Beren Saat'in Yeni Filmi 'Benim Dünyam' Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Beren Saat, Uğur Yücel, Ayça Bingöl ve Hazar Ergüçlü gibi birbirinden başarılı ve usta oyuncuların yer aldığı 'Benim Dünyam' filminin ilk görüntüleri Star'da yayınlandı.

25 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan 'Benim Dünyam' filminin tanıtım fragmanı şimdiden bir çok internet sitesi ve sosyal medyada büyük ilgi görmeyi başardı.

İşte merakla beklenen filmden ilk görüntüler:

Moderatörün son düzenlenenleri:
çok güzel olmuş

buna benzer bir film izlemiştik okulda görme engelli bir kıza daktiloda yazdırmaya falan çalışıyorladı adını unuttum uyarlama senaryo diyince o geldi aklıma

kadrosu ok yi olmuş bu arada uğur yücel-beren-hazar
my deki kız galiba küçüklük hali de
anası babası zaten süper olmuş ferhat ve cemile

Fragman müthiş olmuş. Beren Saat resmen döktürmüş yine helal olsun. Kesinlikle izlerim bu filmi.

Oha dedirtecek bir tanitim fragmani olmamis ama yinede baya ilgi cekici. Basarili olacaktir.

Fragman eklendi arkadaşlar (official) @xemrexxx @EveN

Beklentilerimin üstünde olacak gibi. Sinemada uyarlamalardan pek hoşlanmam ama en azından iyi bir şekilde uyarlamışlar gibi gözüküyor. Beren Saat ve Uğur Yücel'in performansları çok başarılı gözüküyor.

Keşke böyle filmleri uyarlamaksızın orijinal olarak çıkarabilsek. Black'i izlemelerini öneririm hala izlemeyenler varsa.

Bu fragman için bir kelime varsa oda MUHTEŞEM'dir. Hem görme engelli hemde sağır.Böyle birini hayata karşi eğitmek😱 Kesinlikle Beren bu filmle altın portakal alır

Güzel olmuş begendim.Gitmeliyim hissini oluşturdu bende. .d
Küçüklük halini oynayan çocukta basarılıdır umarım etkili bir film cıkar ortaya .
Bu tür filmler suistimal edilmeyerek yapılmaya devam eder umarım.

Uyarlama mıymış? 😕 Neyse ben demeyim @takas nasıl olsa diyecek aynı şeyi

Ah bunun dizisi yapılsa ve Beren başrol olsa.

Bu dizi kaç reyting alır bi tahmin edin. Üstelik Türkiyenin çabuk benimseyeceği bir hikaye.

EveN post: 1441891' Alıntı:
Ah bunun dizisi yapılsa ve Beren başrol olsa.

Bu dizi kaç reyting alır bi tahmin edin. Üstelik Türkiyenin çabuk benimseyeceği bir hikaye.

Ciddi ciddi düşünülebilir gerçekten bunun dizi versiyonu harika olur ama çok zor..

xemrexxx post: 1441892' Alıntı:
aynen aga aynen

- - - Ekleme - - -

bir seszonluk senaryozor çıkar bence
2 sezon çıkar bence. Dizi bu uzatırlar.

Fatmagül Türk halkının en çok benimsediği diziydi. Bu yüzden ilk başlarda çok daha iyi reyting aldı. Acitasyon daha çok seviliyor.

Ay Yapım İntikam bittikten sonra düşünsün bu fikri.

İşte oyuncu budur. Her rolü oynayabiliyor. Bazen dişiliği ön ölanda olan bir rol bazen intikam alan bir genç kız bazen tecavüze uğrayan bir kız bazen ise engelli. Bu rollerin altından herkes kalkamaz. İşte oyunculuk budur kimse de inkar edemez.

Fragman gerçekten tek kelimeyle muhteşem olmuş. Büyük merakla bekliyorum filmi. Beren Saat yine döktürmüş.

Filmi izleyeli epey oldu net hatırlamıyorum ama sağır değildi hatırladığım kadarıyla.
Fragmanda sağır ve kör diyor, imdb'de de kör ve sağir yazıyor😕 Şu an indiriyorum filmin orjinal adı için saol bu arada