Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Bel altı vurmaya başlamış anonim evlatları. Hocanın kızı Kanada'da okuyor, ordan vurmuş it oğlu itler. Bugün akşama hocam lollipopu yalatacak
Yukarıda Allah var iki takım da son haftalarda iyi oynuyor. Öyle bariz hakem hatası da yok. Trabzonspor - Fenerbahçe maçında Hasan Ali'nin eliyle kestiği bir top var ama o olmasaydı da Fenerbahçe rahat kazanırdı maçı. Bu durumda kalan 3 haftada daha iyi kim oynayıp puanları toplarsa o şampiyon olacak. Kim alınteri dökmeden sahada savaşmadan şampiyonluk istiyorsa Allah bildiği gibi yapsın. Ben kendi adıma hak edilmemiş bir şampiyonluğu istemem.

Abi inan ki her ne kadar beşiktaştan haz etmesem de bu son haftalarda beşiktaşın o tür işlere girişmeyeceğinden adım gibi eminim. fenerin geçmişi şaibeli yapmadıkları şey yok. Allah yukarda görüyor. Kim masabaşı işlere girişirse Allah onun belasını versin.

Ama bu dallamalar bu kadar emin konuşuyor o beni tedirgin etti. Bir de şöyle bir olay var hem GS yatacak deniyor hem de kendilerini şampiyon ilan ediyorlar
Bu ne yaman çelişki
Ya bildikleri bir şey var ya da bizim aklımızla alay ediyor bu mal oğlu mallar

Şu sizdeki Denayer bize cuk oturacak adam. İnşallah bonservisini almayıp bize bırakırsınız?

Niye değerini bilmiyorsunuz anlamıyorum. Adamı sağ beklerde falan oynattınız, stoper oynayacaksam gelecek sezon da kalmak isterim demesine rağmen.

Yaşı çok genç, hızlı Belçika milli takımının stoperi daha ne? @Doğu @MEnes

Abi onu bize yedirmezler. Bonservisi 20 milyon pound'un üstünde
Anca kiralık veya rüyamızda görürüz

Denayer zaten taş gibi topçu. Stoperde şuan Türkiye'de en iyisi bile denilebilir. Adam hem hızlı, hem fizilki, hem ayağı iyi, hem de hava toplarında iyi. Gelecekte büyük yıldız olacaktır sakatlanmaz ise. Bize zaten opsiyonu olmadan geldi ki vermezler öyle bir oyuncuyu. Zaten bizim çapsız teknik adamlar gittiler garip garip yerlerde oynattılar adamı. Sene başında Denayer Chedjou veya Denayer Hakan Balta ikilisi sağlansa defans bloğumuz bu kadar kötü olmazdı. Geçen geçti o adam da City'e geri döner. Guardiola bırakmaz zaten.

Abi onu bize yedirmezler. Bonservisi 20 milyon pound'un üstünde
Anca kiralık veya rüyamızda görürüz
Chedjou'dan bile iyi kumaşa sahip. Yalnız stoperler oynadıkça ve tecrübe kazandıkça iyi hale geliyorlar. Ben Denayer'in ilerde çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

Linnes mesela Beşiktaş'a cuk oturacak bir başka adam. Yıllarca peşinde de koştuk bizim beceriksizler 2 milyon Euro verip alamadı. Buna vereceğimiz parayı 30 yaşlarına gelen Serdar ve Beck'e ödedik. İkisinin hızını topla bir Linnes etmiyor. Allah bizi beklerle sınıyor galiba. Çünkü AVAREL İsmail'de ömür törpüsü.

Abi bizim topculara göz mü koydun hayırdır

City'de Otamendi ve Kompany gibi adamlar var. Hem Guardiola'yı bugüne kadar tanıdığımız üzere stoperlerin birisini orta saha özellikli tercih ediyor. Barcelona'da Mascherano, Bayern'de Javi Martinez buna örnek verilebilir.

Sizin defans hattı bizimkinden her türlü daha iyi. Bakma siz takım olarak bu sene kötü gittiğiniz için böyle yansıyor. Muslera ligin açık ara en iyi kalecisidir. Bu sezon çok gol yemesi onun değerini küçültmez.

Beşiktaş'ın defanstaki adamlarını sayalım. İspanya'da küme düşen Getafe'den gelen Alexis, Almanya'da küme düşen takımdan gelen Marcelo, Gençlerbirliği'nde kadroya giremeyen Tosic... başka da adam yok zaten.

