vadiye hiçbir zararı olmaz tam tersine izleyenlerde artık izlemezvadi izleyicisi reklamda bile zor kanal değiştirir belki 10.cu falan olabilirler
Totalde 4 AB grubunda 3 alabilir bence en fazla![]()
vadiye hiçbir zararı olmaz tam tersine izleyenlerde artık izlemezvadi izleyicisi reklamda bile zor kanal değiştirir belki 10.cu falan olabilirler
Totalde 4 AB grubunda 3 alabilir bence en fazla![]()
I miss my brother very much and all the Fans Valley of the Wolves, God willing, will not be pulled away once againaga kendini fazla özletme 🙂
eyvallah aga 🙂 We love you brotherI miss my brother very much and all the Fans Valley of the Wolves, God willing, will not be pulled away once again
96. lık olabilerBirde hatirlatmis olalim o aksam 20.00 de Vadinin yaninda + olarak Besiktas maci var artik kendilerine nasil yer bulacaklar bilemem
@takaa @-KADİR- @34rcp44 @china_shangai @Maskeli Fedai @Master.1000
Zaten oyle ayol atv acimaz bu diziye bide yapimci demiski chloeye seni gelecek yıl diziye alirizbence beyaz karanfil olayı bitti diye düşünüyorum ben veda etmeden önce son bir kezde vadi karşısına çıkmak istediler sanırım bu hafta 2 reyting alırlar ve diğer haftaya göremeyiz bence bu diziyi yanı bu hafta son bölümü geliyo bence ekranlara öyle bir iddam var benim 🙂🙂🙂
13 mü en fazla 5Bu haberle birlikte dizi kendi fişini çekmiş oldu 13 bölüme final yapar..