Beren Saat'ten Şok Açıklamalar! Artık TV Dizilerinde Rol Almayacak!

Türk televizyonu giderek eriyor. bence güzelde oluyor aptal kutusu dedikleri şeyin yerini dijitalde özgürlük alıyor doğru seçim. keşke çağatayda geri dönmeseydi
Çağatay döndüğüne pişman olacak gibi hissediyorum.

Çok tutan dizilerde karakterler üstüne çok yapışıyor. Mesela Gürkan Uygun'a da her gittikleri yerde yine Memati diyorlar.
Bir de karakterin çok sevilmesinin ve her yıl tekrarları yüzünden unutulamamasının etkeni büyük.

Beren iyi oyuncu ama Kösem dizisinde çok sırıtmıştı. Keşke hiç kabul etmeseymiş Kösem'de oynamayı. Dijitalden devam edecek olması da gayet mantıklı bir karar.
Evet o diziye gitmedi nedense, partnerinin kendisinden yaşça küçük olması da kötü bir etkendi.

Reactions: Cervantes
Yorumunu merak ediyorum.
@Yiğitt
Tamam TV'ye dizi çekmiyor da biraz daha üretse güzel olur. Film çekse biraz, sinemalarda görmek isterim Beren Saat'i. Ek olarak dijital işlerde daha sık olabilir, Atiye ile kaldı sadece ki Atiye de bence çok iyi bir iş değildi. Diğer dijital platformların sağlam işlerinde görmeyi çok isterim.

Reactions: serhatt
Evet neden kendini geri planda tutuyor, illa ki teklif gidiyordur, yıllardır sinema yapmıyor mesela. Çağatay'a bak kaç proje yaptı dijitale örnek verecek olursak.

Reactions: Yiğitt
Evet neden kendini geri planda tutuyor, illa ki teklif gidiyordur, yıllardır sinema yapmıyor mesela. Çağatay'a bak kaç proje yaptı dijitale örnek verecek olursak.
Çağatay Ulusoy'un sürekli üretmesine hayranım, umarım hep böyle devam eder. Beren Saat'i eski enerjisinde görsek keşke, ek olarak TV'ye dizi yapmasa bile konuk olabilir dizilere birkaç bölümlük de olsa. Örneğin Kırmızı Oda'ya bir süre konuk olsa güzel olmaz mı? Enfes olur.

Reactions: serhatt
TV'ye de döndü eder Çağatay bu şekilde ki ediyor da. Kenan ile evlendikten sonra geri plana attı kendisini üzülüyorum. Aman aman Kırmızı Oda'da ne işi var, gerçi Acun diziyi kurtarmak istiyorsa böyle bir konukluk ayarlaması fena olmaz.

Reactions: Yiğitt
Atiyeye güzel demen güldürdü

------

Berenin sonraki dizisi de netflixte olcak anlaşmaları var