Abi bizim topculara göz mü koydun hayırdır
City en az 1 sezon daha kiralar bence Denayer'i, ellerinde çok genç futbolcu da var. Belki ayrılık kararı bile alabilirler. Buna rağmen sizin yönetimden daha birkez Denayer'i almak istiyoruz açıklaması duymadım. Hazır bizde gelecek sezon Şampiyonlar ligi için hızlı/ayağı bir temiz stoper ararken Galatasaray almayacaksa Denayer'e biz talip olalım diyorum. Yoksa selden kütük kapmak manasında değil.

Orası öyle de böyle bir adamı kesin kullanır Guardiola. Otamendi'nin önüne geçebilir bence bu adam. Göreceğiz bakalım.

Zaten bizim normal şartlarda kadromu sezon başı biçilmeseydi iyiydi. Altı üstü 2 3 takviyeyle Şampiyonlar Ligi çeyrek finali zorlanırdı. Tabi orta sahayı yok ettiler, forvet almadılar, sağ bek almadılar, üstüne sol bek gönderip yine takviye yapmadılar. Sonuç bu kanser eden bir takım.
Defans hattı gerçekten de iyiydi bizim. Stoperlerin hepsi de iyi oyunculardı. Koray bizde şans bulamasa bile sizde her türlü oynar yani. Ama takım o kadar kötü kurgulanıp yönetildi ki herkes en düşük form dönemini yaşadı bu sene. Muslera dahil. Sonuç en çok gol yenilen sezon...

Hayatta bonservisini alamazsınız bence onu bi unut
Ha kiralık alabilirsiniz ona bir şey diyemem

Bu arada sizin kulüpte Rüzgar Sağanak başkan adayı olmuş ne diyorsun bu duruma ?

Otamendi'nin önüne Ramos ve Thiago Silva dışında geçecek stoper tanımıyorum. İnanılmaz savaşçı ve hava toplarında acayip etkili bir futbolcu. İspanya liginde maçları kaçırmadığım için geçtiğimiz yıl Valencia formasıyla 10'a yakın gol atmıştı. Bonsrvisine de 40 milyon Euro ödediler zaten. Ayrıca Barcelona'nın da o zaman talip olduğunu belirteyim.

@Doğu az daha unutuyordum. Biz Fatih Terim'in yeni gözdesi, Çağlar Söyüncü'yü alacağız. Bu futbolcuyu alabilirsek Denayer'e gerek kalmıyor. Bu kadar genç futbolcuyu napacağız? Acil tecrübeli stoper şart Avrupa için. O da şimdiden buraya yazıyorum büyük ihtimal Skrtel ya da Vermaelen olacak.

Bence sizin kaleci almanız lazım Boyko dan bir boyko olmaz

Seneye şampiyonlar ligine giderseniz şayet stoper mevkiine en az 2 transfer şart. Zaten bizim takımlarımız defans yapmayı bilmediğinden başarı elde edemiyor. Bu sezon GS olarak o kadar gol yedik ki belki de rekor kırdık bilemiyorum. Bizim de özellikle defansa önemli takviyeler yapmamız lazım. İnşallah Melo döner, onun geri dönmesini ve takımı ateşlemesini çok özledim..

Bir taraftan Kasımpaşa - Osmanlıspor maçını izliyorum maç bitmek üzere. Osmanlı kazansaydı Başakşehir'i tehdit edecekti bu skor kötü oldu. Bu demek oluyor ki haftaya Başakşehir maça asılmayacak.

İnan Boyko denildiği gibi değil. Avrupa liginde birçok maçını izledim. Fenerbahçe'nin Dnipro ile oynadığı maçta izledim. Hem bu dedikodular Tolga'nın beslediği basın tarafından çıkarılıyor. Futbolcu Rusça'dan başka dil bilmiyor, İngilizcesi bile yok. Önündeki stoperlerde yeni geldi birbirlerini hiç tanımıyorlar, ülkesinden de ilk defa yurtdışına çıkıyor vs. yani uyum sıkıntısı çekiyor. Seneye Everton'a gidecek galiba o zaman bana hak vereceksin.

