Better Call Saul Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,354
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Geçtiğimiz yaz ekranlara veda eden ve birçok otoriteye göre gelmiş geçmiş en iyi diziler arasındaki yerini alan Breaking Bad'deki öne çıkan ve kendi hayran kitlesini oluşturan isimlerden biri de Bob Odenkirk'in canlandırdığı Saul Goodman karakteriydi.

Dizideki Walter White'ın illegal işlerle uğraşan avukatı olan Saul Goodman'in özellikle "better call saul" sloganı dizinin unutulmazları arasına girmişti. Yapımcılar, Saul Goodman karakterindeki bu ışığı farkettiler ve karakter için bir spin-off dizisi yapmaya karar verdiler.

"Better Call Saul" adını taşıyacak olan ve Saul Goodman'in Walter White ile tanışmadan önceki maceralarını anlatacak dizinin ne zaman başlayacağı da kanalı AMC tarafından açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre dizi Kasım ayında ekranlarda olacak. Dizinin kesin tarihi ise henüz açıklanmadı ve muhtemelen aynı dönemlerde kanalda yayınlanan The Walking Dead'in yayın progamının kesinleşmesiyle birlikte açıklanacak...

Better Call Saul'un Breaking Bad rüzgarından yararlanıp yeni bir efsane haline gelip gelemeyeceği şimdiden merak konusu...

51zgLODonMTB1tp43071CSk9.jpg

@Forumdash @cevaa @destere @legolas9900 @HeisenBerg @KK|Batman

çok sevdiğim bir karakterdi hem zeki ve üçkağıtçı hemde çok korkak aynı zamanda iş yaptığı insanlara sadık biriydi goodman, mutlaka izleyeceğim.... bu spin-off dizi şeklindemiymiş kaç bölümden oluşacak acaba? ben ilk başlığı okuyunca tek filmden oluşacak zannettim?

çok sevdiğim bir karakterdi hem zeki ve üçkağıtçı hemde çok korkak aynı zamanda iş yaptığı insanlara sadık biriydi goodman, mutlaka izleyeceğim.... bu spin-off dizi şeklindemiymiş kaç bölümden oluşacak acaba? ben ilk başlığı okuyunca tek filmden oluşacak zannettim?
Dizi şeklinde olacaktı en başından beri, bölüm sayısı açıklanmadı henüz. Büyük ihtimal ilk sezonu 8 bölüm falan olur tutarsa sonraki sezonlarda arttırırlar. :)

Benim de çok sevdiğim bir karakterdi. Umarım bu dizide de Breaking Bad kalitesi korunur ve biraz olsun dizinin yokluğunun tesellisini buluruz. :):)

Bence TWD'nin sezon ortaı döneminde yayınlansın:X 2'side 16'şar bölümle 8 bölüm 8 bölüm dönüşümlü yayınlasın. Kanal sezonu zirvede bitirir :A

Dizi şeklinde olacaktı en başından beri, bölüm sayısı açıklanmadı henüz. Büyük ihtimal ilk sezonu 8 bölüm falan olur tutarsa sonraki sezonlarda arttırırlar. :)

Benim de çok sevdiğim bir karakterdi. Umarım bu dizide de Breaking Bad kalitesi korunur ve biraz olsun dizinin yokluğunun tesellisini buluruz. :):)

carlston amca olmayınca aynı havayı bulmak imkansız? ama teselli ikramiyesi olur tabi:))

Bence TWD'nin sezon ortaı döneminde yayınlansın:X 2'side 16'şar bölümle 8 bölüm 8 bölüm dönüşümlü yayınlasın. Kanal sezonu zirvede bitirir :A

böylece bizde boşta kalmayız:)

Bence TWD sezon arası finali yaparken başlatacaklar ki oradan izleyici çeksinler. :):)

Ama 13 bölümden fazla olmaz yani sadece TWD arasında yayınlanır ve TWD dönene kadar biter. :):)

Sevdiğim karakterlerden birisiydi ama Kasım'a kadar unutulur ve tutma şansı azalır bence.

Bence TWD sezon arası finali yaparken başlatacaklar ki oradan izleyici çeksinler. :):)

Ama 13 bölümden fazla olmaz yani sadece TWD arasında yayınlanır ve TWD dönene kadar biter. :):)
TWD sezon arasında biz boşta kalmayalım yeter. Diziyi şimdiden merak ettim. @destere'nin demesi gibi sadık kalacaği bir karakter çıkar mı?

Sevdiğim karakterlerden birisiydi ama Kasım'a kadar unutulur ve tutma şansı azalır bence.

her bölüm arası nerdeyse bir yıl ara veriyordu millet yeni bölümlerin gelişini iple çekiyordu uzun yıllar boyu unutulacak bir dizi değildir breaking bad ve karakterleri .. en azından benim açımdan öyle:)

İzleyenlerde Breaking Bad hatırna izler bence, ama arayı çok uzatmışlar tutmaz bu dizi demedi demeyin :D

ben o diziyi izlemeyemedim malesef bu yeni çıkıcak diziyi takip etmek için öncekini izlemek gerekiyormu birbirine bağlantılımı olucak öncekini izlemeyenlerde bu yeni diziye başlasa direk çok fark edermi (b)(b)(b)(b)

çok harika bir haber tutacaktır , komedi ağırlıklı olur gibime geliyor @OzaN

Fınal bölümünde saul yoktu çok uyuz olmuştum :D

ben o diziyi izlemeyemedim malesef bu yeni çıkıcak diziyi takip etmek için öncekini izlemek gerekiyormu birbirine bağlantılımı olucak öncekini izlemeyenlerde bu yeni diziye başlasa direk çok fark edermi (b)(b)(b)(b)
Muhtemelen yine sevebilirsin çok bağlantılı olacağını sanmıyorum ama elbette Breaking Bad'i izlemiş kişilerin sevme ihtimali çok çok daha yüksek olacaktır. Ana karakteri biz zaten seviyoruz, tanıyoruz. Diziye uyum sağlama gibi bir sorunumuz olmayacak. :):)

çok harika bir haber tutacaktır , komedi ağırlıklı olur gibime geliyor @OzaN

Fınal bölümünde saul yoktu çok uyuz olmuştum :D
Baştan komedi dizisi olacaktı 30 dakikalık ama sonra 60 dakikalık (reklam dahil) diziye çevirdiler. Türü drama olarak geçecek ama komedi unsurları da olacaktır tabii işin içinde Saul Goodman varsa. :D