bekleyip görücez bakalımo taş atvnin başını yaracak panpa..oyuncularını transfer edip yalapşap bi senaryoyla karşısına dikiyo vadinin ama anyayı konyayı vadi başlayınca atv...![]()
bekleyip görücez bakalımo taş atvnin başını yaracak panpa..oyuncularını transfer edip yalapşap bi senaryoyla karşısına dikiyo vadinin ama anyayı konyayı vadi başlayınca atv...![]()
adam dizmiş yine müthiş müthiş1.kvpnin güçlü bi karekteri öldüğünde daha güçlü dönüyorrrr...örnek memati 2.başka bi kanala geçtiğinde izlenme oranını artırıyor..örnek atv..3.bi hollywood starı geldiğinde hem magazinsel hemde reytinginsel müthişkatkı yapıyorr...herkes yeni kanalda senaryo ve kurgusunu merak ediiyor..hem yeni kadro ve oyuncularla takviyeli geliyor vadiderken birde andy garcia faktörü kasırga gibi şuan en çok konuşulan dizi vadi ikennn kiiiiiii ben dahil bi sürü vadici tekrar diziye dönecekken izlemeye bu karanfil falan rakip bile olamaz ...![]()
Şöyle bir düşününce güzel hayal gibi [emoji57]kvp'yi al aşşağı edebilir.![]()
senin hayellerin bizim gerçeklerimiz olmuş.Şöyle bir düşününce güzel hayal gibi [emoji57]
kurtlar vadisi bu hafta yokken beyaz karanfil boy göstermesi lazımdı bence bu haftayı iyi değerlendirip gelecek haftaya seyirci toplamak varken bunu değerlendirmemek çok saçma olmus
aaa ayrıca cüneyt bey vadiyi ab gurubunda geçmenin düşüncesiyle aynı güne aldırmışş olabilir bizim ab gurubumuz bazen çok düşük oluyor arkadaşım hoşgeldine birkaç ekz geçilmiştik cüneyt bey vadiyi ab gurubunda geçme düşüncesiyle perşembeye koydu bence beyaz karanfili
🙂🙂
bana görede yok cnm ama cüneyt beye göre var demekki totelde geçme ihtimali olmadığına göre ab gurubunu düşünerek perşembeye koymuş olmaları gerekiyorBu dizinin AB olma ihtimali yok.
Dizi en kötü Cuma gününe konmalıydı Diğer Yarım nedir arkadaş.![]()
bana görede yok cnm ama cüneyt beye göre var demekki totelde geçme ihtimali olmadığına göre ab gurubunu düşünerek perşembeye koymuş olmaları gerekiyor
cüneyt bey bizden farklı düşünüyor demekki![]()