Beren Saat'in Yeni Filmine Ne Oldu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fankafalar kaliteden anlamaz kalite düşmanı fankafaları ne derse tam tersi maksat huzurları kaçsın

ayrıca beren-hazal-tuba yı beergüzar-meryem-ayça bingölle karşılaştırmam oyunculuk olarak
)) o yüzden elem keder yapmıyorum
)

Bir @beyazsoy'da sensin beğenmediğiniz şeylere saldırıyorsunuz. Bak bana Beren Saat'i bile savundurdun.
savunurum hala
ortalamaya göre iyi bir oyuncu

@Forumdash rahmetli zamanında uyarmıştı beni ters teper bu diyede inanmamıştım. Adam haklıymış. Çekemeyince hemen mundar ilan etti Beren'i.
Şöyle zamanda aldığı ödüllerle Beren'i savunur.

@Forumdash rahmetli zamanında uyarmıştı beni ters teper bu diyede inanmamıştım. Adam haklıymış. Çekemeyince hemen mundar ilan etti Beren'i.
Şöyle zamanda aldığı ödüllerle Beren'i savunur.
hiç alakası yok @Forumdash melununa da söyledim hep @sürgünüm e de beren ne sevdiğim ne de en iyi oyuncu lsitemde ilk 5 te değil bnm için
ama star mı star

hiç alakası yok @Forumdash melununa da söyledim hep @sürgünüm e de beren ne sevdiğim ne de en iyi oyuncu lsitemde ilk 5 te değil bnm için
ama star mı star
Savunmaya gelince senden alası olmuyordu ama. Çirkef seni. Çekemyeince hemen saldırıyor.

Neyse Star olduğunu kabul ettin yavaş yavaş en farklı ve en iyi star oluşunuda kabul ettiririz.😎

Savunmaya gelince senden alası olmuyordu ama. Çirkef seni. Çekemyeince hemen saldırıyor.

Neyse Star olduğunu kabul ettin yavaş yavaş en farklı ve en iyi star oluşunuda kabul ettiririz.😎
en iyi star olmadsı için prestijli ödüller lazım+ dünyanın tanıması lazım

Kötü olmuş ya.

Bekliyordum filmi aslında, Esra'da çok iyi bir seçimdi. Zaten bu saatten sonra ne ara hazırlanıpta 1 ayda filmi yetiştirebilecekler merak konusu.