ozaman yemeklerin tadına bakarsın o görev verelim sana
ozaman yemeklerin tadına bakarsın o görev verelim sana
@Çiğdem- hala peşinden koşuyor onun
Daha dün sövüyordun ne çabuk değiştin Beren farkı
Kadını görünce Türk kızlarından soğudum.s
yok sen yemeği yapınca beni çağırırsın nasıl olsaozaman yemeklerin tadına bakarsın o görev verelim sana
İnşallah öyledirO şakaydı senle her zaman ortağız.
şimdi sen kadınsan bu ne? bence kendine kadın demeye utanmalısın çikinella
@Çiğdem- hala peşinden koşuyor onun
Daha dün sövüyordun ne çabuk değiştin Beren farkı
Kadını görünce Türk kızlarından soğudum.s
YABANCI KADINLARIN KIÇ BAŞ AÇMASINA KANMAYIN AYOLL hiçbir güzellikleri yok normalde dikkat çekip sizin gibi saf türk erkekelrini kandırıyorlar
aha bunlar daha da ahlaksız komple açmışlar memeleriniYABANCI KADINLARIN KIÇ BAŞ AÇMASINA KANMAYIN AYOLL hiçbir güzellikleri yok normalde dikkat çekip sizin gibi saf türk erkekelrini kandırıyorlar
Yuh bu kadarını beklemezdim neyine güvendinde bu sözleri ettinYABANCI KADINLARIN KIÇ BAŞ AÇMASINA KANMAYIN AYOLL hiçbir güzellikleri yok normalde dikkat çekip sizin gibi saf türk erkekelrini kandırıyorlar
Sana güveniyorum ama çok güvenmek zararŞüphen mi var.
Yuh bu kadarını beklemezdim neyine güvendinde bu sözleri ettin
Sana güveniyorum ama çok güvenmek zarar
açık saçık giyinmeseler hiçbir çekilicikleri olmucak ayoll yabancılarda her şey serbest o konuda ondan faydanalanıyorlar türkiyede bir sınır var yoksa doğru dürüst giyisinler siz bile dönüp bakamzsınız ayoll @destere bileaha bunlar daha da ahlaksız komple açmışlar memelerinibunları da kona çikinella abla
Yuh bu kadarını beklemezdim neyine güvendinde bu sözleri ettin
Sana güveniyorum ama çok güvenmek zarar
Billy Kame troll olduğunu hep gösteriyor zatenBen senin çok güvendiğin billy Billy tavuğu gibi değilimdir bende güven sınırsız.
Billy Kame troll olduğunu hep gösteriyor zaten
destere bile derken niye öyle manalı manalı cevap verdinki niye biz hepçilmiyiz seçici değilimiyiz hogathaaçık saçık giyinmeseler hiçbir çekilicikleri olmucak ayoll yabancılarda her şey serbest o konuda ondan faydanalanıyorlar türkiyede bir sınır var yoksa doğru dürüst giyisinler siz bile dönüp bakamzsınız ayoll @destere bile
jensen daha bir yumurta sankiaha bunlar daha da ahlaksız komple açmışlar memelerinibunları da kona çikinella abla
illa şağıcan yani jensenıdestere bile derken niye öyle manalı manalı cevap verdinki niye biz hepçilmiyiz seçici değilimiyiz hogatha)
jensen daha bir yumurta sanki
Onlarda en çok okunan son sıradan başlanıyor kimi kandırıyonilla şağıcan yani jensenıneyse beroş tuba diyorduk @mrt-06 ile @denizz19 a nanik yapayım arabik kullarımızın en büyük dergisi sayidaty her gün en çok okunan 10 haberi koyuyor yan sekmeye bugünkünde Tuba 10. zaten genelde onun haberini okumuyor sayidaty nin günlük 10 milyon okuyucusu@sokak sanati totoşu da sevinmesin 2.sıradaki beroş haberi değil toplu bir haberneyse zaten kuru kız elçini sattık oralara yakındab eroş Tuba falan kamicek@Çiğdem- @Billy Kane @EFE UYSAL @Aserat @Bully @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 54278 Ekli dosyayı görüntüle 54277
yok deve rakamlar da mı sonran başlıyorOnlarda en çok okunan son sıradan başlanıyor kimi kandırıyon
Hangi rakam arapça hepsiyok deve rakamlar da mı sonran başlıyor
haberlerin yanında yazan rakamlar melun bu arada dirilişi de okumamışlar demek kiHangi rakam arapça hepsi
Bu site troll, her şey arapça rakamlar neden arap rakamlarıyla yazılmamış.illa şağıcan yani jensenıneyse beroş tuba diyorduk @mrt-06 ile @denizz19 a nanik yapayım arabik kullarımızın en büyük dergisi sayidaty her gün en çok okunan 10 haberi koyuyor yan sekmeye bugünkünde Tuba 10. zaten genelde onun haberini okumuyor sayidaty nin günlük 10 milyon okuyucusu@sokak sanati totoşu da sevinmesin 2.sıradaki beroş haberi değil toplu bir haberneyse zaten kuru kız elçini sattık oralara yakındab eroş Tuba falan kamicek@Çiğdem- @Billy Kane @EFE UYSAL @Aserat @Bully @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 54278 Ekli dosyayı görüntüle 54277
Tamam işte 10 en çok okunan oluyor 1 en azhaberlerin yanında yazan rakamlar melun bu arada dirilişi de okumamışlar demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?