Berk Hakman 'Kurtlar Vadisi Pusu' Dizisinde!

haberin doğruluğu kesin değil ama doğru olduğunu varsayarak konuşuyorum. müthiş bir oyuncu zaten bunu söylemeye gerek yok polatın adamı olursa daha da iyi ve uzun ömürlü olur düşman olmak için biraz cılız kalıyor
vadicilerin istediği oyuncular bir bir gelmeye devam ediyor. ertan sabandan sonra beklenen bir isim daha gelmiş oldu. tabi haber doğruysa

haberin doğruluğu kesin değil ama doğru olduğunu varsayarak konuşuyorum. müthiş bir oyuncu zaten bunu söylemeye gerek yok polatın adamı olursa daha da iyi ve uzun ömürlü olur düşman olmak için biraz cılız kalıyor
vadicilerin istediği oyuncular bir bir gelmeye devam ediyor. ertan sabandan sonra beklenen bir isim daha gelmiş oldu. tabi haber doğruysa
Haberime güven :A

sill baştan yapacaklar polatın yanınada 2 tane sağlam memati abdülhey tarzı adamlar 2 tanede kazım gibi korumacı türü adamlar 4 transfer lazım kötü adamlar eski vadideki gibi çok olmalı berkinde zaman zaman kağışacğı 1 düşman daha lazım ve onalrında bağlantılarında olan 2 düşman daha ayrıca yeni konsept bu kesin şart senaryo ekibi sil baştan yenilenicek yani evini yıktılar diye düşün en baştan yapacaksın 1 yıllık bir süremiz var seneye kadar anca hazır oluruz bştan bir ev inşşa edilicek :F
Fenerbahçenin elenmesine bağlı avrupada
Vadi ya tv8 ya trt1 bjknin maçı salı zaten
Fenerbahçeye bağlı adamlar süper ligden düşürme operasyonu başlattılar fenerbahçe için

ayy banane bee başlarsa @Yiğitt düşünsün vlla benim iddam büyük kanal olamaz tv8 iddasıydı hala sürüyor ama yiğitin iddası bu yıl olmayacak iddasıydı bakalım yiğitin karizması çizilecekmi :A :A :A

gerçi vadideki eksikler 1 yılda anca biter 2017 eylülü için olabilir bu çalışmalar anca ozamana hazır oluruz çünkü :A :A :A
Benim iddiam değil o açıklamalar o şekilde. Her zaman Ağustos sonu fragmanve haberler falan gelirdi. Şimdi hic biri yok. Gelir de tv8 olabilir. Kanald, Show, Fox, Trt1, Atv ve Star garanti olamaz. Tv8 alırsa alir yani. :D

Ben başlamayacagini düşünüyorum ama dediğim gibi net bilgim yok, iddiaya girmem boş yere :A

@Çiğdem- bu çocuk Tyler Hoeclinin kaşı alınmış versiyonu gibi olmuş fotoda :)
6b3a961a342dc5db008f038c102d4d3d.jpg
753cda08434838ced05f1b2f40d35757.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy