Beren Saat'in Yeni Filmi 'Benim Dünyam' Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama dizi olursa kanalı sizce hangisi olmalı? ::D @xemrexxx @EveN

Tek kelimeyle Muhteşem olmuş :) 'Beren Saat' bu , kadın döktürüyor mübarek , tek başına marka resmen . Bu filmde tek Beren olsun öyle bile izlenir :D Kesinlikle vizyona girdiği gün sinemaya uçucam :)

Fragman çok farklı ve güzel olmuş.:)
Filmi asla kaçırmak istemem.:) Çok güzel gözüküyor.:)
Ayrıca Beren Saat kadar Uğur Yücel de iyi oynamış fragmana göre.:)
Güzel uyarlama gözüküyor.:):)

Reytinger post: 1442004' Alıntı:
Fragman çok farklı ve güzel olmuş.:)
Filmi asla kaçırmak istemem.:) Çok güzel gözüküyor.:)
Ayrıca Beren Saat kadar Uğur Yücel de iyi oynamış fragmana göre.:)
Güzel uyarlama gözüküyor.:):)
Hayatımda ilk defa bu kadar smileyi bir arada görüyorum. :D

Fragman harika ötesi olmuş...Beren'den bu kadar iyi oyunculuk beklemezdim...

Hint versiyonunun 1'e 1 aynısı olmuş ama 2 kere değil 1000 kere uyarlansa bütün uyarlamalarını izlerim...:)

Ayça'da harika görünüyor Uğur Yücel Laf yok zaten...

her anlamda mükemmel bir film olacağına göre geriye Ekim'i beklemek kalıyor...:)

- - - Ekleme - - -

Filmi izleyeli epey oldu net hatırlamıyorum ama sağır değildi hatırladığım kadarıyla. :)

Eğer kız duysa anlardı anlama yolunu dokunarak yapıyorlardı hatırlarsan...

Yani kız kör sağır dilsizdi..:)

Süper bir fragman olmuş. Beren Saat yine döktürecektir. Türkiye'nin rakipsiz tek kadın oyuncusu sonuçta. Sabırsızlanıyorum film için. :)

*Dream* post: 1442494' Alıntı:
Sağır ve dilsiz bir kızdan ziyade zihinsel engelli bir kız izlenimi verdi bana
El kol hareketlerini diyorsan eğer şöyle birşey var. "İnsan gördüğünü yapar."
O kız bişeyi görmuyor el ve hareketlerini pozunu nasıl versin? Mesela insan bir fotograf çektirirken bile kendine çeki düzen verir. Sen gözlerin kapalı ellerini yukarı kaldırsan yine zarif bi şekilde tutarsın.Çünkü sen o hareketin nasıl yapıldıgını biliyorsun.İstemsiz bi şekilde o pozu verirsin.Bu kızda gökyüzüne ellerini açarken neyi hayal etsin??? Nasıl poz versin?

Fragman güzel olmuş. Ben Ayça Bingöl'ün performansını çok başarılı buldum fragmana bakarak.

Forumdash post: 1442508' Alıntı:

El kol hareketlerini diyorsan eğer şöyle birşey var. "İnsan gördüğünü yapar."
O kız bişeyi görmuyor el ve hareketlerini pozunu nasıl versin? Mesela insan bir fotograf çektirirken bile kendine çeki düzen verir. Sen gözlerin kapalı ellerini yukarı kaldırsan yine zarif bi şekilde tutarsın.Çünkü sen o hareketin nasıl yapıldıgını biliyorsun.İstemsiz bi şekilde o pozu verirsin.Bu kızda gökyüzüne ellerini açarken neyi hayal etsin??? Nasıl poz versin?

El kol harekeketlerini biraz fazla kullanmış ama onun dışında bakışları duruşuda bana bu izlenimi verdi

*Dream* post: 1442521' Alıntı:
El kol harekeketlerini biraz fazla kullanmış ama onun dışında bakışları duruşuda bana bu izlenimi verdi
El kol hareketlerinin fazla kullanıldığı sahneler fragmanda cok gibidir 2 dakikada peş peşe gördüğünden ama 2 saatlik filmde fark edilmez bence😕Şimdi orjinali izleyeceğim.Ordaki kız ne kadar kullanmiş:)

Birlikte yaşanılmayınca anlaşılmıyor tabi fazla geliyor denilebilir :D
İşitme Engelliler okulunu ziyarete gitmiştim oradaki çocukların hareketlerini gördükten sonra hafif bile kalmış denilebilir.

Bence bu filmde büyük iş Beren Saat'ten cok cocuk oyuncuda ilk 1 saat onunla geçiyor. Güneşi Gördüm de engelliyi oynayan bi çocuk vardı onun kadar basarılı canlandırabilir umarım .
Ama ben filmi izledikten sonra keşke türk versiyonu da olsa dedim. Bunu Uğur Yücel ve onun şans verdiği Beren Saat'in canlandırıyor olması film için büyük artı.
Filmin orijinalini izledikten sonra izlemeye gitmeyi düşünüyorum. 😀

Fragmanı her izlediğimde ağlıyorum acaba film tam olarak izlediğimde napıcam :D yanıma selpak mendil dolduruyum bari :D