neymiş başarı sırrıO dizinin başarı sırrı ortaya çıktı sonradan.![]()
neymiş başarı sırrıO dizinin başarı sırrı ortaya çıktı sonradan.![]()
lütfen delili olmayan şeyler söyleyip de pompy seviyesinin altına düşmeyelim
GOLD'un bu diziden sonraki başarı grafiği çok şeyi açıklıyor ama neyse.lütfen delili olmayan şeyler söyleyip de pompy seviyesinin altına düşmeyelim![]()
İki düşük seviyeli oyuncu bir dizide.Umarım çok kötü olmazlar.
Sana bir sır verecdeğim'in kadrosunun yükselmesi güzel.Demet'ten sonra bu.Çok iyiyler.![]()
![]()
çarpılırsın?
gizemin seviyesine kimse ulaşamaz![]()
reyting için ikisi bir arada olmalı oyunculuk iyi kendisi meno teyze gibi olursa orda reyting aramaOyunculuğunu kastedmiştim.Mns'lik kısım zaten tescilli.
![]()
reyting için ikisi bir arada olmalı oyunculuk iyi kendisi meno teyze gibi olursa orda reyting arama![]()
sektörün optiği kopmuş, gizemin ekstradan bişeye ihtiyacı yok ben onu tutarımHatırlatma onu.Onun kadar kötü ama pek farkı yok.Biraz eğetim alsa daha fazla tutunur sektörde.
![]()
meno teyze öpsün seni.ssreyting için ikisi bir arada olmalı oyunculuk iyi kendisi meno teyze gibi olursa orda reyting arama![]()
gelini öpsün benimeno teyze öpsün seni.ss
sektörün optiği kopmuş, gizemin ekstradan bişeye ihtiyacı yok ben onu tutarım![]()
tns nin aradığı ekstralarıda görüyoruz mesela tı.fıl ağa mesela tı.fıl gelinİşte ekstra bir şeyi yapmadığında Mns'lik oluyor.Tns için ekstra bir şeyler lazım.
![]()
tns nin aradığı ekstralarıda görüyoruz mesela tı.fıl ağa mesela tı.fıl gelinekstraları bayağı sağlam demekki
![]()
aslında gizemi bende tamamlayabilirdimBirbirlerini tamamlarlar ne güzelDizi tutarmı bilemicem
Sana bakarmı Gizem ?aslında gizemi bende tamamlayabilirdim![]()