abi trabzon ne alaka diye sordun muElazigli olmasina ragmen fanatik trabzonsporludur.😉) bizzat bire bir bana soylemisligi vardir)))
Giresunspor'un bir çok deplasman maçlarına gidiyorum. Malatya'da beni misafir edeceksen gelirim.abi trabzon ne alaka diye sordun mu
bu arada yeni malatya şampiyonluğa koşuyor 2 hafta kaldı 3 puan öndeyizsonunda ptt 1.lige çıkıyoruz malatya adamı madam yapar buradan kimse çıkamaz hele elazığ asla
elazığ maçlarını şimdiden bekliyorum
Sordum.cocuklugumfan itibaren trabzona ve trabzon halkina sempatimim var demistiabi trabzon ne alaka diye sordun mu
bu arada yeni malatya şampiyonluğa koşuyor 2 hafta kaldı 3 puan öndeyizsonunda ptt 1.lige çıkıyoruz malatya adamı madam yapar buradan kimse çıkamaz hele elazığ asla
elazığ maçlarını şimdiden bekliyorum
aaa evet nevzatla birlikte trabzonu ziyaret etmişler bugün ama maçta kenan çoban falan görmedim ben malesef maçta yoktu galiba benim biliğim trabzonu ziyaret etmiş şehrini öyle duyduk ama maçta olduğunu bile bilmiyordum ama olsaydı fark ederdik galiba ben kenan çoban falan görmedim maçta@Çiğdem- Çirkin Abdulhey'i maçta görmedin mi? Maça geleceğini bilsem bende giderdim.
Trabzon Ata parka doğru formasını giymiş yürüyordu.aaa evet nevzatla birlikte trabzonu ziyaret etmişler bugün ama maçta kenan çoban falan görmedim ben malesef maçta yoktu galiba benim biliğim trabzonu ziyaret etmiş şehrini öyle duyduk ama maçta olduğunu bile bilmiyordum ama olsaydı fark ederdik galiba ben kenan çoban falan görmedim maçta
bizim statda duyduklarımız trabzon şehrini günüz saatleridne ziyaret etmiş cnm ama statda görmedik maçta yoktu galiba 🙂🙂🙂Trabzon Ata parka doğru formasını giymiş yürüyordu.
Gündüz değildi benim gördüğüm akşam saatleri gibiydi. İki saniye görebildim yanlış görmüşte olabilirim.bizim statda duyduklarımız trabzon şehrini günüz saatleridne ziyaret etmiş cnm ama statda görmedik maçta yoktu galiba 🙂🙂🙂
bilmiyorum cnm geldiyede ben görmedim gelmiş olabilir teelvizyonlar gösterdimi onuda bilmiyorum izleyen olduysa televizyondan geldiyse görünmüştür biz maçta görmedik ama eğer maçtaysa görmediğime çok üzülürüm ama o gürültüde kalabaıkta yanı babamı bile kaybeder oluyordum farke tmememde biraz normal ama görsek iyi olurdu tabikideGündüz değildi benim gördüğüm akşam saatleri gibiydi. İki saniye görebildim yanlış görmüşte olabilirim.
Maç günü formasınıda giymiş bence maça gelmiştir.
Söyledim sana maça gitmiş diye. Ata Park'tan şimdi Avni Aker'e doğru taraftarlarla yürüyor.bilmiyorum cnm geldiyede ben görmedim gelmiş olabilir teelvizyonlar gösterdimi onuda bilmiyorum izleyen olduysa televizyondan geldiyse görünmüştür biz maçta görmedik ama eğer maçtaysa görmediğime çok üzülürüm ama o gürültüde kalabaıkta yanı babamı bile kaybeder oluyordum farke tmememde biraz normal ama görsek iyi olurdu tabikide
🙂🙂🙂
stada girmişmi ama yanı maç oynanırken statamıymış onun cevabınıda alabilirsek çok sevinirim maç oynanırken fark etmedim çünkü ben kenan çoban falan keşke daha dikkatli olsaymısım yaaSöyledim sana maça gitmiş diye. Ata Park'tan şimdi Avni Aker'e doğru taraftarlarla yürüyor.
zaten sevmezdim iyice neferet ediyorum vadi acısı var adamdaRAsim tam bir gerizekalisin ulan utanman olsan
Sinan Engin ne koydu amazaten sevmezdim iyice neferet ediyorum vadi acısı var adamda
ertem şener abdülkerim durmaz ve sinan engine helal olsun
ertem gerekli kapakları yaptı zaten abdülkerimde eski vadicilerden o müzik hala tüylerimi diken dike ediyor dedi haklı tabi eşsiz müziklerimiz var
abdülheyi geri döndürmemiz lazım formasında bile abdülhey yazıyo adamın
@-KADİR- dediğin gibi vadiyi sömürmeye devam ediyolar 1 dk ropörtaj 15 dk vadiden görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?