Beren Saatin Yükselişi...Birlikte olduğu erkelerin bitişi

liebe

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3
Puanı
109
Bilindiği gibi ilk sevgilisi Berenin yarışma zamanında üzücü bir trafik kazında hayatını kaybetti....daha sonra Bülent İnalla birlikte olmaya başladı..Berenden önce gayet popiler...gayet ünlü ve dizileri tutan biriyken birden bire şansı döndü ve hiç bir dizi yayında kalamadı...ve ekonomik olarak batma noktasına geldi....Berenden ayrıldıktan sonra ise işleri yavaş yavaş düzelmeye başladı...evlenerek baba bile oldu....Bülent İnaldan sonra ünlü Yönetmen duurmuda ortada...Berenden önce gayet ses getiren başarılı işler yapan bu beyin hayatıda Berenle olmaya başladıktan sonra alt üst oldu..ekonomik olarak bitti...şimdi Kenan Doğulu ile birlikte....Hngisi batacak hangisi çıkacak merak konusu...

Ekli dosyalar

• Levent-Semerci2-150x150.jpg
    6.5 KB · Hit: 441
  • beren_saat_bulent_inal.jpg
    27.5 KB · Hit: 294
Moderatörün son düzenlenenleri:
kız remen termitör gibi dokundugunu yakıyor yahuu
))) yazık kenan yılbaşında bile konser veremiyecek okadar reklam yapıyorlar. ha bide necatinin evliliğine laf söyleyenler acaba kenan ile berenin birlikteliğine ne diyecekler
)))))

libe çok zorlama olmuş konun
))

beren bu erkekleri yumoş yapar
polatı 4 yıl şamaroğlanına çevirdi polatın şaftı kaydı

libe çok zorlama olmuş konun
))

beren bu erkekleri yumoş yapar
polatı 4 yıl şamaroğlanına çevirdi polatın şaftı kaydı

hakikaten kadına dokunan erkekler tuz buz oluyor
))) fanlarında hayelet yapıyormuş berenden başka düşünecek bişey bulamıyorlarmış
)))

))) fanlarında hayelet yapıyormuş berenden başka düşünecek bişey bulamıyorlarmış
)))

Hepsinin hayatı kaymış...yazık olmuş...dokunduğu yanmış..fanaları zaten mecnun gibi dolanıyormuş....))

)))

ne güzel haber onun hayalet yapmasına gerek yok istesin ben hayalet olurum
)

- - - Ekleme - - -

Hepsinin hayatı kaymış...yazık olmuş...dokunduğu yanmış..fanaları zaten mecnun gibi dolanıyormuş....))

tuba çarpmasında
tuba çarpanlar uyduruk beren haberi yapıyor
)

bana beren çarpsın razıyım
)

ne güzel haber onun hayalet yapmasına gerek yok istesin ben hayalet olurum
)

- - - Ekleme - - -

tuba çarpmasında
tuba çarpanlar uyduruk beren haberi yapıyor
)

bana beren çarpsın razıyım
)
asıl sorun hayalet olmasını istemedikleri de hayalet oluyor
)))))

Destere... neresi uyduruk..yalan olan yada uyduruk olan kısmı öğrenebilirmiyim..)))

Destere...ben Tubanın en büyük fanıyımdır...sen Tubaya saladıkça bende Berene konu açacam...sağolsun çok fazla malzeme veriyor zaten..)))

Kenan Doğulu zaten giderek batiyor Beren'in ona bişey yapmasına gerek yok..Bülent İnal Tuba ilede çıkmıştı...Bülent Tuba'nın enkazı...

@beyazsoy Sen bi postunda Tuba ile Beren birbirlerine kusler Bülent İnal 2'siyle çıktı diyede yazmiştin..Sırf Beren'e laf sokmak için bu ayrıntıyı nasıl gözden çıkardın?

- - - Ekleme - - -

Destere...ben Tubanın en büyük fanıyımdır...sen Tubaya saladıkça bende Berene konu açacam...sağolsun çok fazla malzeme veriyor zaten..)))
Kendini kendinle baltalıyorsun ama Tuba İlede Bülent inal cıktı..Önce Tuba çıktı..Enkazını Beren'e bıraktı...

iyide adam tubayla birlikteydken işleri iyidi. tek tutan dizisi zaten tubayla birlikteyken
)))) atladığım bişey yok
))))

haklısın kız perşembeleride polata dokunuyo yakıyo

Forumdaş..Bülent İnal Tubayla beraberken zirve yapmıştı...sende bunu atlıyorsun...ne zaman Berenle çıkmaya başladı ondan sonra dizileri reyting alamadı..adam restoranını bile sattı diye duymuştum..)))