@china_shangai nin çok sevdiği bir insan girmişraci necatiye savaş acıyo resmen merak ediyorum iki kardeş arasına bu kadar bozacak ne girdi acaba
Yeni sezonda düşer Aramızda Kalsın bence. Konu itibariyle uzayacak yanı yok.kanal d sağolsun artık perşembeleri arkadşaım hoşgeldin yok dizi yayılacak![]()
Senim Hüsne @sokak sanati 'nın dizisi Kocamın Ailesi'ni düşünsün.![]()
napolyonun ruhuna fatihayı sonra okursun da bu dizi nolacak sence?Herkesin onunde egildi napolyon monopard)))))
kim miş sevdiği insan@china_shangai nin çok sevdiği bir insan girmiş)))
kim miş sevdiği insan@china_shangai nin çok sevdiği bir insan girmiş)))
Napolyonkim miş sevdiği insan
kim miş sevdiği insan
hep ne cekiyosak bu napolyonun yüzünden çekiyoz ama bence napolyondan başka sebeplerde vardır şuanki duruma bakacak olursak napolyon olsa ne yapar ne eder raci şaşmaz reaksiyonu perşembeye alırdı beyaz karanfil vadinin karşısına çok pasif kalırNapolyon
raci bu işlerin içinde yok tv piyasasında değil şuan inşaat sektörüyle uğraşıyorraci necatiye savaş acıyo resmen merak ediyorum iki kardeş arasına bu kadar bozacak ne girdi acaba
ummadık taş baş yarar panpa1.kvpnin güçlü bi karekteri öldüğünde daha güçlü dönüyorrrr...örnek memati 2.başka bi kanala geçtiğinde izlenme oranını artırıyor..örnek atv..3.bi hollywood starı geldiğinde hem magazinsel hemde reytinginsel müthişkatkı yapıyorr...herkes yeni kanalda senaryo ve kurgusunu merak ediiyor..hem yeni kadro ve oyuncularla takviyeli geliyor vadiderken birde andy garcia faktörü kasırga gibi şuan en çok konuşulan dizi vadi ikennn kiiiiiii ben dahil bi sürü vadici tekrar diziye dönecekken izlemeye bu karanfil falan rakip bile olamaz ...![]()
o taş atvnin başını yaracak panpa..oyuncularını transfer edip yalapşap bi senaryoyla karşısına dikiyo vadinin ama anyayı konyayı vadi başlayınca atv...ummadık taş baş yarar panpa![]()