Beren Saat'e Yeni Sezon Zammı!

ayol onlar kaçmadı çoğu zaten tarihe göre yolcuydu birkaçını da senarist ekledi esra dermancıoğlu,mete horozoğlu falan.ss
Beren Saat'i yeni sezonda D Production'un yeni dizisinde olacağını duymuştum, demekki isim yanlış çıktı.
Bakalım onun yerine kim gelecek, ben Nurgül'ü düşünüyorum.

Yok artık diziler yüksek Reyting alınca benim bildiğim yükselir avansı ama bu düşerken yükseltti.
Hanse doğandemir reytingi kötü olan basit bir yaz dizisinden ( ben izliyorum ama öyle yani ) 70 bin alıyorsa beren 150 almalı

Tims kulumuz trt kulumuzdan oyuncu mu çaliyor
şu sakallı aşkı memnudaki değil mi? Ennson trt filminde Turgutcuğumuzla beraber osmanlı dedektifciliği oynuyordu galiba

Serhat Teoman Nurgül'ün de oğlu olmaz.

Ay Beren'imden vazgeçemiyorlar işte anla zammı da kapmış, isteseler daha düşük paralara birilerini bulurlar.
biz izin verdik neticede Tuba konumuna düşmesini istemeyiz beroşun o ka da yeteneksiz değil yani

Yazıktır günahtır be. Ülkedeki o kadar aç insan var. Aslında oyuncuların maksimum alacağı ücret 20 bini geçmemeli.

Yazıktır günahtır be. Ülkedeki o kadar aç insan var. Aslında oyuncuların maksimum alacağı ücret 20 bini geçmemeli.
Bu bir tek türkiyede böyle değil bütün dünyada böyle.Yapacak bir şey yok bu konuda.Ünlü olunca parada geliyor sende ünlü ol zengin ol 😉

Bu bir tek türkiyede böyle değil bütün dünyada böyle.Yapacak bir şey yok bu konuda.Ünlü olunca parada geliyor sende ünlü ol zengin ol 😉
Dediklerinde haklısın ama bana da saçma geliyor ve ister istemez bunu dışa vuruyorum. Belki şu an zengin olsam daha kötü olacaktı bunun garantisini veremem. 'Sizin için şer sandığınız hayır, hayır sandığınız şer olabilir. Şüphesiz siz bunu bilmezsiniz Allah bilir'

Dizinin aldığı reytingler belli düşük sadaece Ab'de iyi diyemiyecem kötünün iyisi bişeyler alıyor sallamasyon bir haber yapmışlar sanki 20 reyting alıyoda zam yapmışlar.