Beyaz Karanfil'de Ani Değişiklik!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,319
Puanı
1,060
ATV'nin yeni dizilerinden biri olanBeyaz Karanfil'den haber var!

Dizinin yarın akşam yeni saatinde ekrana gelecek. Başrollerinde Kenan Çoban, Ali Sürmeli ve Hakan Boyav'ın olduğu dizinin yeni bölümü yarın akşam 21.30'da yayınlanacak. Ayrıca dizi, özet de vermeyerek direkt olarak yayına girecek. Yapımın öncesinde ise dizinin ikinci bölümünün tekrarı ekrana gelecek.

Yayın hayatına geçen haftalarda başlayan dizi, beklenen reytingleri alamaması nedeniyle Üç Arkadaş'ın final yapmasıyla boşalan Perşembe akşamlarına getirtilmişti. Bu hamlenin yine yarınki maç ile karşı karşıya gelmemek için yapıldığı düşünülüyor.

Beyaz Karanfil, özetsiz yeni bölümüyle Perşembe akşamı 21.30'da ATV'de!

beyaz-karanfil-1 (1).jpg

Son düzenleme:
21:30'da özetsiz yayınlanması iyi olmaz gibi. 20:00'da başlamalı bence hazır Vadi'de yok.

Özet yok ama tekrar var.:D Başlık keşke tekrarı ile birlikte yayınlanacak olsaymış.:F

Özet yok ama tekrar var.:D Başlık keşke tekrarı ile birlikte yayınlanacak olsaymış.:F
Başlık düzeltildi... :)

Adamlar dört ayak üstüne düştü komplo teorisi yapıp acaba polatin arabasına ufak bir suikast mi var diyesim var ama demiyorum))))

Diziyi komple yayindan kaldirsinlar @Çiğdem- bile begenmediyse kimse begenmez :)
hahahha çok doğru cnm biliyorsun ben türk dizilerinden aksiyon düşkünüyümdür o tür dizilerden çok iyi anlarım bu dizi vadi oyuncuları olsa bile bana heyecan vermedi 2.bölümünü hala izleyemedim mesala :F:F:F
ama şöyle birşey var adamlar durdu durdu perşembeye aldılar aniden ve hemen 1 gün geçmeden necati bey sakatlanıp vadi ara vermek zorunda kaldı ayoll sankı vadinin araya bu şekilde giriliceğini biliyorlardıda öyle perşembeye aldılar gibi çok büyük bir tesadüf cidden😱

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy