Beren Saat'e Tuba Büyüküstün Sorulunca

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Problem Beni hala tanıyamamış olman

20 Dakika İntikamdan önce başladı.

İki dizi de bana göre iyi. Ama Ay Yapım Berenli bir dizi yapsaydı kesinlikle ilk tercihi Perşembe olurdu yine.

İki oyuncu da kendi kulvarlarında gayet başarılılar.Aynı gün yayınlansa iki dizi İntikam bir adım daha önde olurdu gibi ama yine de

20 Dakika 30 bölümlük bir iş ve star tv'de maç yayınları var.Fenerbahçe'nin UEFA'da yoluna devam etme olasılığı daha yüksek o yüzden perşembe günlerine koymamışlardır.Ayrıca 20 Dakika perşembe olsaydı Ab'de yine birinci olur Total'dede ilk üçte olurdu.Çünkü vadi dışında izlenecek bir dizi yok.UEK bile ilk üçde kendine yer buluyordu o yüzden İntikam'ın aldığı oranları fazla abartmayın

xemrexx haberin videosu pazar günü süper star life programında yayınlandıktan sonra siteye eklenecek
haberi burdan aldım bende
Ayaklı Gazete Foto Galeri

o foto galeri açılmıyor tubanın kanalı tubayı övecek demk ki gene fan haberi bu haber
gerçekle uzaktan yakında ilgisi yok

- - - Ekleme - - -

o foto galeri açılmıyor tubanın kanalı tubayı övecek demk ki gene fan haberi bu haber
gerçekle uzaktan yakında ilgisi yok

Haberi pazar günü izleyince görürüz fan haberi mi gerçek haber mi

reyting bölümde de cevap verdim burayada kosmusun
))

21:30 kadar olan reytınglere bakacan ayrıca perşembe tek kadın dizisi intikam salı uctane kadın dizisi var. nerden baksan salı ile persembeyı kiyaslamak yanlış.

ha 20 dakika obzgyi nasıl saskına çevirdiğini unutmamak lazım
))

Son düzenleme:

beyazsoy son günlerde çok yerinde doğru tespitler ve yorumlar yapıyorsun tebrik ederim

Yemin ederim cevap yazmaya nile üşeniyorum. O yüzden hmm... ok

yazma zaten önce dizinin orjşnalini izlemden kendini küçük düşüren yorumaşlr yazdı sonra reytingte çakma iş bi cacık olmaz dedi intikam gerekli cevabı veriyor ilk bölümden 20 dk yi 2 ye katlamış resmen (TOTALDE) cevap yazıp da uzatma bence de

sagol şimdi yanlış anlayıp cevap yazmandansa hiç yazmaman benim için daha iyi

- - - Ekleme - - -

emrenin hayalleri ışte. intikami izlemeden ezelın cakması dedim okadar itiraz ettin sonra intikam da monte crıstodan uyarlama çıktı
)))

ayrıca dün sana dedim ilk bölümler iyi reyting alacak diye bakiyorum unutkanlık başladı sende
)))))

- - - Ekleme - - -

emrenin hayalleri ışte. intikami izlemeden ezelın cakması dedim okadar itiraz ettin sonra intikam da monte crıstodan uyarlama çıktı
)))

ayrıca dün sana dedim ilk bölümler iyi reyting alacak diye bakiyorum unutkanlık başladı sende
)))))