Beren Saat'e Tuba Büyüküstün Sorulunca

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Beren Saat geçtiğimiz akşam yeni dizisi İntikam'ın ilk bölüm kutlama yemeğine sevgilisi Kenan Doğulu ile katıldı.Çıkışta gazetecilerin yoğun sorularına maruz kalan çift iyi akşamlar demekle yetindi bu sırada bir muhabirin Beren Saat'e rakibesi Tuba Büyüküstün ve yeni dizisini sorması üzerine keyfi biranda kaçan Beren Saat hızlı adımlarla arabasına doğru ilerledi.Kenan Doğulu ile Mutlu Yıllar dileyerek soruların önünü kesti arabasına bindi
ASSSSDA-%2831%29.jpg

ASSSSDA-%284%29.jpg

ASSSSDA-%2827%29.jpg

aça aça bunu mu açtın haber diye video yoksa tuba facebook fan sayfası haberidir anlamı yok beren ikiye katladı nerdeyse :D

tuba ilk bölümde zirveyi aldı helal olsun tuba gibi oyuncuya totalde çok iyi basladi tekrarlarida çok iyi gitti bu hafta total 10 ab 13 reytingle zirvede olur 20 DAKİKA

- - - Ekleme - - -

tuba ilk bölümde zirveyi aldı helal olsun tuba gibi oyuncuya totalde çok iyi basladi tekrarlarida çok iyi gitti bu hafta total 10 ab 13 reytingle zirvede olur 20 DAKİKA

Yalnız Beren Tuba'yı duyunca bir geriliyor birşey oluyor kıza Tuba ise Beren konusunda çok rahat :)

"Çok basarili buluyorum kendisini, yolu açik olsun" demesini kimse beklemiyordum sanirim. Tuba da aynisini Beren hakkinda demezdi..

Ne demesini bekliyordunuz :) Berren susmuş gözleri konuşmuş (Ezdim) diye :)

Siz de kızları bi saç-baş kavgası ettirmediğiniz kaldı. Neden rakip olsunlar, meslektaş onlar.

Ayrıca Mahoni totalde 5, A/Bde 8 reytingle başlayan 20 Dakika için müthiş, enfesto, yok böyle başlangıc diyor da

Totalde 9, A/B`de 11 alan İntikam için bir tebrik bile yazmadı. PES!

Siz de kızları bi saç-baş kavgası ettirmediğiniz kaldı. Neden rakip olsunlar, meslektaş onlar.

Ayrıca Mahoni totalde 5, A/Bde 8 reytingle başlayan 20 Dakika için müthiş, enfesto, yok böyle başlangıc diyor da

20 Dakika ve İntikam eşit şartlarda değil ki İntikam tek dizi ile 20 Dakika 3 dizi ile yarışıyor ve ilk bölümden zirveye yerleşiyor :)

reyting konusuna gir bak intikam iyi basladigi için tebrik ettim

20 Dakika ve İntikam eşit şartlarda değil ki İntikam tek dizi ile 20 Dakika 3 dizi ile yarışıyor ve ilk bölümden zirveye yerleşiyor :)
Kurtlar Vadisi tek başına o 3 dizinin aldığı reytingin toplamını alıyor.

Ayrıca Seksenleri diziden sayıyorsun da Zengin Kız Fakir Oğlanı neden saymıyorsun? + Stardakı film de vardı.

Kısacası reytingleri toplasan da Perşembe daha zorlu bir gün

öbgz yayınlanmıcakmıs nasıl zirvede olacak

Yayınlandığı hafta o zaman. Ayrıca bidaha benim mesajlarıma cevap yazma lütfen sonra düzgün felan konuşmam...

- - - Ekleme - - -

Ayrıca Seksenleri diziden sayıyorsun da Zengin Kız Fakir Oğlanı neden saymıyorsun? + Stardakı film de vardı.

Katılıyorum :)

Vadi'ninde karşısında sıkı bir rakip yok çünkü milletde alışkanlıktan izliyor sanırım uzun yıllar sonra bu yıl oranları dahada artmış.Kaliteli bir iş geldiğinde Ab'de hemen zirveyi bırakıveriyor
Seksenleri saymamın sebebi SBT verilerinde dizi Ab'de birinci oluyor zengin kız dizisinin birinci olduğunu hiç görmedim

Yayınlandığı hafta o zaman. Ayrıca bidaha benim mesajlarıma cevap yazma lütfen sonra düzgün felan konuşmam...

- - - Ekleme - - -

Katılıyorum :)

revan hep yaziyor zaten revanla problemimiz yok senlede yok sadece hafif hakaret ettin gibi geldi

@Revan totalde vadi hepsinden fazla aliyor toplasan ama seksenler 11 reyting aliyor ab de ona ne demeli

asa yukari rakipleri ayni güclükte bakalım yükselebilecek mi iki dizi haftaya belli olcak

nasıul bir haberse orjinaline ulaşılamıyor ayaklı gazete haber yapmış onda da foto galerri var açılmıyor video olmadan tuba fanlarının uydurmasıdır bu haber.

Vadi'ninde karşısında sıkı bir rakip yok çünkü milletde alışkanlıktan izliyor sanırım uzun yıllar sonra bu yıl oranları dahada artmış.Kaliteli bir iş geldiğinde Ab'de hemen zirveyi bırakıveriyor
Seksenleri saymamın sebebi SBT verilerinde dizi Ab'de birinci oluyor zengin kız dizisinin birinci olduğunu hiç görmedim
1. olunca mı sayılıyor anlamadım? Sonuçta güçlü bir dizi SBT`ye göre.

Zaten Vadinin karşısında bir tek Beren 1. olabiliyor.

20 Dakika güzel bir dizi. Takipçisi olacağım. Ama ben dahil herkes biliyor ki, o dizinin başrolünde Beren oynasaydı Ay Yapım cesaret edip onu Perşemeye koyardı

1. olunca mı sayılıyor anlamadım? Sonuçta güçlü bir dizi SBT`ye göre.

Zaten Vadinin karşısında bir tek Beren 1. olabiliyor.

20 Dakika güzel bir dizi. Takipçisi olacağım. Ama ben dahil herkes biliyor ki, o dizinin başrolünde Beren oynasaydı Ay Yapım cesaret edip onu Perşemeye koyardı

starın salı günü bostu dolmus olduı birtek persembe bos starın vadi var intikam var bu iki dizi arasına dizi sıkıstırmaz sanırım fetih dizi versiyonu anca is yapar baskada bir proje bu iki dizi arasına giremez ayrıca @ total ben vadinin düsecegini sanmıyorum