Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu olay üzerinden tüm Ak Partilileri karalayamazsın yok öyle bir dünyaAklı uçkurunda zihniyetin yaptıkları bunlar..
Bu olay üzerinden tüm Ak Partilileri karalayamazsın yok öyle bir dünyaAklı uçkurunda zihniyetin yaptıkları bunlar..
Var öyle bir dünyaBu olay üzerinden tüm Ak Partilileri karalayamazsın yok öyle bir dünya
O zaman o hayal dünyanda yaşamaya devam et.Hem Başbakan için ötekileştiriyor diyorsunuz ama yıllarca bize koyun göbeğini kaşıyan adam cahil dediniz.Sizin yaptığınız ayrıştırma olmuyor muyduVar öyle bir dünya
OluyorO zaman o hayal dünyanda yaşamaya devam et.Hem Başbakan için ötekileştiriyor diyorsunuz ama yıllarca bize koyun göbeğini kaşıyan adam cahil dediniz.Sizin yaptığınız ayrıştırma olmuyor muydu
Ya arkadaş cevap veriyonda mantıklı cevap ver git bak ilk önce kim demiş ne demişOluyor
Siz yaparsanız bizde yaparız 😉
Bizim gezi olayları AĞAÇ yüzünden başlayıp HÜKÜMETİ SALLAMAYLA devam ettiYa arkadaş cevap veriyonda mantıklı cevap ver git bak ilk önce kim demiş ne demiş
Ha şunuda söylim sizin Fatih Portakal gezide neyi protesto ettiğini bilmiyormuş
Gezi olayları ağaç mağaçla başlamadı gezi olayları birilerinin kışkırtması sonucu hükümeti devirmeye çalıştığınız ama başarılı olamadığınız bir olaydır.Bizim gezi olayları AĞAÇ yüzünden başlayıp HÜKÜMETİ SALLAMAYLA devam etti
Mantıklı cevap verdiğimi düşünüyorum senin verdiğin cevaplarda bu konu üzerinde 3-4 kişiye mantıksız geliyor ona kalırsa 😉
Bende paramı çalana hakkımı helal etmiyorum ! Benim vergimle bana gaz sıkanlara hakkımı helal etmiyorum ! Benim paramla ülkemde yabancıların yedirilip içirilmesine hakkımı helal etmiyorum ! Oksijenimi kesip ağaç kesene hakkımı helal etmiyorum ! Benim paramla bizim paramızla insan öldürülmesine hakkımı helal etmiyorum !Gezi olayları ağaç mağaçla başlamadı gezi olayları birilerinin kışkırtması sonucu hükümeti devirmeye çalıştığınız ama başarılı olamadığınız bir olaydır.
Zira herşeyi yakıp yıktınız ve hakkımı kesinlikle helal etmiyorum
Senin paranı kim çalmış onu söylede bilelim yani klasik solcular gibi bilinenden farklı birşey söyleBende paramı çalana hakkımı helal etmiyorum ! Benim vergimle bana gaz sıkanlara hakkımı helal etmiyorum ! Benim paramla ülkemde yabancıların yedirilip içirilmesine hakkımı helal etmiyorum ! Oksijenimi kesip ağaç kesene hakkımı helal etmiyorum ! Benim paramla bizim paramızla insan öldürülmesine hakkımı helal etmiyorum !
15 yaşındaki çocuk öldü onu demiyosunuz siz ?Senin paranı kim çalmış onu söylede bilelim yani klasik solcular gibi bilinenden farklı birşey söyle
Hem yukarıda verdiğim videoda diğerleri saklı sizin yandaş Fatih cevap bile veremiyor.
Yabancılardan kastın ne ?
40 yıldır süren terörden milyon doalrlar kaybettik askerlerimiz şehit oldu onu demiyorsun ama
Gezide 2 çocuklu polisimiz şehit edildi onu diyen yok ama
Otobüsleri esnafların arabalarını yakanlara polis tabi gaz sıkacak polis görevini yapacak
15 yaşındaki çocuk sözde ekmek almaya gidiyordu kimi kandırıyorsunuz siz sapanla polislere taş atıyordu.15 yaşındaki çocuk öldü onu demiyosunuz siz ?
Kesin üzüldünüz 😉15 yaşındaki çocuk sözde ekmek almaya gidiyordu kimi kandırıyorsunuz siz sapanla polislere taş atıyordu.
Hem çocuğun ölmesine üzüldük tabi hatta geizde ölen diğer insanlara da üzüldük ama birilerinin kışkırtmasıyla sokakları ateşe verdiler oraları yakıp yıktılar sonuçta vebali onları kışkırtarak sokağa döken dış güçlerindir
Vicdansız değiliz tabi üzüleceğiz ama sizin Menderese şehit olan askerimize polisimize somaya üzüldüğünüzü hiç sanmıyorum.O olayları bile siyasete çervirdiniz yine rant elde etmeye çalıştınızKesin üzüldünüz 😉
Görüşürüz iyi günlerVicdansız değiliz tabi üzüleceğiz ama sizin Menderese şehit olan askerimize polisimize somaya üzüldüğünüzü hiç sanmıyorum.O olayları bile siyasete çervirdiniz yine rant elde etmeye çalıştınız
Cevap veremeyince anca kaçarsınızGörüşürüz iyi günler![]()
Şehit olan askerler diyorsun ÇÖZÜM SÜRECİ ile birileriyle anlaşma yapıldı ! Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur kim bilir ! O kadar kişi öldürenlerle anlaşma yaptınız biz destek vermedik ! Soma ölenlerine KADER diyen birisi için üzülmem , 301 kişiye üzülürüm onların çocuklarına üzülürüm ! Çok mu vicdanlısınız sizCevap veremeyince anca kaçarsınız![]()
Daha artık nice analar ağlayacak nice askerimiz şehit olacak görüşme başladı ki bu kan bitsin artık süper güç haline gelelim zaten bölgede Tayyip Erdoğanı herkes kahraman ilan etmiş çözümü başlattığı için nereye kadar kan dökülecek.Şehit olan askerler diyorsun ÇÖZÜM SÜRECİ ile birileriyle anlaşma yapıldı ! Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur kim bilir ! O kadar kişi öldürenlerle anlaşma yaptınız biz destek vermedik ! Soma ölenlerine KADER diyen birisi için üzülmem , 301 kişiye üzülürüm onların çocuklarına üzülürüm ! Çok mu vicdanlısınız sizGüldürmeyin beni ya inançlara saygınız yok !
Evet istifa etti diye 40 gün 40 gece yapardık 😉Daha artık nice analar ağlayacak nice askerimiz şehit olacak görüşme başladı ki bu kan bitsin artık süper güç haline gelelim zaten bölgede Tayyip Erdoğanı herkes kahraman ilan etmiş çözümü başlattığı için nereye kadar kan dökülecek.
Chp bizim de çözüm paketimiz var diyor ama 2 tane sayıyor bırakıyor geliyor burda çözümü savunuyor ama gidip başka yerde çözümü kötülüyor
Somada Başbakan istifa veya devrilseydi somadakiler için üzüleceğinize parti yapacaktınız adım gibi eminim
Bak kendi kendine itiraf ettinEvet istifa etti diye 40 gün 40 gece yapardık 😉
Gün gelecek onuda yapacağız
Bekleyin sizBak kendi kendine itiraf ettin
Gün mün gelmeyecek daha cumhurbaşkanı olacak