sonuçta her şeyi başlatan karakter kendisiSen de biliyorsun doğruları söylediğimi Cercei'lik @xemrexxx'lik rol kendi de itiraz etmedi. Ben kimdim unuttum?
sonuçta her şeyi başlatan karakter kendisiSen de biliyorsun doğruları söylediğimi Cercei'lik @xemrexxx'lik rol kendi de itiraz etmedi. Ben kimdim unuttum?
Onlarla kavga benle atişma bak şuan bile cilveleniyorsun banabir kere dreamle yakamozla takasla bazen yakup09la bazen sürgünümle atışmış insanım sen tüysiklet kalıyorsun yanımda neyse @Çiğdem- e yönelik yayına geri dönelim
Ben arada ''ya'' filan derim. Yeterince taklit edememişsin beni. @destere 'den ders al @Çiğdem- @xemrexxxOnlarla kavga benle atişma bak şuan bile cilveleniyorsun bana
Ayyy pardon @Harunnn60 gibi konuştum. Aniden sert girdim cumleye
neyse ben çiğdemle desterenin neden mükemmel çift olduğunu anlatan bir galeri mi hazırlasam şimdi bu gifi paylaşınca farkeyttim çiğdem jensenın meme ucunu görünce koltukla birlikte yerinden zııplıyormuş destere geçen gün berenin meme ucunu gösteren kıyafetini paylaşmıştı ahan da 1 madde oldu bileOnlarla kavga benle atişma bak şuan bile cilveleniyorsun bana
Ayyy pardon @Harunnn60 gibi konuştum. Aniden sert girdim cumleye
MY desteğini çekerim bak şimdi he.neyse ben çiğdemle desterenin neden mükemmel çift olduğunu anlatan bir galeri mi hazırlasam şimdi bu gifi paylaşınca farkeyttim çiğdem jensenın meme ucunu görünce koltukla birlikte yerinden zııplıyormuş destere geçen gün berenin meme ucunu gösteren kıyafetini paylaşmıştı ahan da 1 madde oldu bile
İyi bir saate hazırla dizi izleyip foruma dönerim:xneyse ben çiğdemle desterenin neden mükemmel çift olduğunu anlatan bir galeri mi hazırlasam şimdi bu gifi paylaşınca farkeyttim çiğdem jensenın meme ucunu görünce koltukla birlikte yerinden zııplıyormuş destere geçen gün berenin meme ucunu gösteren kıyafetini paylaşmıştı ahan da 1 madde oldu bile
aayol o bölümü ben ayakta tutuyorum zati.ss my murat olrsa my-kösem-murat bölümleri birleştrilisin 13 yıllık vadiyi geçirtirim benMY desteğini çekerim bak şimdi he.
hahah yatıcam birazdan sakın saçma sapn şeyler yapmaneyse ben çiğdemle desterenin neden mükemmel çift olduğunu anlatan bir galeri mi hazırlasam şimdi bu gifi paylaşınca farkeyttim çiğdem jensenın meme ucunu görünce koltukla birlikte yerinden zııplıyormuş destere geçen gün berenin meme ucunu gösteren kıyafetini paylaşmıştı ahan da 1 madde oldu bile
Iyy pis cadı Beren napsın rol gereği sultan Ahmet'in genç birisi olması gerekiyordu.beren saat kendi yaşlarında bir erkeğin annesi olmaya utanıyorda kendinden 10 yaş küçük 23 yaşında bir çocuğun karısı olmaya neden utanmadı acaba
sus kız yamaşak ağızlı sana mı sorucamhahah yatıcam birazdan sakın saçma sapn şeyler yapma
yanlız viegül koymadığın için @Çiğdem- e değil de berene cadı demişin gibi olmuşIyy pis cadı Beren napsın rol gereği sultan Ahmet'in genç birisi olması gerekiyordu.
Engin'e teklif götürmeleri bile çok saçma bir durum Beren'in oğlunu oynayacak kişi Ekin Koç'un yaşlarında olacak mecburen ama dediğin gibi Beren Ekin'in karısını oynamıştı Beren'i yaşlandırmaları gerekecek eğer dizide devam ederse tabii.
Bu Murat'ın iri yarı cüsseli bir şey olması gerekiyor Berk Atan aklıma geldi benim yaşı da uygun ama oyunculuğu şüpheli işte sen ne düşünüyon @xemrexxx
Iyy pis cadı Beren napsın rol gereği sultan Ahmet'in genç birisi olması gerekiyordu.
Engin'e teklif götürmeleri bile çok saçma bir durum Beren'in oğlunu oynayacak kişi Ekin Koç'un yaşlarında olacak mecburen ama dediğin gibi Beren Ekin'in karısını oynamıştı Beren'i yaşlandırmaları gerekecek eğer dizide devam ederse tabii.
Bu Murat'ın iri yarı cüsseli bir şey olması gerekiyor Berk Atan aklıma geldi benim yaşı da uygun ama oyunculuğu şüpheli işte sen ne düşünüyon @xemrexxx
hahah ayy berene cadoloz diyor zaten bereni bana tercih edecek hali yoktu yaaasus kız yamaşak ağızlı sana mı sorucam
yanlız viegül koymadığın için @Çiğdem- e değil de berene cadı demişin gibi olmuş
berk atan mı Allah korusun yalıda değil osmanlı sarayında geçiyor dizi
la gözünde canlandır engin berenin elini öpüp validem diyor canlandırabildin miBerene ne oluyoki engin kabul etti de sanki beren istemiyr seneye str kosemi sutlayacak cgty ve kivncin dizileri tutsun o zmn gorun keyfi ohhh
Engin girerse beren cikar o halde timur beye bağlı engin kabul edecegini sanmiyorum cirkinlige dusmek istemezla gözünde canlandır engin berenin elini öpüp validem diyor canlandırabildin mi
çok hayalperestsin
engin reytinge bakan biri değil zaten kösem de reytingsiz bir iş değilEngin girerse beren cikar o halde timur beye bağlı engin kabul edecegini sanmiyorum cirkinlige dusmek istemez