Beren Saat'in Yeni Filmine Ne Oldu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onun derdi elem keder. Meryem ile kıyaslıyor koskaca Beren Saat'i. Kıyaslamada da haklı çıkamayınca eleminden salıdırıyor işte.:F Reis Perşembe'lere geri dönsün o zaman yine kapımızda bekler.:F

Tam elem keder modu.:F Duruma göre hareket etmek. nsan biraz kaliteden anladığını belli eder.:F
fankafalar kaliteden anlamaz kalite düşmanı fankafaları ne derse tam tersi maksat huzurları kaçsın:F

ayrıca beren-hazal-tuba yı beergüzar-meryem-ayça bingölle karşılaştırmam oyunculuk olarak :))) o yüzden elem keder yapmıyorum :))

Bir @beyazsoy'da sensin beğenmediğiniz şeylere saldırıyorsunuz. Bak bana Beren Saat'i bile savundurdun. :A
savunurum hala :X ortalamaya göre iyi bir oyuncu :X

fankafalar kaliteden anlamaz kalite düşmanı fankafaları ne derse tam tersi maksat huzurları kaçsın:F

ayrıca beren-hazal-tuba yı beergüzar-meryem-ayça bingölle karşılaştırmam oyunculuk olarak :))) o yüzden elem keder yapmıyorum :))

savunurum hala :X ortalamaya göre iyi bir oyuncu :X

@Forumdash rahmetli zamanında uyarmıştı beni ters teper bu diyede inanmamıştım. Adam haklıymış. Çekemeyince hemen mundar ilan etti Beren'i.:F Şöyle zamanda aldığı ödüllerle Beren'i savunur.:F

@Forumdash rahmetli zamanında uyarmıştı beni ters teper bu diyede inanmamıştım. Adam haklıymış. Çekemeyince hemen mundar ilan etti Beren'i.:F Şöyle zamanda aldığı ödüllerle Beren'i savunur.:F
hiç alakası yok @Forumdash melununa da söyledim hep @sürgünüm e de beren ne sevdiğim ne de en iyi oyuncu lsitemde ilk 5 te değil bnm için :X ama star mı star :X

hiç alakası yok @Forumdash melununa da söyledim hep @sürgünüm e de beren ne sevdiğim ne de en iyi oyuncu lsitemde ilk 5 te değil bnm için :X ama star mı star :X
Savunmaya gelince senden alası olmuyordu ama. Çirkef seni. Çekemyeince hemen saldırıyor.:kiki:

Neyse Star olduğunu kabul ettin yavaş yavaş en farklı ve en iyi star oluşunuda kabul ettiririz.😎

Kötü olmuş ya. :(

Bekliyordum filmi aslında, Esra'da çok iyi bir seçimdi. Zaten bu saatten sonra ne ara hazırlanıpta 1 ayda filmi yetiştirebilecekler merak konusu.