Vahide Gördüm'ün adı Muhteşem Yüzyıl'da geçiyor ama geçen bölüm Muhteşem Yüzyıl'ı izlediğimde Hürrem'i ortadan tamamen kaldırmışlar gibiydiler. Final kısmında da Selim'in yanına giderken haber alınamıyordu deniliyordu. Vahide Gördüm ya da bir başkası katılacaksa ne zaman katılacak acaba diziye merak ediyorum zira Meryem Uzerli çıkınca dizi gerçekten bir tuhaf olmuş.
Ben aslında Derin Çelik'in yani Yağmur'un annesi olarak Vahide Gördüm'ü düşünüyordum ama o rol geçici bir rol olduğu için rol almaması hem kariyeri hemde kendi adına daha iyi olur. Vahide Gördüm çok başarılı ve usta bir oyuncu. Ben onu başrol olarak görmek isterim. O yüzden katılmamasını daha doğru buluyorum.
Nebehat Çehre'yi de çok severim ama ben bu diziye katılmasını doğru bulmuyorum çünkü Aşk-ı Memnu'da da anne kızı oynuyorlardı ve izleyicilerin çoğunun hala aklındadır. Hem de kariyeri için daha iyi bir rolde görmek isterim açıkçası Nebahat Çehre'yi.
Mesude Erarslan Tekin gelecek sezon yönetirse diziyi Güven Hokna veya Ayten Uncuoğlu gibi bir isim getirirse diziye şaşırmam.![]()
Berenle Nebahat bir Bihter Firdev imajı yaratmışlardı ama Nebahat Çehre 41 dizisinde rol almayacak mı?Düşününce ikiside olmaz gibi geldi bana.Allah korusun ben en çok aiden için tolga karel i falan getirir diye korkuyorum