@xemrexxx meryemi görmeye açmış simge karşısına çıkmış bende kenanı görmeye açtım acun çıktı kısmetimizde kötü bizimAcun TV8’i kapatıp Kanal D’ye mi geçiyor yoksa.
@xemrexxx meryemi görmeye açmış simge karşısına çıkmış bende kenanı görmeye açtım acun çıktı kısmetimizde kötü bizimAcun TV8’i kapatıp Kanal D’ye mi geçiyor yoksa.
neticede bağış yapıyor sultsanım gönlü zengin
Hayır işi diyorsun.neticede bağış yapıyor sultsanım gönlü zengin
başka ne işi olacak.ss zaten sevgilisi var sultanımınHayır işi diyorsun.
neticede bağış yapıyor sultsanım gönlü zengin
ilk haftada bu kadın yüzünden gelememişti kenanım şunu bırakıp tek gelseya ayoll gişe gibi reytingide düşmesin kenanımın
O da ne geniş bir adammış ben o itiraftan sonra ayrılırdım şahsen.başka ne işi olacak.ss zaten sevgilisi var sultanımın
Kenan’lardan bir tek Kenan Doğulu çıkıyor yılda bir iki kez artık onla idare et ablacım.ilk haftada bu kadın yüzünden gelememişti kenanım şunu bırakıp tek gelseya ayoll gişe gibi reytingide düşmesin kenanımın
ay hoşt bir kere meryoşumun menajeri aynı zamanda öz abisi her yere onunla gidiyorO da ne geniş bir adammış ben o itiraftan sonra ayrılırdım şahsen.
Kenan’lardan bir tek Kenan Doğulu çıkıyor yılda bir iki kez artık onla idare et ablacım.
Ayy bu kadın kim şimdi açtım Sezen’in şarkısını batırmış.ay hoşt bir kere meryoşumun menajeri aynı zamanda öz abisi her yere onunla gidiyor
Aaa sonunda Leonum geldiUzun zaman sonra programı izliyorum, özlemişim. Boran Kuzum ve Miray Daner çok tatlı bir giriş yaptı, Boran'ın ilk canlı yayınıymış zaten.
Ferhat Göçer şarkılarıyla, Evrim Akın samimiyetiyle güzel girdiler.
99 doğumluysa tilkiden 1 yaş büyüktür küçük değilOhaaa bu kız Bez Bebekte oynamış ve bu bölümüde hatırlıyorumek olarak Çok sevdiğim dizi olan Papatyamdakı çocukta bu kızmış yeni öğrendim 😱😱😱
Ben 16-17 yaşındaykan bu nasıl 8-9 yaşında oluyor dedim baktım ki 99 doğumluymuş 8 yaş var aramızda 😱 Tilki Kızdan 1 yaş küçükmüşgece gece moralim bozuldu onlar çocukken ben bu kızların yaşlarına yakın bunları izliyordum bu dizilerde şaka maka yaşlandık ayoll@Yiğitt @Aserat @xemrexxx @eskici @sokak sanati @Harunnn60 @gözlemci @destere @cookies @Forumdash @Harunnn60
Aaa evet 1 yaş büyük diyecektim99 doğumluysa tilkiden 1 yaş büyüktür küçük değil
Bu Vatanım Sensinde oynayan kız mıAaa evet 1 yaş büyük diyecektimO dizileri bölümleri hatırladım bir hüzünlendim gerçekten
EvetBu Vatanım Sensinde oynayan kız mı
Nasıl senle yaşıt olabilir ki sen nine olmuşsun artıkEvetBenle yaşıt sanıyordum ben baktım o izlediğim dizilerde olan çocukmuş
Kaç yaşındakı bu dedim film koptu
Moralim zaten bozuk oklava gelmesin kafanaNasıl senle yaşıt olabilir ki sen nine olmuşsun artık
Ay tamam be sana da şaka yapmaya gelmiyor heeMoralim zaten bozuk oklava gelmesin kafana
Hadi Bez Bebek neyse 1 bölüm oynamsıtı ama Papatyam da izlediğim kız çocuğun bu çıkması gerçi ben o kız çocuğuna gıcık oluyordum demek oyüzden ısınamadım buna Vatanım Sensinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?