Beren Saat'e Yeni Sezon Zammı!

furkan yakışır o role değilmi :A
ay oğlanın memesi olmasa yüzüne bakmazsın :A
Furkan-andic-vucut.jpg

ayol onlar kaçmadı çoğu zaten tarihe göre yolcuydu birkaçını da senarist ekledi esra dermancıoğlu,mete horozoğlu falan.ss
Beren Saat'i yeni sezonda D Production'un yeni dizisinde olacağını duymuştum, demekki isim yanlış çıktı. :( Bakalım onun yerine kim gelecek, ben Nurgül'ü düşünüyorum.

dedikodulara göre 2.sezon için eda özerkan,serhat teoman ve ilker kızmazla anlaşılmış eda özerkan kösemin en büyük kızına benziyor baya serhat teoman da murat olabilir.ss @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @Bully @cookies @vadikızı @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 50799
Tims kulumuz trt kulumuzdan oyuncu mu çaliyor:A şu sakallı aşkı memnudaki değil mi? Ennson trt filminde Turgutcuğumuzla beraber osmanlı dedektifciliği oynuyordu galiba:X

Yazıktır günahtır be. Ülkedeki o kadar aç insan var. Aslında oyuncuların maksimum alacağı ücret 20 bini geçmemeli.

Yazıktır günahtır be. Ülkedeki o kadar aç insan var. Aslında oyuncuların maksimum alacağı ücret 20 bini geçmemeli.
Bu bir tek türkiyede böyle değil bütün dünyada böyle.Yapacak bir şey yok bu konuda.Ünlü olunca parada geliyor sende ünlü ol zengin ol 😉

Bu bir tek türkiyede böyle değil bütün dünyada böyle.Yapacak bir şey yok bu konuda.Ünlü olunca parada geliyor sende ünlü ol zengin ol 😉
Dediklerinde haklısın ama bana da saçma geliyor ve ister istemez bunu dışa vuruyorum. Belki şu an zengin olsam daha kötü olacaktı bunun garantisini veremem. 'Sizin için şer sandığınız hayır, hayır sandığınız şer olabilir. Şüphesiz siz bunu bilmezsiniz Allah bilir'

Dizinin aldığı reytingler belli düşük sadaece Ab'de iyi diyemiyecem kötünün iyisi bişeyler alıyor sallamasyon bir haber yapmışlar sanki 20 reyting alıyoda zam yapmışlar.