Beren'in İntikamı Muhteşem Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,699
Puanı
1,060
İntikam dizisi alışık olduğumuz initkam temalı dizilerin aksine çok daha karışık bir dizi.
Sürekli yeni karakterler,düşmanlar ve bağlantılar ortaya çıkıyor.
Değişmeyen tek şey Yağmur'un,Hakan'ın da desteği ile babasına yapılanları bir bir ödetmesi.

1-LEYLA SAYGIN:Haldun ile ilişkisi ortaya çıkınca Şahika tarafından sürüldü.5.bölümde balkondan düşerek ölümden döndü.

images

2-ORHAN DEMİRCİ:Ünlü yatırımcı Yağmur'un sahte tüyosu ile her şeyini kaybetti.
9k=

3-SADRİ UÇKAN:Babasını haksız yere hapse attıran adamın ailesini parçaladı,siyasi kariyerini bitirdi.
120.jpg

4-AYŞE CEYLAN:Babasının suçlu olduğuna düşünmesini neden olan psikologun kariyerini bitirdi ve hedef haline getirdi.
290120131449237922601_2.jpg

5-SEÇKİN IŞIK:Babasını karalayan kitabı yazana damın evini yaktı,kariyerine zarar verdi.
260320131515396626845_2.jpg

6-ŞEREF ARSOY:Oğlunun yaptıklarına göz yuman adamın çok değer verdiği ailesini parçaladı
images

BU HİKAYEDE HİÇ KİMSE AFFEDİLMEYECEK...

Bu haftaki fragmanı izledimde ne cabuk geçmiş zaman. Bitmesi gelmiş:(

Ayşe Ceylan olayı favorim,Seçkin Işık da fena değildi,ileride tekrar görecekmişiz gibi geliyor bana bu yazarı,son bölümdeki dede karakteri oyunculuk anlamında çok iyiydi,İntikam'ın ilk kez Türk bir karakteri oldu,yapmacıklık sıfırdı.Bu arada ben İntikam'ı bırakmak üzereyim,bu dizinin bir yere gideceği yok,bizim senaristler bir şey yazmadığı sürece izlemeyi düşünmüyorum,45'den 105 sıktı artık.Orijinalini tercih ederim.

Berene karışan kül oluyor. Tabi olacaklar kimsenin gücü yetemez BEREN SAATTE :kiki: bi selen azda olsa başa çıkabiliyor :kiki:

Bundan sonra gerçekten hiç kimse affedilmeyecek dizide!