Beren Saatin Yükselişi...Birlikte olduğu erkelerin bitişi

yok onlar tuba gibi süs bebeklerine rambo bozması polata star der beren gibi gerçek oyunculara değil

Bazı insanlar mezarlığa gitmeyi sevmez, bazıları da sık sık ziyaret etmeden duramaz...

- Ben gitmiyorum. Sadece Efe'ninkine değil, kaybettiğim diğer insanların mezarlarına da gitmiyorum. Onların olduklarına inanmıyorum. Tabii ki mezarlara iyi bakılsın, mezarlar temiz olsun, ama maddesel olarak orada değiller, ruhen zaten hiçbir zaman orada değillerdi. Mermerlere tapınmak bana göre değil. Yakılsak ve her şey bitse. Kendim için öyle isterim...
mezarlklara bakış açısı benimle aynı berenin
)

ne güzel kız ya hemde akıllı hemde benim hayat felsefemi paylaşıyor
)

Sık sık sizi Bergüzar Korel'le kıyaslıyorlar.

zamanındada berenle bergüzarı yanyana getirme hatasına düşmüşler şimdikilerde tubayı beren seviyesine çıkartmaya çalışıyor fiyasko debelenmeler bunlar beren oğlanını kıznı üstüste koyup dozer gibi geçti üstünden bu kıyaslanan çakma sanatçıları yerle bir etti
)

bu haberi magzinciler nerden ögrendi bernein magzin geçmişi mi var

bu haberi magzinciler nerden ögrendi bernein magzin geçmişi mi var

ondan kolay ne var araştırır bulurlar zatren 50 yıllık olay değil efenin babası da konuşmuş zaten oalyla ilgili beyazsoy çırpıındıkçabatıyon ha inadını kırmazsan çok kötü olacak snn için
6 ay önceki beyazsoy nerede şimdiki taraflı beyazsoy nerede

Ben gitmiyorum. Sadece Efe'ninkine değil,

ahnda bahsetmiş işte emre semn neyin peşindesin daha
))))

bu haberi magazinciler büyük araştırma yaparak ögrendi kanımca
))))))))

haklısın büyük araştıma ile öğrenmişlerdri;
beren öle sağda slda konuşmayı sevmiyoır bazıları gibi bilerek gizlenip daha çok magazinci de çekmiyor malesef magazinciler iciğini cıcığını çıkarmıştır

beyazsoy+dream+vadiciler;=tüm beren düşmanalruı

tek sen objektfsin biliyoruz
)))) hatta kendi aramızda anlaştık sürekli bereni kötüleyeceğiz
)))))))))

ben herkese sallarım tubayada salalrım berenede isimin önemi yok.

tek sen objektfsin biliyoruz
)))) hatta kendi aramızda anlaştık sürekli bereni kötüleyeceğiz
)))))))))

ben herkese sallarım tubayada salalrım berenede isimin önemi yok.

tabi cnm ilmezmiyim
ben objektifi kızın oynağı son 3 rolde çok popüler oldu sevildi ya da nefret eddildi orası değişir ama işinn hakkını verdi

aşkı memenunda oda bir kaç bölümde iyi oynadı onun dışında sıradan performanslar herkes kadar oynadı. sanırım berenden tüm sanat camiaası da nefret ediyor ondan eli yüzü düzgün bir ödül vermediler
)))))))))))

ödüllerin listesini koyduk gene kılıf buldun o yüxzden tekrar tartışmaya gerek yok
yasemin rolünü iyi bilmiyosan zaten konuşacak bişi d eyok

yaseminde ne oyunculuk var masum bir kızı oynadı tubada aynısı oynuyor ona kızıyon bereni övüyon
))))