Beren Saat'e Reyting Şoku

Vay be @Forumdash seni gormeyeli ne hale gelmissin))) sen bana done yakila revengeyi zorla izlettirmedin mi))) izlemiyor bu diziyi begenmezsen ne dersen haklisin demedin mi)) simdi sen bu diziyi elestiriyon. Yola gelmene sevindim) )) evet bu dizinin orjinalinde kendisinde kotu
Ben burda Revenge'e bişey mi demişim(b) Ayrıca eski postlara bi bak Hakan ve BEren hariç kimseyi beğenmediğimi söylemiştim.Hele Şahika hiç olmamiş demiştim:)

beren saat'deki para arsızlığı neymiş arkadaş anlamadım
hatırla sevgili-aşkı memnu-fatmagülün suçu ne şimdide intikam
bir dizi biter bitmez hemen ötekine başlıyor,insan hiçmi yüzünü dinlendirmek istemez
artık tv'de beren saati görmekten sıkıldım,oysa hatırla sevgilide yasemine aşıktım
intikamıda 5 reytinglik kim izliyor çözebilmiş değilim.dizinin herhalde kanal d'de olmasından kaynaklanıyor-doğan grubunun medya desteğiyle ayakta duruyor.kanal d'de olmasa bu dizi çoktan yayından kalkardı
O ne demek para arsızlığı? 11 senedir izlediğin KVP`daki Polat ve onun yapımcıları para arsızı mı? Gerçekten çok tuhaf bir laf ettin. Kendinle çelişiyorsun...

Ben burda Revenge'e bişey mi demişim(b) Ayrıca eski postlara bi bak Hakan ve BEren hariç kimseyi beğenmediğimi söylemiştim.Hele Şahika hiç olmamiş demiştim:)
Diyon ya uyarlama yapilmayacakti diye. O gunlerde süper olacak deyip duruyondu simdi tam tersi. Kore uyarlamalari disindaki hiç bir ülkenin uyarlamasi turkiyeye uyduramiyor. O zamanda dedim bu dizi ezel cakmasi bir kez izledkleri diziyi ikinci kez daha kotusunu izlemez. Bizim halk zekidir fazla yutturmaya gelmez)))

Diyon ya uyarlama yapilmayacakti diye. O gunlerde süper olacak deyip duruyondu simdi tam tersi. Kore uyarlamalari disindaki hiç bir ülkenin uyarlamasi turkiyeye uyduramiyor. O zamanda dedim bu dizi ezel cakmasi bir kez izledkleri diziyi ikinci kez daha kotusunu izlemez. Bizim halk zekidir fazla yutturmaya gelmez)))
Ben uyarlama mı yapılmıyacakti demişim? ilk postta??? "Kanal D hangi akla hizmet uyarlama işine girmiş" demişim. Arada anlam farkı var :))) Ben dünkü reyting sayfasında mı ne (kime dediğimi hatırlamıyorum) "seneler sonra Revenge tekrar uyarlanır mı " dedim. Revenge Türkiye'ye uyarlanır ama D pro yapamadi. Madem sana Revenge izlettiğimi hatırlıyorsun o zaman casttada baştan beridir karşi çıktıgımı hatırlıyorsundur:))))

Ben uyarlama mı yapılmıyacakti demişim? ilk postta??? "Kanal D hangi akla hizmet uyarlama işine girmiş" demişim. Arada anlam farkı var :))) Ben dünkü reyting sayfasında mı ne (kime dediğimi hatırlamıyorum) "seneler sonra Revenge tekrar uyarlanır mı " dedim. Revenge Türkiye'ye uyarlanır ama D pro yapamadi. Madem sana Revenge izlettiğimi hatırlıyorsun o zaman casttada baştan beridir karşi çıktıgımı hatırlıyorsundur:))))

Diziyi bilen yok ki.Geçen sene arkadaşlarım ailem yakınlarıma Vadi fsrkla zirvede İntikam'a fark atıyor diyordum diyorlardı İntikam diye bir dizi mi vardı.Hangi kanalda oynuyor ? Yani anlayacağınız yayından kaldırılacağı başından beri belliydi

Öyle Bir Geçer Zaman ki de D Yapım'dı 3 sezon sürdü ve reytingler gayet iyiydi o kadar saçmalamaya rağmen. Hadi onu geçtim Leyla ile Mecnun Eflatun Yapım'dı daha önce adını bile duymamıştım. Yani cast ve proje iyiyse yapım şirketi çok da önemli değil bahane olarak kalıyor bunlar. İntikam kötü bir proje bunu kabul etmeli.

Öyle Bir Geçer Zaman ki de D Yapım'dı 3 sezon sürdü ve reytingler gayet iyiydi o kadar saçmalamaya rağmen. Hadi onu geçtim Leyla ile Mecnun Eflatun Yapım'dı daha önce adını bile duymamıştım. Yani cast ve proje iyiyse yapım şirketi çok da önemli değil bahane olarak kalıyor bunlar. İntikam kötü bir proje bunu kabul etmeli.
öbgzk'nin saçmaladığı filan yoktu.

baştan beri senaryo hep eksikti yani ana temanın dışındaki kısımlar çok boşta kalıyodu. üstüne cast seçimlerinde de çok yanlışlıklar vardı ; nejat, haldun..... yönetmen çok donuk oynattırıyordu, konu zaten türk halkının çekimser olduğu bi konu bir de üstüne yönetmenin donuk oynattırması daha bi uzaklaştırdı izleyicileri ama d yapım bence diğer departlarda hiçbir ödün vermedi kaliteliydi, harcanıyodu para dizi için.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy