Beren'in Annesi Kim Olacak?

Vahide Gördüm'ün adı Muhteşem Yüzyıl'da geçiyor ama geçen bölüm Muhteşem Yüzyıl'ı izlediğimde Hürrem'i ortadan tamamen kaldırmışlar gibiydiler. Final kısmında da Selim'in yanına giderken haber alınamıyordu deniliyordu. Vahide Gördüm ya da bir başkası katılacaksa ne zaman katılacak acaba diziye merak ediyorum zira Meryem Uzerli çıkınca dizi gerçekten bir tuhaf olmuş.

Ben aslında Derin Çelik'in yani Yağmur'un annesi olarak Vahide Gördüm'ü düşünüyordum ama o rol geçici bir rol olduğu için rol almaması hem kariyeri hemde kendi adına daha iyi olur. Vahide Gördüm çok başarılı ve usta bir oyuncu. Ben onu başrol olarak görmek isterim. O yüzden katılmamasını daha doğru buluyorum. :)

Nebehat Çehre'yi de çok severim ama ben bu diziye katılmasını doğru bulmuyorum çünkü Aşk-ı Memnu'da da anne kızı oynuyorlardı ve izleyicilerin çoğunun hala aklındadır. Hem de kariyeri için daha iyi bir rolde görmek isterim açıkçası Nebahat Çehre'yi. :)

Mesude Erarslan Tekin gelecek sezon yönetirse diziyi Güven Hokna veya Ayten Uncuoğlu gibi bir isim getirirse diziye şaşırmam. :(

Berenle Nebahat bir Bihter Firdev imajı yaratmışlardı ama Nebahat Çehre 41 dizisinde rol almayacak mı?Düşününce ikiside olmaz gibi geldi bana.Allah korusun ben en çok aiden için tolga karel i falan getirir diye korkuyorum :D

Berenle Nebahat bir Bihter Firdev imajı yaratmışlardı ama Nebahat Çehre 41 dizisinde rol almayacak mı?Düşününce ikiside olmaz gibi geldi bana.Allah korusun ben en çok aiden için tolga karel i falan getirir diye korkuyorum :D
Tolga Karel'i Selen karakteri yapabilirlerdi aslında. Revenge'da Selen karakteri erkek olduğu için bizde de uyarlayabilirlerdi bence. Hem 20 Dakika'da bile açtılar eşcinsellik konusunu ama Kanal D neden göze alamadı bilemiyorum. :F

41 dizisi henüz kesinleşmiş değil sanırım. Ben aslında Nebehat Çehre'nin o diziye çok yakışacağını düşünüyordum. Farklı tarz bir rol olduğu için kariyerinde de etkisi büyük olacaktı. Yapımcı Tims olduğu içinde diğer yapım şirketlerine göre daha güvenle bakabiliyordum projeye ama yine de umarım gelecek sezon Nebehat Çehre'yi iyi ve kalitesiyle konuşturan bir dizi projesiyle görürüz ekranlarda. :)

Tolga Karel'i Selen karakteri yapabilirlerdi aslında. Revenge'da Selen karakteri erkek olduğu için bizde de uyarlayabilirlerdi bence. Hem 20 Dakika'da bile açtılar eşcinsellik konusunu ama Kanal D neden göze alamadı bilemiyorum. :F

41 dizisi henüz kesinleşmiş değil sanırım. Ben aslında Nebehat Çehre'nin o diziye çok yakışacağını düşünüyordum. Farklı tarz bir rol olduğu için kariyerinde de etkisi büyük olacaktı. Yapımcı Tims olduğu içinde diğer yapım şirketlerine göre daha güvenle bakabiliyordum projeye ama yine de umarım gelecek sezon Nebehat Çehre'yi iyi ve kalitesiyle konuşturan bir dizi projesiyle görürüz ekranlarda. :)

Bencede o karakter için daha uygun olabilirdi :) Umarım bundan sonra YD'den oyuncular girmez diziye.İntikammı izliyoruz yaprak dökümümü belli değil :D

Nebahat çehre çok iyi bir oyuncu ama bana kalırsa Fidevs Yöreoğlu ile yakaladığı çıkışı My'de devam ettiremedi.Umarım bundan sonra ki işinde çok daha başarılı olur :)

Bencede o karakter için daha uygun olabilirdi :) Umarım bundan sonra YD'den oyuncular girmez diziye.İntikammı izliyoruz yaprak dökümümü belli değil :D

Nebahat çehre çok iyi bir oyuncu ama bana kalırsa Fidevs Yöreoğlu ile yakaladığı çıkışı My'de devam ettiremedi.Umarım bundan sonra ki işinde çok daha başarılı olur :)
Aslında Yaprak Dökümünden de oyuncular olsa dizide önemli olan dizinin orjinali olan Revenge ile bağlantısı. Orjinali ile hem kalite yönünden hem senaryo hemde süre bakımından çok büyük farklılıklar olduğu kesin. Senaryo artık düzelemez, düzelse de kısmen ama umarım dizinin yönetmeni değişir. Mesude Erarslan Tekin Revenge'ı izlemeyene kadar benim için iyi bir yönetmendi ama Revenge'ı izlemeye başladığımda onun aslında çokta iyi bir yönetmen olmadığını ya da aksiyon türünde pek başarılı olamadığını anladım. :)

Nebahat Çehre'yi ben Muhteşem Yüzyıl'da da beğeniyordum. Yani Aşk-ı Memnu'da nasılsa Muhteşem Yüzyıl'da öyle. Ama Aşk-ı Memnu'da daha ön plandaydı o kesin tabii ki. 😉

Nebahat Çehre'ye gerek yok bence.Aşk-ı Memnu'nun tekrarı gibi olur.Vahide Gördüm olabilir.Hem Feriha'nın annesi kalıbından biraz çıkmış olur.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy