Ergin hocamız bize ondan kalan mirasSonraki yaptıkları dediklerin şu anki durumumuzdan bin kat daha iyiydiÇapsızların eline bakar olduk yazık günah..
Bakalım bu yaz forvet transfer edecekler mi yoksa seneye de Umut Podolski falan devam mı
Ergin hocamız bize ondan kalan mirasSonraki yaptıkları dediklerin şu anki durumumuzdan bin kat daha iyiydiÇapsızların eline bakar olduk yazık günah..
Bakalım bu yaz forvet transfer edecekler mi yoksa seneye de Umut Podolski falan devam mı
Prandelli mi daha iyiydi. Mancini'yi alması, sonra göndermesi. Sonra yapılan o devre arası facia transferler. Çok müthiş hatalar yaptılar.Sonraki yaptıkları dediklerin şu anki durumumuzdan bin kat daha iyiydiÇapsızların eline bakar olduk yazık günah..
Seneye forvet transferi olacaktır ama bunun ismi Hasan,Mehmet vs olmaz inşlallahBakalım bu yaz forvet transfer edecekler mi yoksa seneye de Umut Podolski falan devam mı
Aynen kankaErgin hocamız bize ondan kalan miras.Daha onun sayesinde kupa almaya devam ediyoruz
Manciniyi o göndermedi kiPrandelli mi daha iyiydi. Mancini'yi alması, sonra göndermesi. Sonra yapılan o devre arası facia transferler. Çok müthiş hatalar yaptılar.
Ben seneye Umut, Sabri, Yasin, Olcan ve daha nice kazmalar gitmez ise zaten bütün ümitlerimi söndüreceğim daha sene başlamadan.
Kanka emin ol ki Prandelli şu Mustafa Denizli'den filan daha iyidirPrandelli mi daha iyiydi. Mancini'yi alması, sonra göndermesi. Sonra yapılan o devre arası facia transferler. Çok müthiş hatalar yaptılar.
Yapılan iyi hamleler ve kötü hamleler durumu nötrlemiştir. Ünal Başgan şuan nötr dür. Gelirse bir şans daha verilebilir.Aynen kankaSadece futbola değil basketbol şubesine de büyük katkıları oldu. Onun sayesinde şampiyon olduk, şaibeli basket federasyonuna karşı 17 haziran duruşunu gösterdik. Adam Türkiye'nin en iyi hakemi diye adledilen hakeme şaibeli dedi ya laBu adam kadar racon sahibi bir adam gelmedi gelmez de
Kanka her türlü pozitif çıkarYapılan iyi hamleler ve kötü hamleler durumu nötrlemiştir. Ünal Başgan şuan nötr dür. Gelirse bir şans daha verilebilir.
Bence 70'e 30 pozitiftirYapılan iyi hamleler ve kötü hamleler durumu nötrlemiştir. Ünal Başgan şuan nötr dür. Gelirse bir şans daha verilebilir.
Bundan sonrasını ben de düşünmek dahi istemiyorum. Bizlere kimleri reva görecek bu yönetim tahmin etmekte zorlanıyorum.Kanka emin ol ki Prandelli şu Mustafa Denizli'den filan daha iyidir.Ben her seferinde dedim ki Mancini'den kötüsü gelemez sonra Prandelli geldi sonra yine aynısını dedim bu sefer vizyonsuz hoca geldi yine dedim bu sefer Mustafa Denizli geldi .Bundan sonrasını düşünemiyorum
Dursun Özbek ciddi ciddi seneye devam edecek gibiAynen kankaSadece futbola değil basketbol şubesine de büyük katkıları oldu. Onun sayesinde şampiyon olduk, şaibeli basket federasyonuna karşı 17 haziran duruşunu gösterdik. Adam Türkiye'nin en iyi hakemi diye adledilen hakeme şaibeli dedi ya laBu adam kadar racon sahibi bir adam gelmedi gelmez de
Manciniyi o göndermedi kiOtelde buluştular. Mancini benim dediğim transferler şunlar şunlar dedi. Ünal da uygun görmedi. Mancini de eyvallah dedi gitti.
Prandelli konusunda haklısın
Evet kanka sıfatındaki yağ oranı kadar yüksek ihtimalDursun Özbek ciddi ciddi seneye devam edecek gibi
Hikmet hoca yada Yılmaz hoca gelirse şaşırmamBundan sonrasını ben de düşünmek dahi istemiyorum. Bizlere kimleri reva görecek bu yönetim tahmin etmekte zorlanıyorum.
Verilen demeçler cidden o yönde. Adamın istifa ile ilgili zerre kafasından geçen bir şey yok. Çok korkutuyor beni bu olay. Ne yapıp edip bir şekilde gönderilmeli ha illa gitmeyeceğim diyorsa mutlak surette yönetimi yenilenmeli.Dursun Özbek ciddi ciddi seneye devam edecek gibi
Seneye kesin bende kalp sorunu çıkarEvet kanka sıfatındaki yağ oranı kadar yüksek ihtimalDil altı hapı stoğu yapın
Ultraslan'ın gereğini yapması lazım.Şu günlerde kendilerinden soğumaya başladım.Verilen demeçler cidden o yönde. Adamın istifa ile ilgili zerre kafasından geçen bir şey yok. Çok korkutuyor beni bu olay. Ne yapıp edip bir şekilde gönderilmeli ha illa gitmeyeceğim diyorsa mutlak surette yönetimi yenilenmeli.
Ben artık söverek rahatlıyorum umrumda bile değiller. Basketbol maçları izleyeceğim artıkSeneye kesin bende kalp sorunu çıkar.Geçen Bursa maçında ciddi ciddi sinirden kalbim sıkışmaya başladı
Ah ulan kafayı yiyeceğim ya. Biz şimdiden bunları görüp konuşabiliyoruz. Geçen sene başında da bas bas bağırıldı ama aynı tas aynı hamam devam ettiler Hamza çapsızıyla. O transfer dönemini unutmayacağım hiçbir zaman. İnşallah bir kopyasını yaşatmazlar bize.Seneye kesin bende kalp sorunu çıkar.Geçen Bursa maçında ciddi ciddi sinirden kalbim sıkışmaya başladı
Ultraslan gereğini yapması lazım.Şu günlerde kendilerinden soğumaya başladım.
Seneye umarım baskette Telekom'la birleşirizBen artık söverek rahatlıyorum umrumda bile değiller. Basketbol maçları izleyeceğim artıkSinan Güler'in akıttığı terde boğulsunlar inşallah.Basket takımındaki zenciler bile bizim yerli futbolculardan daha büyük Galatasaraylı
O Yasin'in kaçırdıklarını, yaptıklarını görünce gerçekten çıldırdım ya. Bu adam bizim sonumuz olur seneye de buna güvenerek yola çıkarsak.Seneye kesin bende kalp sorunu çıkar.Geçen Bursa maçında ciddi ciddi sinirden kalbim sıkışmaya başladı
La hamza mario gomeze, bentder'e falan burun kıvırdı laAh ulan kafayı yiyeceğim ya. Biz şimdiden bunları görüp konuşabiliyoruz. Geçen sene başında da bas bas bağırıldı ama aynı tas aynı hamam devam ettiler Hamza çapsızıyla. O transfer dönemini unutmayacağım hiçbir zaman. İnşallah bir kopyasını yaşatmazlar bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?