Kanal D Beyaz Show - Genel Sohbet Konusu

Uzun zaman sonra programı izliyorum, özlemişim. Boran Kuzum ve Miray Daner çok tatlı bir giriş yaptı, Boran'ın ilk canlı yayınıymış zaten. :bhr:

Ferhat Göçer şarkılarıyla, Evrim Akın samimiyetiyle güzel girdiler. :Z

Uzun zaman sonra programı izliyorum, özlemişim. Boran Kuzum ve Miray Daner çok tatlı bir giriş yaptı, Boran'ın ilk canlı yayınıymış zaten. :bhr:

Ferhat Göçer şarkılarıyla, Evrim Akın samimiyetiyle güzel girdiler. :Z
Aaa sonunda Leonum geldi :Z

Beyaza bir kez daha kanım ısındı ecünnü ile arasına girdi afferim vlla :Z:Z:Z @xemrexxx @Aserat

Ohaaa bu kız Bez Bebekte oynamış ve bu bölümüde hatırlıyorum :( ek olarak Çok sevdiğim dizi olan Papatyamdakı çocukta bu kızmış yeni öğrendim 😱😱😱

Ben 16-17 yaşındaykan bu nasıl 8-9 yaşında oluyor dedim baktım ki 99 doğumluymuş 8 yaş var aramızda 😱 Tilki Kızdan 1 yaş büyükmüş :F gece gece moralim bozuldu onlar çocukken ben bu kızların yaşlarına yakın bunları izliyordum bu dizilerde şaka maka yaşlandık ayoll :( :( :( @Yiğitt @Aserat @xemrexxx @eskici @sokak sanati @Harunnn60 @gözlemci @destere @cookies @Forumdash @Harunnn60

Ohaaa bu kız Bez Bebekte oynamış ve bu bölümüde hatırlıyorum :( ek olarak Çok sevdiğim dizi olan Papatyamdakı çocukta bu kızmış yeni öğrendim 😱😱😱

Ben 16-17 yaşındaykan bu nasıl 8-9 yaşında oluyor dedim baktım ki 99 doğumluymuş 8 yaş var aramızda 😱 Tilki Kızdan 1 yaş küçükmüş :F gece gece moralim bozuldu onlar çocukken ben bu kızların yaşlarına yakın bunları izliyordum bu dizilerde şaka maka yaşlandık ayoll :( :( :( @Yiğitt @Aserat @xemrexxx @eskici @sokak sanati @Harunnn60 @gözlemci @destere @cookies @Forumdash @Harunnn60

99 doğumluysa tilkiden 1 yaş büyüktür küçük değil :A :A

Nasıl senle yaşıt olabilir ki sen nine olmuşsun artık :A :F
Moralim zaten bozuk oklava gelmesin kafana :F

Hadi Bez Bebek neyse 1 bölüm oynamsıtı ama Papatyam da izlediğim kız çocuğun bu çıkması gerçi ben o kız çocuğuna gıcık oluyordum demek oyüzden ısınamadım buna Vatanım Sensinde :A :A :A

Moralim zaten bozuk oklava gelmesin kafana :F

Hadi Bez Bebek neyse 1 bölüm oynamsıtı ama Papatyam da izlediğim kız çocuğun bu çıkması gerçi ben o kız çocuğuna gıcık oluyordum demek oyüzden ısınamadım buna Vatanım Sensinde :A :A :A
Ay tamam be sana da şaka yapmaya gelmiyor hee :A :A