meryeminkiler silikon değil pamuk koyuyor altına .ssHemen bel altı zaten Meryem'in göğüsleri ile bu noktaya geldiğini bilmiyoruz sanki hemde silikonlu.
Çakma star.
Daha dizisi bile yok nereye kazanıyor.
meryeminkiler silikon değil pamuk koyuyor altına .ssHemen bel altı zaten Meryem'in göğüsleri ile bu noktaya geldiğini bilmiyoruz sanki hemde silikonlu.
Çakma star.
meryeminkiler silikon değil pamuk koyuyor altına .ss
ne ka cahilsin show tv deki belgesel bölümünde dediler .ss
Peşin para aldi pampaHemen bel altı zaten Meryem'in göğüsleri ile bu noktaya geldiğini bilmiyoruz sanki hemde silikonlu.
Çakma star.
ne ka cahilsin show tv deki belgesel bölümünde dediler .ss
Peşin para aldi pampa
Reklam anlasmasindan dunyanin parasını aldi veya alcak
Can atesten çocuk için para aliyordur (almiyoda olabilir ama ben olaydim süründururdum can ateşi)
Bide bi tanede filmde oynasa kadin ömrünün parasini 1 yılda kazancak![]()
Nisanda goreceksin Dizinin alasiniBilmiyoruz sanki duble silikonlandığını belki dizide öyle olabilir ama gerçekte 2 kez opersyon görmüştür kesin.
Hee hee öyle olmayan bir dizi için bu kadar parayı verdiler kesin.![]()
kıskanç .ssBilmiyoruz sanki duble silikonlandığını belki dizide öyle olabilir ama gerçekte 2 kez opersyon görmüştür kesin.
Hee hee öyle olmayan bir dizi için bu kadar parayı verdiler kesin.![]()
Diziyi görmeden kredisini kullanmayın bence.Nisanda goreceksin Dizinin alasini![]()
Beren ile kıyaslayan @cookies yüzünden çıktı bu olay.kıskanç .ss
nereden belli sultanım 2.diziyi tutturursa farkı kapatacakDiziyi görmeden kredisini kullanmayın bence.
Beren ile kıyaslayan @cookies yüzünden çıktı bu olay.Ayrıca daha başarılı oaln tabi ki Beren o nedenle savunmayın şu @silikonlarsultani 'nı.
![]()
nereden belli sultanım 2.diziyi tutturursa farkı kapatacak![]()
Ben meryem berenden daha iyi demedim ikiside iyi dedimDiziyi görmeden kredisini kullanmayın bence.
Beren ile kıyaslayan @cookies yüzünden çıktı bu olay.Ayrıca daha başarılı oaln tabi ki Beren o nedenle savunmayın şu [HASHTAG]#silikonlarsultani[/HASHTAG] 'nı.
![]()
meryem varsa zati tutar bir de darbeci melun şehzade var ergen desteği de tamamdırOlasılık bunlar zaten en az 2 sezon zirvede oaln bir dizi daha tutturmalı.![]()
gişelik film derkeneHee birde gişelik film olmalı [HASHTAG]#silikonlarsultani[/HASHTAG] 'nın .![]()
Konuya o [HASHTAG]#silikonlarsultani[/HASHTAG] 'nını dahil ettin ama.ssBen meryem berenden daha iyi demedim ikiside iyi dedim![]()
Kıvanç'lı diziler tutmuyor Meryem ne ki.meryem varsa zati tutar bir de darbeci melun şehzade var ergen desteği de tamamdır
gişelik film derkene![]()
Ne slikonu .ssssKonuya o #silikonlarsultani'nını dahil ettin ama.ss
kıvanç berenle parladıKonuya o [HASHTAG]#silikonlarsultani[/HASHTAG] 'nını dahil ettin ama.ss
Kıvanç'lı diziler tutmuyor Meryem ne ki.Mustafa zaten hazıra kuruldu hiç kitlesini daha göremedik.
![]()
Anlayan anlıyor Alper'ciğim [HASHTAG]#silikonlarsultani[/HASHTAG] ne demektir iyi bilirler onlar.Ne slikonu .ssss
İzle izle biraz kalite gör.kıvanç berenle parladıneyse ui izliyim bb
![]()
Orda slikon Sümbül agaysa bilemiycem ama meryemde slikon yokAnlayan anlıyor Alper'ciğim @silikonlarsultani ne demektir iyi bilirler onlar.![]()
Orda slikon Sümbül agaysa bilemiycem ama meryemde slikon yok![]()