Gerçi ben epeydir izlemiyorum. Şuan ki durumundan haberdar değilim. Dediğin gibiyse Denayer ancak yedek olabilir o takımda. Otamendi bu kadar yükseldiyse belki de Arjantin önümüzdeki Dünya Kupası'nda kupasını alır da biz de Messi'nin Dünya Kupası'nı almasını izleriz dünya gözüyle.
Çünkü Arjantin'in ileri hattı gayet iyiydi, savunmada çok büyük yıldız çıkmıyordu son zamanlarda.

Abi tehdit etse kaç yazar Başakşehir paşa paşa maçı fenere verecek hiç kimsenin şüphesi olmasın
Emre de sakatlanmış zaten öyle gördüm geçen gün.

Ben izlediğim kadarıyla beğenmedim vallaha refleksleri falan iyi değil. Rusya'daki maçları izlemedim yalan yok ama Beşiktaşta oynadığı maçlara göre değerlendirme yaparsak; kötü kaleci.

Arjantin'in kadrosuna bakıyorsun tek tek inanılmaz adamlar ama sahaya yansımıyor bu. Ben yine Almanya'yı favori görüyorum.

@Doğu Rüzgar Sağnak'ı 2 yıldır twitter'da takip ediyorum, güzel şeyler söylüyor ama Fikret Orman'ın Yıldırım Demirören'de olduğu gibi bindirilmiş kıtaları var kaybetmesi imkansız.

Ben de favori görmüyorum Arjantin'i ama Messi için bir kerecik de olsa kazansınlar ya ne olur sanki.
Tarihin en iyi oyuncusu belki de ama Dünya Kupası yok diye kabul ettiremiyor.

Ben kongrede ikisini de dinledim sanki Fiko haklı gibi
Bunların arasındaki kavganın temeli siyaset olabilir mi aceba
Rüzgar'ın duruşu sanki muahlif gibi.

Emre geçen yıl da Fenerbahçe karşısında oynamamıştı şaşırmadım. Bizim maçta sahanın en iyisiydi sahada basmadık yer bırakmadı. Bunların millet karakterini biliyor, bir diğeri Volkan Milli kadroya alınmıyor. Ben bunları futbol hayatları bittikten sonra göreceğim. Bakalım sokakta rahat yürüyebiliyorlar mı? Mesela Emre hala her stad da küfür yiyor, Volkan'da öyle. Kimse neden Mehmet Topal'a küfür etmiyor da bu futbolculara ediyor?

Ben kongrede ikisini de dinledim sanki Fiko haklı gibi
Bunların arasındaki kavganın temeli siyaset olabilir mi aceba
Rüzgar'ın duruşu sanki muahlif gibi.
Siyasetlik bir durum yok ortada. Rüzgar Sağnak futboldan anlıyor, Fiko nşaatdan anlıyor aradaki en büyük fark bu. Rüzgar'ın bir önceki kongre konuşması günlerce konuşuldu. Ameliyat masasından Eneramo, Fener'de kavga edip kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk'ü zamanında alma diye dil dökmüştü de bugünkü yönetim dikkate almamıştı. Alabiliyorsan şimdi Mehmet Topal, Caner ve Gökhan Gönül'ü al diyor, milletin çürük yumurtasını niye alıyorsun diyor. Bu yönetim Galatasaray'dan Dany'yi de almıştı. 500 milyon liraya aldıkları borçta böylece 1 miları geçti, buna rağmen ortada tek başarı yok. 3 yılda ne lig ne de kupa da 2. bile olamadık. Avrupa'dan bahsetmedim bile.

Son düzenleme:
Dediklerinde haklı olsa da şu an fiko gidip rüzgar gelse ne değişecek ? Zaten takım şampiyonluğa koşuyor. Fikret Orman'ın eli de güçlenecek. Bence zamanlaması çok ama çok yanlış. Şu an söylenecek her kelime bile çok çok önemli. Adamı uğraştırmasınlar zaten fener medyasıyla cebelleşiyor yazık günah.

Borç konusunda da bütün kulüpler aynı durumda. Sadece bizim çapsız Dursun'u her ne kadar eleştirsek de alacak/verecek tablosunda bir adım önde diğerlerinden. Bugün bakma fener bu kadar rahat ama onların da borçları ayağına pranga olacak. Her ne kadar arkalarında kodaman adamlar olsa bile onların da borcu en az bjk ve gs kadar. Fiko stadyum farkıyla bence diğerlerinden önde benim gözümde.