Beyaz 1 Erkek 1 Kadın'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Bir Erkek Bir Kadın BEYAZ, 1 ERKEK 1 KADIN'DA!

Star'da Perşembe ve Cuma günleri ekrana gelen, Demet Evgar ve Emre Karayel'in oynadığı, kadın - erkek ilişkisi üzerine cesur diyalogları ve esprileriyle çok sevilen diziye bu hafta konuk oyuncu olarak Beyazıt Öztürk katılıyor.

Zeynep'in sevgilisi Beyaz olsaydı ne olurdu?

Ozan ve Zeynep magazin programı izlerken ünlülerin hayatının nasıl olabileceğini konuşmaya başlarlar. Örneğin Beyaz özel hayatında nasıldır acaba? Beyaz'ın hayatlarına girdiğini hayal etmeye başlayan Ozan ve Zeynep tabi ki anlaşamazlar. Acaba Beyaz Zeynep'in sevgilisi olsa nasıl olurdu? Ozan'la Beyaz kanka muhabbetine nasıl girerdi?
Bu özel bölüm 29 Mart Perşembe günü 23:50'da Star'da.

Son düzenleme:
Güzel bir hamle

Beyazin reytingi olsaydi yalan dunyayi ucururdu oyunculugu sifir biri o gitsin beyaz showu sunsun ayni espirilerini yapip dursun

sen kimi begeniyorsun ? ata demirer mi sahanı mı ? recep ivediikle dee gurur duyuyorsundur sen simdi. yada durdur entelkoy yada calgı cengiyi filan kessin cok begenmissindir.. beyaz sen bebeyken o programı sunuyordu ve halada sunuyor. adam artık kimseye kendini ispat pesinde degil . herseyini GEREGİNDEN COK FAZLA kanıtlamıs biri. adamında dibi

Bir Erkek Bir Kadın sonunda iyi bir hamleye imza attı ve ilgi çekmeyi başaracıktır bence. Belki izlerim.

Beyaz'ın dizide yer alacak olması beraberinde komediyi dahada arttıracaktır.

beyaz sanirim senin gibi dusunmuyor
)))) askine surekli kendi ispatla ugrasiyor. sinemada oynadi filimleri gisede gomuldu
)))))) sonra sarkici olma hevesiyle kendini bir ispatlama cabasi
))))) sesi guzel olsada dinlesek ama oda yok. simdi kaset cikarma derdinde .. dizileri ve oyunculugu ortada hande katipoglu bile beyazi elestirdi
))))))

beyaz surekli herkese iyi insan oldugunu ispatlamaya calisan surekli herkes beni begensin derdinde olan biri

beyaz reyting markasi eyvah düsüyorum geldi hafta 30 share almıstı

ata demirer de album yapmıstır hatırlatırım.
beyazıtın oynadıgı filmde haluk bilginer de oynamıstı. o zaman haluk bilginer de oyuncu degil. sonucta gisede gomulmus ya hani.
iste senin gozunde beyazıt degilde daha ilk dizisini oynuyor olan hande katipoglu oyuncu. iste senin sektor anlayısında bu. ben daha da birsey demiyorum artık

Konuya girmeden önce Beyaz dizilere filan şaka yapar ya bende onlardan sandım

Reytinglerini artıracak bir hamle. 17-18 shareye vurabilir A/B'de

Reytingi kesin artacaktır.Güzel bölüm olacağını düşünüyorum.

ata demirenin en azindan sesi var yahuu
)))) ustelik albumu komik sarkilar albumu .. beyaz gibi sonrada turk halk muzigi ustasi olmadi
)))

beyaz okadar kotu ki haluk bilginer bile toplayamadi
))))

ne dedim hande katipoglu BILE beyazi elestiriyor ..kizin oyunculuk deneyimi az ama beyazi elestirebiliyor. durum beyaz acisindan bu kadar vahim yani
)))))))

Aga saçmaladığının farkındamısın?.Hande Katipoğlu eleştirdi diyorsun ama eleştirmedi ilk önce bunu bil
.Ata Demirer ile Beyazı karşılaştırma yapıyorsun da her iki ünlünün dalları farklı birisi talk showcu öteki komedyan.Kusura bakma aga eleştirilerin beni güldürdü

Aga ,beyaz ile atayi ben degil diger arkadas kiyasldi. oda kaset cikardi diye yoksa haklisin ata demirerle beyaz kiyaslanir mi hasa
)))))))) birinin gisesi dolup tasiyor digerin filimleri giseye gomuluyor
)))))))))

hande katipoglu ,mesut yarin programinda azinda kacirdi olmamis beyaz, herkes kendi isini yapsin diye sonra basima is alirim diye (beyazin showuna cikamam diyede olabilir) sonra yanlis anlasildim oyle demek istemedim dedi
))))))))))))

Ata Demirerle Beyazı bende kıyaslamam çünkü her ikiside farklı konularda birbirine fark atarlar.Örnek: Ata şimdi gelse türkiyenin en iyi kanalında talk show yapsa Beyazın yanına yaklaşamaz.Beyaz oyunculuğu müthiş demiyorum ama şu anda 1 numaralı talk showcu buda yeterde ,artarda