GreatOttoman
Favori Üye
aga rasim kustuSinan Engin'in eli mi ne ıslandı galiba, sonra koptular.
hocaya geldiler yine kendini iyi hissetmiyormuşİyice koptu bunlar.
Ahmet Çakar da bi triplere girdi.
Hangi tarih aga soylesene seyredeyimhocaya geldiler yine kendini iyi hissetmiyormuşaga sana dortmunda maçı öncesininde ki programı öneriyorum hocaya bişeyler olmuştu hala unutamıyorumilk maç
aga dortmun maçı ne zamandı ilk maç 4-0 yenildiğimiz o maçın önceki programdı hatta ahmet hoca skoru bilmişti bulamazsan tarihi sana atarım yarınHangi tarih aga soylesene seyredeyim
Tamam aga bulurum İnşallah teşekkürleraga dortmun maçı ne zamandı ilk maç 4-0 yenildiğimiz o maçın önceki programdı hatta ahmet hoca skoru bilmişti bulamazsan tarihi sana atarım yarın
Sinan Engin'e değil, Rasim'e dedi.Ahmet Çakar Sinan Engin'e ben senin baban çıkarsam dedi ben orda koptum.
Sinan sen bi test yapsan gerçek baban ben çıksam demedi mi?Sinan Engin'e değil, Rasim'e dedi.
Paramparça dizisini konuşurken değil mi ?
Sinan sen bi test yapsan gerçek baban ben çıksam demedi mi?
Ben onu Sinan diye duydum.Paramparça dizisini konuşurken değil mi ?
Ahmet Çakar: Rasim Allah korusun bir gün ameliyat oldun. Ben sana kan verdim. Doktor dedi ki genetik,menetik Ahmet Çakar senin gerçek baban.
Rasim: Haydaaaaaaa
Ahmet Çakar: Ne yaparsın?
Sen orda kopunca kime dediğinin önemi kalmamıştır muhtemelen.Doğru @darksaal senin dediğin gibi Rasim demiş ben Rasim ile Sinan'ı nasıl karıştıdım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?