Dizi için çok kötü bir şey olur bu, resmen kendi ayaklarına sıkarlar. Eğer öyle olacaksa kanal değiştirsin.öyle olursa savaşçı 2021 başı olabilirmiş.
Dizi için çok kötü bir şey olur bu, resmen kendi ayaklarına sıkarlar. Eğer öyle olacaksa kanal değiştirsin.öyle olursa savaşçı 2021 başı olabilirmiş.
tam net bir şey gelirse derim sana. Kanal D istiyor diziyi. FOX'umun içine sinerse bu haliyle de diziyi vermez zaten çünkü 5 yıl bizi çok iyi sırtladı dizi.Dizi için çok kötü bir şey olur bu, resmen kendi ayaklarına sıkarlar. Eğer öyle olacaksa kanal değiştirsin.
9. BÖLÜM 1. FRAGMANI
@Özgür @Hazem @Ahmed @Yiğitt @phoebebuffay @Alos @Emre Ozansoy ve diğer izleyen herkes...
İnşallah. Aynen öyle ve kanal d nin aklı varsa hekimoğlunu cumartesi veya pazar yapar salıya bir annenin günahını koyar. Cumartesine iyi aile babasını koysun pazara da hekimoğlunuYeni dizilerden gelen olursa Bir Annenin Günahı ve Maraşlı gelebilir, başka dizi gelmez ha gelirse de tutunamaz.
Ben hem alsın istiyorum, hem almasın. Kanalın bir sürü dizisi var, Savaşçı gelirse 1 gün daha gidecek. Baraj, Zümrüdüanka, Sen Çal Kapımı, Çocukluk bir anda gidecek.
İnşAllah daha da düşer. Pazartesi'nin lideri Yasak Elma.
Bence düşünceden çok istenilen ama bakalım göreceğizo düşünülüyormuş zaten
Maraşlı ve Bir Annenin Günahı tutma potansiyeli olan diziler bence. Çukur ne olursa olsun etkilenmez gibi. Yasak Elma atak yapabilirse ki ben bunu düşük görüyorumYeni dizilerden gelen olursa Bir Annenin Günahı ve Maraşlı gelebilir, başka dizi gelmez ha gelirse de tutunamaz.
Ben hem alsın istiyorum, hem almasın. Kanalın bir sürü dizisi var, Savaşçı gelirse 1 gün daha gidecek. Baraj, Zümrüdüanka, Sen Çal Kapımı, Çocukluk bir anda gidecek.
İnşAllah daha da düşer. Pazartesi'nin lideri Yasak Elma.
Bir Annenin Günahı salı tutma ihtimali yok. Acaba Bir Aile Babası Güldür Güldür gittiği için salı düşünülür mü?İnşallah. Aynen öyle ve kanal d. Nin aklı varsa hekimoğlunu cumartesi veya pazar yapar salıya bir annenin günahını koyar.
Olabilir.Bir Annenin Günahı salı tutma ihtimali yok. Acaba Bir Aile Babası Güldür Güldür gittiği için salı düşünülür mü?
Hekimoğlu'nun gelecek hafta yayınlanmayacak olması gün değişikliği olur falan gibi geliyor, ama kanal yapmaz sanırım.İnşallah. Aynen öyle ve kanal d. Nin aklı varsa hekimoğlunu cumartesi veya pazar yapar salıya bir annenin günahını koyar.
Kanal D'nin de Pazar günü dolu. Hayırlısı ne ise o olsun.tam net bir şey gelirse derim sana. Kanal D istiyor diziyi. FOX'umun içine sinerse bu haliyle de diziyi vermez zaten çünkü 5 yıl bizi çok iyi sırtladı dizi.
Şeref Sözü gibi olmasın da Maraşlı. Bir Annenin Günahı o kadar tanıtıma rağmen tutmayacak hissi vermeye başladı bende.Bence düşünceden çok istenilen ama bakalım göreceğiz
Maraşlı ve Bir Annenin Günahı tutma potansiyeli olan diziler bence. Çukur ne olursa olsun etkilenmez gibi. Yasak Elma atak yapabilirse ki ben bunu düşük görüyorum
Çukur en kötü 6 larrda olur kemik kitlesi kötü de olsa sırtlıyor diziyi imkanı yok düşmez Uyanış Büyük Selçuklu düşürmediyse.Hekimoğlu'nun gelecek hafta yayınlanmayacak olması gün değişikliği olur falan gibi geliyor, ama kanal yapmaz sanırım.
Bir Annenin Günahı Salı günü iş yapmaz. Pazartesi en iyisi gibi.
Kanal D'nin de Pazar günü dolu. Hayırlısı ne ise o olsun.
Şeref Sözü gibi olmasın da Maraşlı. Bir Annenin Günahı o kadar tanıtıma rağmen tutmayacak hissi vermeye başladı bende.
Yasak Elma atak yaparsa Çukur'u falan geçer rahat bir şekilde. Çukur eninde sonunda tıkanacak, bir şey olacak.
