Beyaz Karanfil Gün Değiştirdi!

vadi izleyicisi reklamda bile zor kanal değiştirir belki 10.cu falan olabilirler :F
Totalde 4 AB grubunda 3 alabilir bence en fazla :)
vadiye hiçbir zararı olmaz tam tersine izleyenlerde artık izlemez

Bu dizi Vadi'nin reytinglerini düşürsün Haziran'a kadar banlatırım kendimi. O kadar açık konuşuyorum :)

Zaten aynı gün erkeklerin izlediği bir KVP varken karşısına gelmesi çok da iyi olmadı. Perşembe günü komedi günü ve Beyaz Karanfil'in bu durumda pek ilgi çekeceğini sanmıyorum. Bence en baştan haftasonu olmalıydı, en azından bir şansı olurdu. Yine de elveda... :)

İyi ATV de artik kotu gidişe dur diyor. Belki vadinin özetinde millet izler diye umuyorlar ama izleyecek bir şey yok dizide ama)))

Dizi sloganına yakışır biçimde veda edecek ekranlara "İntikam almak isteyen iki mezar kazsın şimdiden final yakın" :F

bence beyaz karanfil olayı bitti diye düşünüyorum ben veda etmeden önce son bir kezde vadi karşısına çıkmak istediler sanırım bu hafta 2 reyting alırlar ve diğer haftaya göremeyiz bence bu diziyi yanı bu hafta son bölümü geliyo bence ekranlara öyle bir iddam var benim 🙂🙂🙂

bence beyaz karanfil olayı bitti diye düşünüyorum ben veda etmeden önce son bir kezde vadi karşısına çıkmak istediler sanırım bu hafta 2 reyting alırlar ve diğer haftaya göremeyiz bence bu diziyi yanı bu hafta son bölümü geliyo bence ekranlara öyle bir iddam var benim 🙂🙂🙂
Zaten oyle ayol atv acimaz bu diziye bide yapimci demiski chloeye seni gelecek yıl diziye aliriz :F :F
Reaksiyon tutmadiysa bu dizi hayatta tutmaz yani 😉 😉 :A