Beren Saat'e Reyting Şoku

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
atri.acimg.net_medias_nmedia_18_95_51_97_20411546.jpg

Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizileri ile perşembe akşamlarına damgasını vuran Beren Saat'in yeni dizisi İntikam'ın ikinci sezon reytingleri şok etkisi yaratıyor.Geçen sezonun ön plana çıkan dizilerinden biri olan İntikam ikinci sezonuna düşük reyting oranları ile başlaması şaşkınlık yarattı.Geçtiğimiz sezon özellikle ab gurubunda 8-9 reytinge kadar çıkan dizi ikinci sezonuna 5 reytinge düşerek başladı.Geçtiğimiz sezon en büyük rakibi Kurtlar Vadisi Pusu'yu zorladığı ve kimi zaman zirveyi aldığı ab gurubunda da zirveyi rakibine kaptırdı.İntikam total gurubunda ise 5 reyting barajını aşamadı.İntikam'ın düşen bu reytinglerinde diziden ayrılan başrol oyuncusu Nejat İşler'in etkisinin olup olmadığı sosyal medyada tartışma konusu oldu

Ekli dosyalar

• atri.acimg.net_medias_nmedia_18_95_51_97_20411546.jpg
    atri.acimg.net_medias_nmedia_18_95_51_97_20411546.jpg
    40.7 KB · Hit: 776
Olay çok, heyecan yok. Sorun bu. Oyuncuları değişmesi de etkili olabilir. Beren çıksın bence diziden o da giderse iyice çöker dizi.

Şu an onun sayesinde izleniyor zaten.

Son bölümler hep A/B`de zirvedeydi. Şu an tek heyecan bile yok.

Beren'i sevmem ama aşkı memnu ve fatmagülü izlerdim ama intikam gerçekten izlenecek gibi değil görüntüsü boğuk konusu sıkıcı oyuncular donuk geçen sene intikam izleyenlerin çoğu bu sezon bırakmış diziyi ve eleştiri yapıyorlar

Dizideki durgunluğun sebebi bence senaryoların artık iyi uyarlanamamasından ve yönetmen değişikliğinden kaynaklanıyor. Ben daha önce de dediğim gibi Çağrı Vila Lostuvalı'nın yönetmenlik konusunda Mesude Erarslan'dan daha iyi olmadığını hatta kötü bir seçim olduğunu dile getirmiştim. Bu dizi için en başından beri seçilmesi gereken yönetmen Mehmet Çağatay Tosun'du ancak o da Merhamet'i yönetiyordu maalesef.

Diziye giren yeni oyuncuları da izleyici benimsemedi sanırım. Ocak ayında bitirebilirler bence. Çünkü Çağrı Vila Lostuvalı 2. sezonda Suskunlar'ın baş yönetmeni olduğunda yine aynı aksiyon ve heyecan dolu sahneler azalmıştı Suskunlar'da. Suskunlar gibi ocak ayında bitebilir İntikam...

Diziye 5 dk bakıyorum sıkılıp kapatıyorum geçen sezon her bölümde aynı olay oldu.
Annem merakla izliyordu onun da aklına gelmiyor bu sezon.

Cidden fazlasıyla sıkıcı.
Revenge zaten uyarlanması anlamsız bi amerikan dizisiydi.Gerek yoktu yani.

Beren Saat çok iyi bir oyuncu. Dizinin kurtarıcısı o bence. Şu an o olmasaydı yayından kalkmıştı.

Bence direkt çıksın diziden Beren de. Ay Yapıma geri dönsün ya da D Productions kendi yazsın dizilerini.

Benim Dünyam filminin dizisi çıksa acayip tutar. :X

senaryoya ekleme yapmadan 8 reytinge falan çıkamaz artık :) zaten ana 10 oyuncu varkalanlar 1-2 bölümlük konuk türkiye 10 oyuncu ile 120 dk lik dizi çekilmez eğer buna kalkışacaksan oyuncuların berenb-tuba-kıvanç falan olacak :D

revenge dizisi zaten ahım şahım bir dizi değil , 2.sezon reytingleri epey düştü , senarist değişti , 4.sezona kadar gelebilirse ne mutlu :X

revenge 40 dk olduğun için olaylar hızlı gelişiyor
intikam 40 dk yı
90-120 dakika arası yapınca ortaya kötü bir sonuç çıkıyor
ayrıca oyuncu değişikliği
bende ilk sezon intikamı destekleyenlerdendim ama artık değilim (b)

Son düzenleme:
Beren'i Aşk-ı Memnu'da hiç beğenmezdim ama Fatmagül'de gerçekten çok başarılıydı özellikle 1. sezon. Böyle soğuk, heyecansız ve reytingsiz bir dizide harcanmayı hak etmiyor en azından. Anlaşması yoksa yol yakınken ayrılmalı. 2014 Eylül'e kadar yüzünü dinlendirsin mümkünse çok peş peşe oynadı bence bu da büyük bir sorun yarattı seyirci özlesin biraz. Ayrıca Ay Yapım'dan başkasıyla olmuyor Ay Yapım parlatıyordu Beren'i geri dönüş şansı varsa Ay Yapım'a dönmeli.

