Dediğin film miymiş? Şu fragmanda bile göz dolduruyorxemrexxx post: 1441918' Alıntı:sınıftaki kızların çoğu ağlamıştı
Dediğin film miymiş? Şu fragmanda bile göz dolduruyorxemrexxx post: 1441918' Alıntı:sınıftaki kızların çoğu ağlamıştı
Hayatımda ilk defa bu kadar smileyi bir arada görüyorum.Reytinger post: 1442004' Alıntı:Fragman çok farklı ve güzel olmuş.
Filmi asla kaçırmak istemem. Çok güzel gözüküyor.
Ayrıca Beren Saat kadar Uğur Yücel de iyi oynamış fragmana göre.
Güzel uyarlama gözüküyor.
Normalda ' ' smileyini kullanırdım ama ' ' kullandım yoksa daha da iyi gözükürdü.
Hayatımda ilk defa bu kadar smileyi bir arada görüyorum.
Filmi izleyeli epey oldu net hatırlamıyorum ama sağır değildi hatırladığım kadarıyla.
El kol hareketlerini diyorsan eğer şöyle birşey var. "İnsan gördüğünü yapar."*Dream* post: 1442494' Alıntı:Sağır ve dilsiz bir kızdan ziyade zihinsel engelli bir kız izlenimi verdi bana
Forumdash post: 1442508' Alıntı:
El kol hareketlerini diyorsan eğer şöyle birşey var. "İnsan gördüğünü yapar."
O kız bişeyi görmuyor el ve hareketlerini pozunu nasıl versin? Mesela insan bir fotograf çektirirken bile kendine çeki düzen verir. Sen gözlerin kapalı ellerini yukarı kaldırsan yine zarif bi şekilde tutarsın.Çünkü sen o hareketin nasıl yapıldıgını biliyorsun.İstemsiz bi şekilde o pozu verirsin.Bu kızda gökyüzüne ellerini açarken neyi hayal etsin??? Nasıl poz versin?
El kol hareketlerinin fazla kullanıldığı sahneler fragmanda cok gibidir 2 dakikada peş peşe gördüğünden ama 2 saatlik filmde fark edilmez bence😕Şimdi orjinali izleyeceğim.Ordaki kız ne kadar kullanmiş*Dream* post: 1442521' Alıntı:El kol harekeketlerini biraz fazla kullanmış ama onun dışında bakışları duruşuda bana bu izlenimi verdi
Fragmanı her izlediğimde ağlıyorum acaba film tam olarak izlediğimde napıcam yanıma selpak mendil dolduruyum bari