Beren Saat'li Reklama 'Edep Yahu' Yazdılar!

Ya arkadaş cevap veriyonda mantıklı cevap ver git bak ilk önce kim demiş ne demiş

Ha şunuda söylim sizin Fatih Portakal gezide neyi protesto ettiğini bilmiyormuş

Bizim gezi olayları AĞAÇ yüzünden başlayıp HÜKÜMETİ SALLAMAYLA devam etti

Mantıklı cevap verdiğimi düşünüyorum senin verdiğin cevaplarda bu konu üzerinde 3-4 kişiye mantıksız geliyor ona kalırsa 😉

Gezi olayları ağaç mağaçla başlamadı gezi olayları birilerinin kışkırtması sonucu hükümeti devirmeye çalıştığınız ama başarılı olamadığınız bir olaydır.

Zira herşeyi yakıp yıktınız ve hakkımı kesinlikle helal etmiyorum

Bende paramı çalana hakkımı helal etmiyorum ! Benim vergimle bana gaz sıkanlara hakkımı helal etmiyorum ! Benim paramla ülkemde yabancıların yedirilip içirilmesine hakkımı helal etmiyorum ! Oksijenimi kesip ağaç kesene hakkımı helal etmiyorum ! Benim paramla bizim paramızla insan öldürülmesine hakkımı helal etmiyorum !

Senin paranı kim çalmış onu söylede bilelim yani klasik solcular gibi bilinenden farklı birşey söyle

Hem yukarıda verdiğim videoda diğerleri saklı sizin yandaş Fatih cevap bile veremiyor.

Yabancılardan kastın ne ?

40 yıldır süren terörden milyon doalrlar kaybettik askerlerimiz şehit oldu onu demiyorsun ama

Gezide 2 çocuklu polisimiz şehit edildi onu diyen yok ama

Otobüsleri esnafların arabalarını yakanlara polis tabi gaz sıkacak polis görevini yapacak

15 yaşındaki çocuk öldü onu demiyosunuz siz ?

15 yaşındaki çocuk öldü onu demiyosunuz siz ?
15 yaşındaki çocuk sözde ekmek almaya gidiyordu kimi kandırıyorsunuz siz sapanla polislere taş atıyordu.

Hem çocuğun ölmesine üzüldük tabi hatta geizde ölen diğer insanlara da üzüldük ama birilerinin kışkırtmasıyla sokakları ateşe verdiler oraları yakıp yıktılar sonuçta vebali onları kışkırtarak sokağa döken dış güçlerindir

Kesin üzüldünüz 😉

Cevap veremeyince anca kaçarsınız
Şehit olan askerler diyorsun ÇÖZÜM SÜRECİ ile birileriyle anlaşma yapıldı ! Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur kim bilir ! O kadar kişi öldürenlerle anlaşma yaptınız biz destek vermedik ! Soma ölenlerine KADER diyen birisi için üzülmem , 301 kişiye üzülürüm onların çocuklarına üzülürüm ! Çok mu vicdanlısınız siz
Güldürmeyin beni ya inançlara saygınız yok !

Daha artık nice analar ağlayacak nice askerimiz şehit olacak görüşme başladı ki bu kan bitsin artık süper güç haline gelelim zaten bölgede Tayyip Erdoğanı herkes kahraman ilan etmiş çözümü başlattığı için nereye kadar kan dökülecek.
Chp bizim de çözüm paketimiz var diyor ama 2 tane sayıyor bırakıyor geliyor burda çözümü savunuyor ama gidip başka yerde çözümü kötülüyor
Somada Başbakan istifa veya devrilseydi somadakiler için üzüleceğinize parti yapacaktınız adım gibi eminim

Evet istifa etti diye 40 gün 40 gece yapardık 😉
Gün gelecek onuda yapacağız