Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Ben kardeşimle izledim ondan korkmamış olabilirim.
Uzaylı kısmı dün çok beğenildiği için devam ettiler.

reytinglerini çok merak ediyorum belli zaten çok fazla izlendiği ertemde bugün söyledi keşke oranları açıklasaydı ya merak ettim açıkçası o saatte bide

yalnız saat çok geç uykusuz kalıyorum saati 22.00 yapmaları lazım

Ben kardeşimle izledim ondan korkmamış olabilirim.
Uzaylı kısmı dün çok beğenildiği için devam ettiler.
karanlıkta tek izlediğini düşün korkarsın

şu programda dizi muhabbetlerini harbiden sevmiyorum ya kurtlar vadisi bile konuşulmasın burda bi gün izleyip överler diğer gün her bölüm şu kadar kişi ölüyor polisi nerde flan derler
ahmet çakar gibi bilgili bi insanın ilkokul seviyesinde vadiyi eleştirmesine şaşırdım ki geçenlerde de çok güzel demişti adam herşeye sallıyor

lan zaten adamlar devlet ne polisinden bahsediyorsunuz bişeyden çaktıkları yok

@takas dizi konusunu hep Sinan Engin açıyor.
Açmasa güzel olur tabii ama Ahmet Çakar sallamak isterse de ordan da sallıyor. Bugünkü Aşkı Memnu tespitleri güldürdü beni.

Haydar Dümen sahnesinde üstteki videoda 4.46'dan sonra o görüntünün anlık gelişi ve hocanın yüz ifafesi süper.

ertem nasıl gülüyor yav yok böyle bi gülüş

Ahmet hoca inceden salladı Ntv Spor'a ve Lig tv'ye.

Lincoln ve Kennedy
  • Abraham Lincoln kongreye 1846 yılında seçildi, J. F. Kennedy ise 1946 yılında.
  • Lincoln 1860 yılında ABD başkanı oldu, Kennedy ise 1960 yılında.
  • Lincoln'un sekreterinin soyadı Kennedy idi, Kennedy'nin sekreterinin soyadı ise Lincoln idi.
  • Her iki başkan da bir cuma günü başlarından isabet eden bir kurşunla öldürüldü.
  • Her iki başkan da Güneyliler tarafından öldürüldü ve her ikisinin de koltuğuna Güneyliler oturdu.
  • Her ikisinin de yerini alan başkan Johnson soyadlıydı.
  • Lincoln'den sonra başkan olan Andrew Johnson 1808 yılında, Kennedy'de sonra başkan olan Lyndon Johnson 1908 yılında doğdu.
  • Lincoln'u vuran John Wilkes Booth 1839 yılında, Kennedy'i vuran Lee Harvey Oswald 1939 yılında doğdu.
  • Her iki suikastci de üç isimli ve isimleri 15 harfli.
  • Lincoln "Kennedy" isimli bir tiyatroda, Kennedy "Lincoln" marka bir arabada vuruldu.
  • Lincoln'ün katili tiyatrodan kaçıp, bir depoda yakalandı, Kennedy'in katili bir depodan kaçıp, bir tiyatroda yakalandı.
  • Her iki katil de davaları sonuçlanmadan öldürüldü.
  • Ve son olarak:
Lincoln ölmeden bir hafta önce Maryland Monroe ile birlikteydi. Kennedy ise ölmeden bir hafta önce Marilyn Monroe ile birlikteydi.

Arada kaynamasın bu kadar tesadüf olamaz. Amerika cidden çok değişik bir ülke. Akıl sır erdiremiyorum.​

Son düzenleme:
Son 7 dakika... Keşke yıl başı özel programı da yapsalar Telegol zamanında yapmıştı Gökmen reyizin şarkı söylediği an halen aklımda.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu programda reklama gidiyoruz diyince herkes bağırmaya başlıyor çok ilginç.

Bu gece çok uzun olacak belli Rasim provake etmeye başladı yavaştan ortamı.

Ama Haydar Dümen ve önceki haftaki motor muhabbeti kesinlikle efsaneler arasına girdi.

Bugün çok sıkıcı geçiyor inşallah toparlarlar.

Bugün yüzleşme zamanıydı yüzleştiler.

Uçak olayı neymiş uçağın içinde terorist varsa uçak okyanus dibine mi çakılıyormuş?

Ressam şirin Fatih Terim.Onu çekme bunu çek... [emoji2]

Dünki bölümde yüzleşme vardı 1.30'a kadar. Ama 1.30'dan sonra Şirinler muhabbeti en iyiler arasına girer.
Fatih Terim de koptum zaten.

Dünki bölümde yüzleşme vardı 1.30'a kadar. Ama 1.30'dan sonra Şirinler muhabbeti en iyiler arasına girer.
Fatih Terim de koptum zaten.

Ertem Şener @_ertemsener · 3m 3 minutes ago
Bu gece çok uzun çok uzuuuuun olacak !!! Derin Futbol bu gece bitmez