'Beyaz Karanfil' Dizisinin Hikayesi Belli Oldu !

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1405901112.jpg

Atv'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Beyaz Karanfil'in genel hikayesi belli odu.

Başrolünde Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden ayrılan Kenan Çoban, Hakan Boyav ve usta oyuncu Ali Sürmeli'nin yer alacağı dizinin yapımcılığını Reaksiyon Yapım üstleniyor. Yönetmenliğini Baran Özçaylan'ın yapacağı dizinin senaristliğini ise Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül üstleniyor.

Zülfü, zengin bir ağa olan akrabası Osman Beyanoğlu’nun bahçıvanlığını yaparak karısı Nergis ve özürlü çocuğuyla birlikte yaşamaktadır. Osman, uyuşturucu pazarının en güçlü isimlerinden biridir. Zülfü, Osman’ın istediği üzerine içinde ne olduğunu bilmediği bir paketi almakla görevlendirilir. Yolda giderken peşine polis takılır. Paketin içinde yasadışı bir şey olduğundan şüphelenen Zülfü polisten kaçmaya başlar; ama sonunda yakalanır. Polise gerçekleri anlatmaz ve suçu üstlenir. Hapse girer. Üç yıl sonra tahliye olur. Kendisi hapisteyken Osman’ın ailesine sahip çıkmadığını öğrenir. Başına gelenlerin intikamını almak için uyuşturucu işine girer ve Osman’ın oğluyla işbirliği yapar.

Atv'nin diziyi büyük bir ihtimalle 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun karşısına koyacak. Böylece Perşembe akşamları iddialı bir kapışmaya sahne olacak.

Kenan Çoban'ın ismi tam olmuş. Kurtlar Vadisi'nde gerçek ismi Zülfü'ydü aslında. :D

Bu diziyi izlerse yine KVP fanları izler. KVP karşısında hiç şansı yok çok büyük bir düşüncesizlik.

Perşembe günü yayınlanacak kadar iddialı bir dizi değil aslında. Cuma günü yayınlanabilir. :)

hakan boyavın üyeliği fake diye düşündük belkide fakedir ama haber doğru çıktı vadiden ayrılıp
beyaz akranfile geçmiş cidden 😱😱😱
vadi oyuncuları 2ye bölünmüş durumda yarısı reyaksiyona diğer yarısıda beyaz karanfile toplanmaya basladılar 🙂🙂
ben reyaksiyon dizilerinden birisinin vadinin karşısına çıkıcağını bekliyordum
kod adı reyaksiyonu koyamadılar perşembeye o dizinin başarısız olmasını göze alamadılar
ama gıcıklıkla illa vadinin karşısına çıkıcaklar beyaz karanfille çıkmaya karar vermişler demekkı
reyaksiyona göre beyaz karanfilde başarısız olma riskini halıyle almıslar 😵😵

Perşembe günü Kurtlar Vadisi Pusu'dan zap yapacak olanları yakalarız diye mi düşünüyorlar acaba.:)

Ya da gözlerini intikam hırsı bürümüş.:)
son dediğin bana daha yakın duruyor yoksa vadinin karşısına mantıken komedi, dram vb proğramlar koymak daha akıllıca

Perşembe günü Kurtlar Vadisi Pusu'dan zap yapacak olanları yakalarız diye mi düşünüyorlar acaba.:)

Ya da gözlerini intikam hırsı bürümüş.:)
Çok kötü başlamaz ama sonradan sarmayabilir o gün. O yüzden en iyisi Cuma günü. Cuma günü, bu tarz aksiyon dizisi yok. ATV'de Adanalı'dan sonra o güne aksiyon dizisine hasret. :)

Kurtlar Vadisi varken bunu niye izleyelim, anca başka gün yayınlanırsa ya da netten takip ederiz.:X
Diyorum işte KVP karşısnda izlenmez başka bir gün olsa Kvp fanları izleyebilirdi.

Bu dizinin hangi gün olacağını bilmiyorum ama hangi günler olmayacağını biliyorum Perşembe ve Cuma olmaz. Yüksek ihtimalle de tahmin etmem gerekirse haftasonu olabilir. :A

Kurtlar Vadisi varken bunu niye izleyelim, anca başka gün yayınlanırsa ya da netten takip ederiz.:X
Diyorum işte KVP karşısnda izlenmez başka bir gün olsa Kvp fanları izleyebilirdi.
Yok ben yine izlerim, çünkü aksiyon erkek dizilerini izliyorum genelde Kurtlar Vadisi, Karadayı ve Kaçak

Vadi'nin karşısına gelirse, haberde yazdığım gibi muhtemelen gelecek. Ben yine Vadi'yi izlemeye devam ederim Beyaz Karanfil'i de netten takip ederim.

Yapımcılar arasında kavga beni ilgilendirmez, ben Abdulhey ve Kara'yı sevdiğim için diziyi izlerim.

bence reaksiyonda perşembe ye koysun adam o kadar iddialı tüm zamanların en iyisi diyor bende diyorum koy perşembe ye görelim
Aynen Hodri Meydan.:)

Yok ben yine izlerim, çünkü aksiyon erkek dizilerini izliyorum genelde Kurtlar Vadisi, Karadayı ve Kaçak

Vadi'nin karşısına gelirse, haberde yazdığım gibi muhtemelen gelecek. Ben yine Vadi'yi izlemeye devam ederim Beyaz Karanfil'i de netten takip ederim.

Yapımcılar arasında kavga beni ilgilendirmez, ben Abdulhey ve Kara'yı sevdiğim için diziyi izlerim.

hodri meydanı laflarında değil icraatlerinde de görelim ama tabi ki bu biraz sıkar

Perşembe günü dizim yok Kvp kanal d de onu izlemem diğer dizilerle gidip geleceğim. Hangisi iyi giderse onu takip ederim. İlk iki bölüm reytinglerine göre izlerim. Spnra diziye bağlanrz reytingleri düşük gelir kalkar öyle akskyonlara gerek yok. :X

Perşembe günü dizim yok Kvp kanal d de onu izlemem diğer dizilerle gidip geleceğim. Hangisi iyi giderse onu takip ederim. İlk iki bölüm reytinglerine göre izlerim. Spnra diziye bağlanrz reytingleri düşük gelir kalkar öyle akskyonlara gerek yok. :X
İyi gidecek olan Kurtlar Vadisi başka hiçbir dizi yerini dolduramaz. O zaman bizimlesin.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy