Berna Koraltürk 'Taşacak Bu Deniz' Kadrosunda! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
G5f-VKQXYAE6x4O

TRT 1'in OGM Pictures imzalı sevilen dizisi 'Taşacak Bu Deniz' kadrosuna sürpriz isim.

Yönetmen koltuğuna Çağrı Bayrak'ın oturduğu, başrollerini Ulaş Tuna Astepe, Deniz Baysal Yurtçu, Burak Yörük ve Ava Z. Yaman'ın paylaştığı dizinin kadrosuna uzun zamandır ekranlardan uzak olan Berna Koraltürk dahil oldu.

2015 - 2017 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan 'Baba Candır' dizisi ile yıldızı parlayan başarılı güzel oyuncunun 'Taşacak Bu Deniz'de hangi karaktere hayat vereceği ise henüz belli değil.

Taşacak Bu Deniz, yeni bölümüyle cuma 20.00'de TRT 1'de!

Aaaaa ne diyorsun sen ya. 😱😱😱
"Baba Candır" aşkım gelmiş. Anam çok mutlu oldum. 🤩♥️ Bir dönem çok seviyordum ben Berna'yı. 😅

Sahte anne çıkmasın
bildigin uzere , bazen fragmanlar yaniltici / ters koseli olabiliyor .

olaylar orgusu ; dizinin ilk bolumden bugune ^eleni eksenli geliskenli bir matematigi var .(ek ; esme, adil sevda konusu da bunla yan yana ilerletiliyor)

haliyle , klasik - dizi uzasin diye bu gibi durumlar (ornk; anne konusu) uzatilabildigi kadar yazilirsa da - sasirmamali - .

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Sözde anne olarak diziye gelse bile Oruc'un herşekilde Eleninin annesini öğreneceğini düşünüyorum. Başta insanlara öyle hissettirmeyecek. Aynı şekilde İso'da. @Dante @Mehmet Can

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can