sende netflix vardı değilmiYeni dizi bul o zaman beraber izleyelim
bu arada hogathayla en son izlediğimiz dizi şeysinde bir dizi ismi söylemişsin konusu banada güzel gelmişti onu izledinizmi noldu o dizi ?
sende netflix vardı değilmiYeni dizi bul o zaman beraber izleyelim
@MasacRE- Önerdiklerini pas geçiyorum bizim izlediğimizi izlesinsende netflix vardı değilmien kısa zamanda yeni dizi fikirleriyle döneceğim aranıza @Çiğdem- ede haber vermek lazım onsuz olmaz biz izliyorsak o da izlemeli
bu arada hogathayla en son izlediğimiz dizi şeysinde bir dizi ismi söylemişsin konusu banada güzel gelmişti onu izledinizmi noldu o dizi ?
@Afet Güçverir yani görümceğimin düşüncesi süper ama dizileri kendisi seçmesin@MasacRE- Önerdiklerini pas geçiyorum bizim izlediğimizi izlesin
@Afet Güçverir Dizi izleme grubu kurucaktı konu açmıştı ama müsait olamadı yanaşanda olmadı Forumdash dönsün falan Atacanıda katalım dizi izleme grubumuza en önemlisi şu Oscar filmleri güzel sarıyordu
@MasacRE- Bir şey seçmesin seçilmişi izlesin onunla ortak dizi anca böyle olur@Afet Güçverir yani görümceğimin düşüncesi süper ama dizileri kendisi seçmesinsende seçmesiz pis dizi seçiyorsunuzdizileri ben, @Forumdash ve @MasacRE- seçsin
arada bir berbat diziler seçsede en azından CW izlemiyor yani@MasacRE- Bir şey seçmesin seçilmişi izlesin onunla ortak dizi anca böyle olur
Oscar filminde onun tercihlerini sizde anlamıstınız o gemici filmi neydi ayoll 😱😱😱
@Afet Güçverir konusu ama diğerleriyle pek yürümedi kışa doğru bişielr yaparızarada bir berbat diziler seçsede en azından CW izlemiyor yani
ama doğru diyorsun onada güven olmazen iyisi izlenecek dizi önerilerini oylamaya koyalım en çok oy alan diziden başlayalım
görümceğimin konusuna ayrıntısıyla bakarım ama bugün değil@Afet Güçverir konusu ama diğerleriyle pek yürümedi kışa doğru bişielr yaparız
https://fav10.net/forum/threads/fav10-yabancı-dizi-İzleme-ekibi.281739/
Bu arada Lucifer iptal
Ben gececi oldum şimdide siz tavuk gibi kaçıyorsunuzgörümceğimin konusuna ayrıntısıyla bakarım ama bugün değilbugün zamanım daralıyor şu son bildirimleride bir arada çıkarayım sonra sana veda edeceğim hogatha
dur bu sefer ben onları topladıktan sonra terkedeceğim burayıSiz yine öyle yapacaktınız benim çıkmamı bekledin ve sıvacılarda kaçtı ortada kalmıştın
@MasacRE- Önerdiklerini pas geçiyorum bizim izlediğimizi izlesin
@Afet Güçverir Dizi izleme grubu kurucaktı konu açmıştı ama müsait olamadı yanaşanda olmadı Forumdash dönsün falan Atacanıda katalım dizi izleme grubumuza en önemlisi şu Oscar filmleri güzel sarıyordu
Çiğdem aldın mı cevabını, bana güvenmeyen tek insan sensin@Afet Güçverir yani görümceğimin düşüncesi süper ama dizileri kendisi seçmesinsende seçmesiz pis dizi seçiyorsunuzdizileri ben, @Forumdash ve @MasacRE- seçsin
evet buydu ve puanıda 8.1 yani izlenir bugün ilk bölüme ufaktan başlayalımÇiğdem aldın mı cevabını, bana güvenmeyen tek insan sensin
Castle Rock u söyledim en son, onu mu diyorsun? Fantastik diziymiş bu, Çiğdem'e de uyar aslında ama ben söylediğim için soğuk bakıyor kendisiBen de izlemedim, son zamanlarda pek bir şey izlemedim zaten eskiden devam ettiklerim dışında. Sen de onayla bunu da izleyelim beraber o zaman
evet buydu ve puanıda 8.1 yani izlenir bugün ilk bölüme ufaktan başlayalım
@Çiğdem- unutma bu diziyi izliyoruz kötüyse bırakırız zaten ilk bölümde anlaşılır herşey
Ben o diziye bir göz atmıştım Fantastik diyor ama dizinin içi bildiğin @MasacRE- in içi boş dizilerinden sinyaller veriyordu yanaşmadımÇiğdem aldın mı cevabını, bana güvenmeyen tek insan sensin
Castle Rock u söyledim en son, onu mu diyorsun? Fantastik diziymiş bu, Çiğdem'e de uyar aslında ama ben söylediğim için soğuk bakıyor kendisiBen de izlemedim, son zamanlarda pek bir şey izlemedim zaten eskiden devam ettiklerim dışında. Sen de onayla bunu da izleyelim beraber o zaman
evet buydu ve puanıda 8.1 yani izlenir bugün ilk bölüme ufaktan başlayalım
@Çiğdem- unutma bu diziyi izliyoruz kötüyse bırakırız zaten ilk bölümde anlaşılır herşey
Söyle şu kıza da konusunu açsın o zaman, ben dersem açmaz şimdiBen o diziye bir göz atmıştım Fantastik diyor ama dizinin içi bildiğin @MasacRE- in içi boş dizilerinden sinyaller veriyordu yanaşmadım
Ben o diziye bir göz atmıştım Fantastik diyor ama dizinin içi bildiğin @MasacRE- in içi boş dizilerinden sinyaller veriyordu yanaşmadım
Söyle şu kıza da konusunu açsın o zaman, ben dersem açmaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?