- Reaksiyon puanı
- 67,114
- Puanı
- 1,060
Nerem kartlaşmış benimNeden senin gibi kartlaşmış birine bağlı kalsın ki hep farklı kişiler varken
Nerem kartlaşmış benimNeden senin gibi kartlaşmış birine bağlı kalsın ki hep farklı kişiler varken
Bilemiyorum bana çok kart geldin hem sigara da içiyosun sesin de kartlaşmıştırNerem kartlaşmış benim
elde edemeyince çamurluğa başladın benceBilemiyorum bana çok kart geldin hem sigara da içiyosun sesin de kartlaşmıştır
Elde etmeme izin vermedin ben de kimse elde etmesin diyorumelde edemeyince çamurluğa başladın bence
boşunaElde etmeme izin vermedin ben de kimse elde etmesin diyorum
İnstada yazdığın şeyin doğru olduğunu ümit ediyorumboşuna
ne yazmışımİnstada yazdığın şeyin doğru olduğunu ümit ediyorum
Özelden yazışmıştık ya eylül ayı falan demiştin Doğruluğuna güveniyorum.ne yazmışım
Yalan söyleyecek değilim neyse oÖzelden yazışmıştık ya eylül ayı falan demiştin Doğruluğuna güveniyorum.
İşte temiz ve iyi birisinYalan söyleyecek değilim neyse o
İşte aradığım yorum Abartılan bi oğlan bu Hardal, neyini beğeniyorlarsaBerkay kendi yapmıştır bunu. Maksat gündemde kalmak.
Kasları olmadan gönlümüzde taht kurdu çatla
Ben de sevmiyorum, yukarda da yazdığım gibi çok abartılan bir isim Hardal'ı yerin dibine sokarız seninle birlikte
Aaa bir dakıka sen oyüzden buna bukadar sahip çıkıyorsunKasları olmadan gönlümüzde taht kurdu çatla
Aaa yorumları okumadım yine @xemrexxx in bir saçma etiketinden geldimBen de sevmiyorum, yukarda da yazdığım gibi çok abartılan bir isim Hardal'ı yerin dibine sokarız seninle birlikte
Yok ben şaşkın hallerini çok samimi buluyorumAaa bir dakıka sen oyüzden buna bukadar sahip çıkıyorsun
Oda vardır ama dayanışması yapıyorsun işte basbaya kendinle bağlaştırıpYok ben şaşkın hallerini çok samimi buluyorum
Barış Arductan iyi meselaOda vardır ama dayanışması yapıyorsun işte basbaya kendinle bağlaştırıp