Zaten 5'in altına düşmez, ama Yasak Elma'nın gerisinde kalabilir ilerleyen haftalarda. Uyanış büyük patladı. Hemen düşmeye başladı.Çukur en kötü 6 larrda olur kemik kitlesi kötü de olsa sırtlıyor diziyi imkanı yok düşmez Uyanış Büyük Selçuklu düşürmediyse.
Uyanış zaten ben yüksek beklemiyordum işte reklamın gücü ile aldı reytingleri şimdi düşüyor. Çukur bence 6 altı zor son sezonsa ilerledikçe hareket gelir. Yasak Elma yine kendini oyuncu değişikliği ile artırmaya çalışıyor ama bu her zaman tutacak diye bir şey yokZaten 5'in altına düşmez, ama Yasak Elma'nın gerisinde kalabilir ilerleyen haftalarda. Uyanış büyük patladı. Hemen düşmeye başladı.
Yasak Elma bu transferler ve değişen senaryosu ile geçen sezon gördüğü gibi 9'ları tekrardan görecek gibi.
Ben yeni bir Diriliş: Ertuğrul etkisi yaratır diye düşünüyordum başından beri, hatta 20 reytingleri göreceğini düşünmüştüm.Uyanış zaten ben yüksek beklemiyordum işte reklamın gücü ile aldı reytingleri şimdi düşüyor. Çukur bence 6 altı zor son sezonsa ilerledikçe hareket gelir. Yasak Elma yine kendini oyuncu değişikliği ile artırmaya çalışıyor ama bu her zaman tutacak diye bir şey yok
Haluk Bilginer yalan büyük ihtimalle duyunca şaşırdım ben de zaten geleceğini düşünmüyorum ancak Vartolu Sadettin karakterinin gitmesi geçici de olsa olumsuz sonuçlar doğurabilir izleyici açısındanBen yeni bir Diriliş: Ertuğrul etkisi yaratır diye düşünüyordum başından beri, hatta 20 reytingleri göreceğini düşünmüştüm.
Çukur'a Haluk Bilginer dahil olacak diye dün gönderi falan paylaşmışlardı ama yalanlandıı, sanırım girecek iki karakter var (Kulkan ve Cumali Koçovalı), onlar girince hikaye belki hareketlenir reytingere falan yansır.
İkinci sezonun ortasında Onur Tuna ve Sevda Erginci gitti, Şahika (Nesrin Cavadzade) geldi hikaye daha iyi bir hal almıştı ve reytingler yükselmişti. Aynı şey bu sezon için de olacak.
Aynen yalanlandı. Bir siteye açıklama yapmış sanırı.Haluk Bilginer yalan büyük ihtimalle duyunca şaşırdım ben de zaten geleceğini düşünmüyorum ancak Vartolu Sadettin karakterinin gitmesi geçici de olsa olumsuz sonuçlar doğurabilir izleyici açısından
Aslında Vartolu karakteri dizinden bir kaç defa çıkmak istedi ama yapım hep bir şekilde ikna etti. Almanya'da işi vardı oraya bile set kurdular Çocuğu oldu bir de tiyatro oyunları var belki nefes almak istemiş olabilir.Aynen yalanlandı. Bir siteye açıklama yapmış sanırı.
Onu da tam bilmiyorum ama Vartolu dizinin olmazsa olmaz karakterleri. Neden öyle bir şey yaptılar anlamadım. Bazıları yapım şirketi ile aralarında sorun olduğunu söylüyor. Geçici diye tamamen göndermeseler bari. (Aslında gönderebilirler, diğer dizilerin işine yarar.)
Tiyatro oyunu değil, ama çocuğu mantıklı bir sebep. Eğer yapım şirketi karakteri bu kadar önemsiyorsa en fazla 2 - 3 bölüm sürer gitmesi.Aslında Vartolu karakteri dizinden bir kaç defa çıkmak istedi ama yapım hep bir şekilde ikna etti. Almanya'da işi vardı oraya bile set kurdular Çocuğu oldu bir de tiyatro oyunları var belki nefes almak istemiş olabilir.
Bilmiyorum böyle çok duydum çıkmak istedi yapım ikna etti diye ama en kötü ihtimalle sonlara doğru mutlaka gelir. Gelmezse büyük hayal kırıklığı finalde mutlaka olmalı ki yapımla arası çok kötü değilse gelirTiyatro oyunu değil, ama çocuğu mantıklı bir sebep. Eğer yapım şirketi karakteri bu kadar önemsiyorsa en fazla 2 - 3 bölüm sürer gitmesi.
Adama özel film bile yapacaklardı... Ama dizi çekimleri ile çakıştı, pandemi girdi ertelendi..Bilmiyorum böyle çok duydum çıkmak istedi yapım ikna etti diye ama en kötü ihtimalle sonlara doğru mutlaka gelir. Gelmezse büyük hayal kırıklığı finalde mutlaka olmalı ki yapımla arası çok kötü değilse gelir