Berrak Tüzünataç'dan Yeni Reklam Anlaşması

abd nin en büyük 2.haber sitesinde 4 milyon abd linin oyuyla 2012 nin 5. 2013 ün 6.güzeli seçildi meryemim :X dzisi de zaten abd de yayınlanıyor :A
Bir anketle mi tanınacak :F Ki bence Meryem, Farah, Beren, Tuba güzellikte > Angelina, Natalie, Charlize, Adriana zaten :D Amerikalılar da tipe göre oy vermişlerdir.

Bir anketle mi tanınacak :F Ki bence Meryem, Farah, Beren, Tuba güzellikte > Angelina, Natalie, Charlize, Adriana zaten :D Amerikalılar da tipe göre oy vermişlerdir.
ankete 4 milyon abd li oy vermiş :X ayrııca abd dergilerine çıktı kadın hangi türk oyuncu çıkmış :A abd de yayınalanan tek türk dizisi de my :A meryem tanınmıcak da kim tanınacak

Hemen nerden buldun konuyu :)
söz konusu meryemse ışınlanabilirim :A

nuru listeye bile almamışlar ama:A ayrıca hiçbir dergi de habwr yapmamış:A
Sonuçta senin hesaba göre Meryem oluyorsa Nur da omalı haberler önemli değil :F Ben hala Meryem'in öyle büyük kitlesi olduğunu düşünmüyorum hatta küçük bile olduğunu düşünmüyorum :F Madem öyle Türkiye'ye dönmemeli o zaman, Hollywood olur, Avrupa sineması diye bir şey var :)

Sonuçta senin hesaba göre Meryem oluyorsa Nur da omalı haberler önemli değil :F Ben hala Meryem'in öyle büyük kitlesi olduğunu düşünmüyorum hatta küçük bile olduğunu düşünmüyorum :F Madem öyle Türkiye'ye dönmemeli o zaman, Hollywood olur, Avrupa sineması diye bir şey var :)
istede gider sultanım :A

Kalite resmen kadın.:love1: Çok başarılı bir iş çıkartmış yine Tebrikler. Dizilerini bekliyorum.:Z