İnsan Yiğit'ini düşünür de el atar.
İnsan Yiğit'ini düşünür de el atar.
Şimdi bunu niye çekmiş amaç ne .şurada hepinize davet etmiş oğlan davete icabet edilir dimi forumun ihtiyarları @Forumdash ve @vadikızı@kerem @eskici @MEnes @Harunnn60 @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59282
herkesin fantezi dünyası kednineŞimdi bunu niye çekmiş amaç ne .
Hacetlenirken nasıl gözüküyorum diye merak etmiştir belki ama kask ne alaka tabii.herkesin fantezi dünyası kednineben en çok kasklı fotoyu anlamadım
kız bu arada @Billy Kane küvetteki fotoya harika atmış 😱 @MasacRE- ile @Maskeli Fedai bişi demeden çıkmış hadi masacre çağatay gibi esmer seviyor beğenmemiş olabilir de maskeli niye bişi dememiş turabi kadar olmasa da bu oğlan da kıro sayılırHacetlenirken nasıl gözüküyorum diye merak etmiştir belki ama kask ne alaka tabii.
Turabi bu adamın tırnağı olamaz o da kimmişkız bu arada @Billy Kane küvetteki fotoya harika atmış 😱 @MasacRE- ile @Maskeli Fedai bişi demeden çıkmış hadi masacre çağatay gibi esmer seviyor beğenmemiş olabilir de maskeli niye bişi dememiş turabi kadar olmasa da bu oğlan da kıro sayılır@Çiğdem- @Forumdash @serhatt
Bu forumdaki denklemler integral almak gibi kim kimden hoşlanıyor belli değil.kız bu arada @Billy Kane küvetteki fotoya harika atmış 😱 @MasacRE- ile @Maskeli Fedai bişi demeden çıkmış hadi masacre çağatay gibi esmer seviyor beğenmemiş olabilir de maskeli niye bişi dememiş turabi kadar olmasa da bu oğlan da kıro sayılır@Çiğdem- @Forumdash @serhatt
@Maskeli Fedai DiCaprio u herifi olarak tutmuşkız bu arada @Billy Kane küvetteki fotoya harika atmış 😱 @MasacRE- ile @Maskeli Fedai bişi demeden çıkmış hadi masacre çağatay gibi esmer seviyor beğenmemiş olabilir de maskeli niye bişi dememiş turabi kadar olmasa da bu oğlan da kıro sayılır@Çiğdem- @Forumdash @serhatt
kız bu arada @Billy Kane küvetteki fotoya harika atmış 😱 @MasacRE- ile @Maskeli Fedai bişi demeden çıkmış hadi masacre çağatay gibi esmer seviyor beğenmemiş olabilir de maskeli niye bişi dememiş turabi kadar olmasa da bu oğlan da kıro sayılır@Çiğdem- @Forumdash @serhatt
İftiranın, algı operasyonunun dibine vurulmuş .ss Yalan yanlış şeylerle milletin aklını bulandırmayın@Maskeli Fedai DiCaprio u herifi olarak tutmuşAslında doğru yapıyor türk erkeklerinde iş yok yabancı kapmış
Ben seni savunmuşum ayollİftiranın, algı operasyonunun dibine vurulmuş .ss Yalan yanlış şeylerle milletin aklını bulandırmayın
Aaa Türk erkeklerine bakmaz yabancı heriflere bakıyor dedim colluğunu bozmadımBu savunmuş halin mi 😱
İkisinin de canı cehennemeAaa Türk erkeklerine bakmaz yabancı heriflere bakıyor dedim colluğunu bozmadım
Aaa tövbe kim bozdu senin ayarlarını ayoll 😱😱😱İkisinin de canı cehenneme
Kız olsun yeter
Ahaha yok artıkAaa tövbe kim bozdu senin ayarlarını ayoll 😱😱😱
İftiranın, algı operasyonunun dibine vurulmuş .ss Yalan yanlış şeylerle milletin aklını bulandırmayın
ayol di caprio göbeği salmış ona @vadikızı teyzem bile bakmaz😱@Maskeli Fedai DiCaprio u herifi olarak tutmuşAslında doğru yapıyor türk erkeklerinde iş yok yabancı kapmış
@Maskeli Fedai Bu yüz den şey ediyordu demek kendine daha fitini bulmuş sanırımayol di caprio göbeği salmış ona @vadikızı teyzem bile bakmaz😱
ayol di caprio göbeği salmış ona @vadikızı teyzem bile bakmaz😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?