoruzdur kral tv müzik ödüllerinden ödül almayı özledik ben olsaydım evet soundu özellikle müziği eski şarkılarının havası var hit şarkılarına 1 yeni şarkı daha ekledi diyebiliriz sanırım

İki Deli yeni yeni açılıyor ya youtube'ta 8.5 milyon izlenmeye ulaşmış radyolarda da 1-2 haftadır sık rastlamaya başladım yavaş yavaş yükselecek listelerde.
Yeni düetlerini de merakla bekliyoruz.

Ne güzel işte yaz demek Serdar Ortaç demek kaliteden mahrum kalmamış olursun.
Resital yaşatıyor resmen şu an moralim yerine geldi.

Bakalım inşallah Musti ve Serdar eski günlerdeki gibi ödüllerini alırlar kral müzik ödüllerinde.

yılın şarkısında bence ben olsaydım olmalı ama bangır bangır önümüzü kapadı ayol işimiz o dalda çok zor hadi serdar ortaç balım şarkısı düet o düet katogorisine girerse oradan şansını deneyip bangır bangırdan kurtulabilir

en iyi pop erkek ödülünde mustimi şanslı görüyorum ordada efenin koca kafalı cecelisi var onunla kapışabiliriz oradada ama yılın şarkısına oranla şarkıcısıı ödülünde bence daha şanslıyız gibi umarım serdarda mustide aday olabilirler öncelikle

Bangır Bangır en iyi şarkıyı alır, en iyi erkek sanatçıyı da Ceceli'ye verirler yine.
Aşkla Aynı Değil varken Balım'ın da en iyi düette pek şansı yok biz en iyisi umudu keselim Musti ve Serdar'dan

Bangır Bangır en iyi şarkıyı alır, en iyi erkek sanatçıyı da Ceceli'ye verirler yine.
Aşkla Aynı Değil varken Balım'ın da en iyi düette pek şansı yok biz en iyisi umudu keselim Musti ve Serdar'dan
ayy ceceliyide tarkan yaptılar maşaşlah bende severim ama bu yıl ilelde aşk falan işi bence zor biz en iyisi şarkıları bırakıp şarkıcı kategorisinden ceceliye yüklenelim ayol oradan ekmek çıkar bize çıkarsa

aaa unutuyordum serdarın kırdığı potu şimdi bunlar bant yayın yaptılar canlı değildi yılbaşı saatine denk getirip gündüz saatini yılbaşı oluyormuş gibi kutluyorlardı yeni yılda napıcaksınız diye sordu beyaz serdarda diyorki kıbrısta giricem ben yeni yıla diyor

tabi oradan hemen uyardılar şuan girdik zaten diye

Yaşanan olaylardan sonra bu bölümü baya merak ediyordum, Konuklar da iyi zaten.

Bu arada 23.15 diye koyuyorlar fragmana, yayınlıyorlar 23.30'da.

Vee bölüm başlar...

Yaşanan olaylardan sonra bu bölümü baya merak ediyordum, Konuklar da iyi zaten.

Bu arada 23.15 diye koyuyorlar fragmana, yayınlıyorlar 23.30'da.

Vee bölüm başlar...
Bir açıklama yaptı mı? Ve canlı yayın mı çünkü "yeni bölüm" yazıyordu sitede.

Bir açıklama yaptı mı? Ve canlı yayın mı çünkü "yeni bölüm" yazıyordu sitede.
Yok, o meselelere falan hiç girmedi. Her zamanki gibi aynı havasında girdi valla.

Morali bozuktu en son, kendine gelmiş kendisi. Sevindim.

Canlı yayın.