'Beyaz Karanfil' Ne Zaman Başlıyor?

vadinin karşısında harcayacaklar diziyi :D

raci necatiye savaş acıyo resmen merak ediyorum iki kardeş arasına bu kadar bozacak ne girdi acaba

Kurtlar Vadisi Pusu karşısında eriyeceğini düşünüyorum.:)

kurtlar vadisi bu hafta yokken beyaz karanfil boy göstermesi lazımdı bence bu haftayı iyi değerlendirip gelecek haftaya seyirci toplamak varken bunu değerlendirmemek çok saçma olmus
aaa ayrıca cüneyt bey vadiyi ab gurubunda geçmenin düşüncesiyle aynı güne aldırmışş olabilir bizim ab gurubumuz bazen çok düşük oluyor arkadaşım hoşgeldine birkaç ekz geçilmiştik cüneyt bey vadiyi ab gurubunda geçme düşüncesiyle perşembeye koydu bence beyaz karanfili
🙂🙂

yaptıklarına bak ayıp ya sizi siz yapan diziye rakip mi olacakmısınız
vadi oyuncularıyla senaristleriyle ve yapımcılarıyla dizi yapıpı vadi gününe koyuyolar
bu dizi kesinlikle tutmaz bu zamana kadar çok vadi çakması oldu ama ekranda tutunan olmadı vadi devam ettiği sürecede olacağını sanmıyorum

açık söylim bu dizi herhangi başka bi gün olsaydı tutardı ama yem diye atmışlar vadinin önüne

raci necatiye savaş acıyo resmen merak ediyorum iki kardeş arasına bu kadar bozacak ne girdi acaba
raci bu işlerin içinde yok tv piyasasında değil şuan inşaat sektörüyle uğraşıyor
ama raci dışındaki herkes bu işin içinde görüldüğü gibi oyuncular dahil
ama Necati Şaşmaz ı öyle bir hırslandırdılar ki adam şov yapıyor iyi oldu ayrılmaları şimdi çok daha güçlüyüz onlar düşünsün :D

Perşembe'mi risk almışlar çok kötü gitmez ama Vadi karşısında zor işleri

1.kvpnin güçlü bi karekteri öldüğünde daha güçlü dönüyorrrr...örnek memati 2.başka bi kanala geçtiğinde izlenme oranını artırıyor..örnek atv..3.bi hollywood starı geldiğinde hem magazinsel hemde reytinginsel müthişkatkı yapıyorr...herkes yeni kanalda senaryo ve kurgusunu merak ediiyor..hem yeni kadro ve oyuncularla takviyeli geliyor vadiderken birde andy garcia faktörü kasırga gibi şuan en çok konuşulan dizi vadi ikennn kiiiiiii ben dahil bi sürü vadici tekrar diziye dönecekken izlemeye bu karanfil falan rakip bile olamaz ...:A:A:A:A

1.kvpnin güçlü bi karekteri öldüğünde daha güçlü dönüyorrrr...örnek memati 2.başka bi kanala geçtiğinde izlenme oranını artırıyor..örnek atv..3.bi hollywood starı geldiğinde hem magazinsel hemde reytinginsel müthişkatkı yapıyorr...herkes yeni kanalda senaryo ve kurgusunu merak ediiyor..hem yeni kadro ve oyuncularla takviyeli geliyor vadiderken birde andy garcia faktörü kasırga gibi şuan en çok konuşulan dizi vadi ikennn kiiiiiii ben dahil bi sürü vadici tekrar diziye dönecekken izlemeye bu karanfil falan rakip bile olamaz ...:A:A:A:A
ummadık taş baş yarar panpa:A