Beyazıt Öztürk Gelecek Sezon SHOW TVde

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Yapımcılığını ACUN Medyanın yapacağı ve gelecek sezon Show Tvde olacak olan Beyazıt Öztürk yeni talk showu programına eylül ayında başlayacak. Haziran ayında sözleşmesi biten Öztürkün SHOW TVde olacak olan programı yine eğlence dolu olacak.

BEYAZ GECE

Programın Beyaz SHOW Olan İsminin telif hakları Kanal Dye ait olduğu için ACUN Medya ve SHOW TV Yeni İsim Olarak BEYAZ GECEyi Düşünüyor. Daha önce SHOW İç Yapımların sevilen yönetmeni Caner Erdem tarafından yapılan teklifi reddeden Öztürk Acun Ilıcalının teklifini kabul etti.

Son düzenleme:
Beyazit Öztürk'ün yeni kanali hayirli ugurlu olsun.

caner erdem acundan daha ii iş çıkarıyor aslında... ama acuna kötü demiyorum.. ama acundan daha ii iş çıkarıyor... bugün ne giysem gala gecesi süperdi mesela.. türkiyede erkekler bile bu programı seyrettii... neyse bakalım nası bişey olcak... sabahın sedası süperdi showdayken... beyaz gece nasıl olacak... zaten gelecek sezon biri bana gelsin ferhat göçerde yeniden başlıcakmış showda... sibel canlı geceler filan.. show tv bu sene bina değiştrdiğinden hiçbi talk show yapamadı...

türkiyede erkekler bile bu programı seyrettii. bu cümlene katılmıyorum
erkekler güzel bayanları ve şık giyimlerini izlemek ister

BKN:victoria secret

Keşke gitmeseydi. Beyaz Kanal D'siz, Kanal D'de Beyaz'sız olmaz.

türkiyede erkekler bile bu programı seyrettii. bu cümlene katılmıyorum
erkekler güzel bayanları ve şık giyimlerini izlemek ister

BKN:victoria secret

bak 60 sharelere kadr çıkmış o program dikkat edersen... 60ının hepsi kadınmı... ayrıca bi evde sadece o satte kadınmı tv izliyo... hyr erkeklerde izleyebiliyo...

bak 60 sharelere kadr çıkmış o program dikkat edersen... 60ının hepsi kadınmı... ayrıca bi evde sadece o satte kadınmı tv izliyo... hyr erkeklerde izleyebiliyo...

Cümlemi anlamadın
ben erkeklerinde izliyebileceğini söylemek istedim

Cümlemi anlamadın
ben erkeklerinde izliyebileceğini söylemek istedim

aslında ikimizde aynı şeyi söylemeye çalışmışız ama benim söylemek istediğim öyle deil bugn ne giysemde giyinen kadınlar eleştiriliyor... senin dediğin defile gbi bişey.
zaten onu izlemeyen erkek yok yani... daha doğrusu onu izleyen kadının olmadığını düşünüyorum... sadece erkekler..

İnşalah yalan çıkar bu haber. Beyaz, kabul ederse kariyerinde ciddi düşüşe geçer. Acun'un altına girmesi de Beyaz'ı küçültür bence!

stara geçsin stara.
yada kanal d de kalsın

beyaz ile acun dost oldukları icin anlasma sartları biraz daha kolaylastırılmıs olabilir ama beyazın kanal d den ayrılması buyuk bir hata. zaten yeni bir dizisi baslıyor. yani 2 farklı kanal da boy gostermesine gerek yok. zaten show dada cok basarılı olabilecegini dusunmuyorum. bu sezon ki reytingleri de hicte kotu degildi. aksine talk show olarak cokta iyi oranlardı. bence otursun oturdugu yerde. ozana katılıyorum acunun yapımcılıgı altında casısmasını bende dogru bulmuyorum. sonuc olarak acun yokken de beyaz vardı.

insanların alıştığı bi düzen var yllardır beyaz kanal d'deydi markalaşmıştı artık kanald denince beyaz beyaz denince kanal d kesinlikle izleyici kaybedicek

Beyaz Kanal D ile özdeşti bencede Show TV'ye geçmesi doğru bir karar olmaz.

acunla beyaz iyi arkadaşlar beyaz showda da iş yapar

Beyaz kesinlikle büyük düşüş yaşar.Ve Acun Beyazın patronu olmamalı.Kanal D de alışmıştık kaç yıl oldu sonuçta.

Beyaz Kanal D de olmalı.Ayrıca Beyaz Gece de hiç hoş olmamış