Başlıcaz Furkanına nesini beğeniyorsun
Yorumu ben yapacaktım sen yapmışsın şimdi ahah
Başlıcaz Furkanına nesini beğeniyorsun
ay oğlanın memesi olmasa yüzüne bakmazsınfurkan yakışır o role değilmi
genç nesilin en iyisi şuan oBaşlıcaz Furkanına nesini beğeniyorsun
Anca gülerim buna tip yok kas yokgenç nesilin en iyisi şuan o
ayol onlar kaçmadı çoğu zaten tarihe göre yolcuydu birkaçını da senarist ekledi esra dermancıoğlu,mete horozoğlu falan.ssHayır, Mert olur.
Tabiii gördük, kadronun yarısı kaçtı diziden.
Beren Saat'i yeni sezonda D Production'un yeni dizisinde olacağını duymuştum, demekki isim yanlış çıktı.ayol onlar kaçmadı çoğu zaten tarihe göre yolcuydu birkaçını da senarist ekledi esra dermancıoğlu,mete horozoğlu falan.ss
genç nesilin en iyisi şuan o
Serhat Teoman Beren'in oğlu olur mu la hiç saçmalama.dedikodulara göre 2.sezon için eda özerkan,serhat teoman ve ilker kızmazla anlaşılmış eda özerkan kösemin en büyük kızına benziyor baya serhat teoman da murat olabilir.ss @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @Bully @cookies @vadikızı @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 50799
Hanse doğandemir reytingi kötü olan basit bir yaz dizisinden ( ben izliyorum ama öyle yani ) 70 bin alıyorsa beren 150 almalıYok artık diziler yüksek Reyting alınca benim bildiğim yükselir avansı ama bu düşerken yükseltti.
Tims kulumuz trt kulumuzdan oyuncu mu çaliyordedikodulara göre 2.sezon için eda özerkan,serhat teoman ve ilker kızmazla anlaşılmış eda özerkan kösemin en büyük kızına benziyor baya serhat teoman da murat olabilir.ss @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @Bully @cookies @vadikızı @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 50799
bernei şutlarız ayolSerhat Teoman Beren'in oğlu olur mu la hiç saçmalama.Genç birisiyle anlaşırlar Murat rolü için.
Serhat Teoman Nurgül'ün de oğlu olmaz.bernei şutlarız ayolnurgül bi he desin
biz izin verdik neticede Tuba konumuna düşmesini istemeyiz beroşun o ka da yeteneksiz değil yaniSerhat Teoman Nurgül'ün de oğlu olmaz.
Ay Beren'imden vazgeçemiyorlar işte anla zammı da kapmış, isteseler daha düşük paralara birilerini bulurlar.
Bu bir tek türkiyede böyle değil bütün dünyada böyle.Yapacak bir şey yok bu konuda.Ünlü olunca parada geliyor sende ünlü ol zengin ol 😉Yazıktır günahtır be. Ülkedeki o kadar aç insan var. Aslında oyuncuların maksimum alacağı ücret 20 bini geçmemeli.
Bence adı Peri Devriyesi olsunBeren Saat'i yeni sezonda D Production'un yeni dizisinde olacağını duymuştum, demekki isim yanlış çıktı.Bakalım onun yerine kim gelecek, ben Nurgül'ü düşünüyorum.
Dediklerinde haklısın ama bana da saçma geliyor ve ister istemez bunu dışa vuruyorum. Belki şu an zengin olsam daha kötü olacaktı bunun garantisini veremem. 'Sizin için şer sandığınız hayır, hayır sandığınız şer olabilir. Şüphesiz siz bunu bilmezsiniz Allah bilir'Bu bir tek türkiyede böyle değil bütün dünyada böyle.Yapacak bir şey yok bu konuda.Ünlü olunca parada geliyor sende ünlü ol zengin ol 😉
senin tubişin 2 katından fazla alıyor eee işte star var star olamayan varinanmiyorum ya fuzuli israf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?