Beren Saat'ten 'Engin Akyürek' Çıkışı!

Onlarla kavga benle atişma
bak şuan bile cilveleniyorsun bana
Ayyy pardon @Harunnn60 gibi konuştum. Aniden sert girdim cumleye
neyse ben çiğdemle desterenin neden mükemmel çift olduğunu anlatan bir galeri mi hazırlasam şimdi bu gifi paylaşınca farkeyttim çiğdem jensenın meme ucunu görünce koltukla birlikte yerinden zııplıyormuş destere geçen gün berenin meme ucunu gösteren kıyafetini paylaşmıştı ahan da 1 madde oldu bile

Ben arada ''ya'' filan derim.
Yeterince taklit edememişsin beni.
@destere 'den ders al
@Çiğdem- @xemrexxx

MY desteğini çekerim bak şimdi he.

İyi bir saate hazırla dizi izleyip foruma dönerim:x

hahah yatıcam birazdan sakın saçma sapn şeyler yapma

beren saat kendi yaşlarında bir erkeğin annesi olmaya utanıyorda kendinden 10 yaş küçük 23 yaşında bir çocuğun karısı olmaya neden utanmadı acaba
Iyy pis cadı Beren napsın rol gereği sultan Ahmet'in genç birisi olması gerekiyordu.

Engin'e teklif götürmeleri bile çok saçma bir durum Beren'in oğlunu oynayacak kişi Ekin Koç'un yaşlarında olacak mecburen ama dediğin gibi Beren Ekin'in karısını oynamıştı Beren'i yaşlandırmaları gerekecek eğer dizide devam ederse tabii.

Bu Murat'ın iri yarı cüsseli bir şey olması gerekiyor Berk Atan aklıma geldi benim yaşı da uygun ama oyunculuğu şüpheli işte sen ne düşünüyon
@xemrexxx

hahah yatıcam birazdan sakın saçma sapn şeyler yapma

sus kız yamaşak ağızlı sana mı sorucam

yanlız viegül koymadığın için @Çiğdem- e değil de berene cadı demişin gibi olmuş

berk atan mı Allah korusun yalıda değil osmanlı sarayında geçiyor dizi

hahah ayy berene cadoloz diyor zaten bereni bana tercih edecek hali yoktu yaaa

Beren Saat doğru söylemiş bence, insanlar yadırgırıyor böyle şeyleri.

Berene ne oluyoki engin kabul etti de sanki beren istemiyr seneye str kosemi sutlayacak cgty ve kivncin dizileri tutsun o zmn gorun keyfi ohhh