Ne 5 reytingi yahu 4'ü zor görmüş. :)))

Geçen hafta İntikam haftaya yükselir diyolardı iyi güldürdüler. :)))))

Hayal kırıklığı oldu dizi, d yapım beceremedi... Beren ay yapımı mumla arıyodur. :)))

Beren Saat çok başarılı bir oyuncu ama İntikam bana da en başından beri biraz soğuk geldi. Bu senaryodan kaynaklanan bir şey, artık heyecan istiyoruz dizide.. Evet olay çok ama o olaylarda heyecan istiyoruz..

bence en büyük sorun bereni oynayan ufak kizin buyuyup srmpatikligini yitirmesi) ))))
bu işin yonetmenlere türk senaristle. alakasi yok. beren eskisi kadar güzel degil. fazla magazinde gozukmesi üstüne oyunculugunu dizide yetersiz olusu onun sayesinde diziye bakanlarin birakmasina neden oldu.

ikincisi önemli nokta berenin aski memnudaki patneri kizlarin dibinin dustugu kivanc fatmagulde patreni yine ayni. simdiki patnerlerine yakistiran var mi?

ucuncu nokta aski memnun senaryosu hakikaten iyi yaziliyordu. bence duygusal noktasinda yazilmis (konu ve olayim orgusu açısından demiyorum) en iyi senaryo tum duygular tap noktada yazulmisti. bu kadar iyi senaryoyu herkes iyi oynar. aski memnuda kotu oynayan karakter varmiydi

Beren'im olmasa bi dk savunmam şu diziyi. Beren için bir iki kelam edeyim.

Burdaki en büyük suç Kanal D'nin Beren üzerinden sağlamaya çaliştiği reyting savaşi. Öyle reyting savaşi ki 4 sezon Beren üzerinden zirvedeydi. Herkes Aşk-ı Memnu diyor ama Fatmagül'de de zirvedeydi bu kadın.Ay yapım=Beren Saat bu matematiği kimse bozamaz.
D pro. hangi akla hizmet uyarlamalara işine girdi?? 😱 Ay yapımı taklit ederek. Ay yapım oyunucusunu kaparak ay yapım yönetmenini kaparak. ay yapım senaristlerini kaparak. Ne oldu artık ellerine yüzlerine bulaştırdıllar:bağır: Zirvedeki ismide aşaği çektiler.

İntikamda sadece Hakan ve Beren Revenge'deki karakterlere birebir eş değer isim oldular. Hiç unutmam Revenge'i izlediğim ilk gün buz- ateş konseptli nişan gecesinde Emily yürürken ve Vicktoria'yı gördüğümde gözümde Aşk-ı Memnu gözlerimin önüne gelmişti.(kesin kanal D yöneticileride bu hayalle yola cıktılar)

Konuya tam dönecek olursak. dizi kendi saatinde bitmedi. Dizi dün akşam yine KAYIP yüzünden erkenden bitirildi.:bağır: İnşallah Kayp olur gider bu dizi. İntikam 22:43'de bitti bu aşaği yukari kendi saatinden 40dk önceye denk geliyor.Dizi yine büyük ihtimal AB'de 6 reyting alacakti. Tabi bu oran onu başarili yapmaz. Kanal D yöneticilerine ve yapımına mustahak olsun:bağır:

beren saat'deki para arsızlığı neymiş arkadaş anlamadım
hatırla sevgili-aşkı memnu-fatmagülün suçu ne şimdide intikam
bir dizi biter bitmez hemen ötekine başlıyor,insan hiçmi yüzünü dinlendirmek istemez
artık tv'de beren saati görmekten sıkıldım,oysa hatırla sevgilide yasemine aşıktım
intikamıda 5 reytinglik kim izliyor çözebilmiş değilim.dizinin herhalde kanal d'de olmasından kaynaklanıyor-doğan grubunun medya desteğiyle ayakta duruyor.kanal d'de olmasa bu dizi çoktan yayından kalkardı

😱 bu arada sezon finali tam tamına 2 saat 9 dakika sürmüş

buda revenge dizisinin 3 bölümüne denk düşüyor (b)
heralde ne kadar fazla çekebiliriz diye rekor kırmaya çalışıyorlar galiba :kiki:

beren saat'deki para arsızlığı neymiş arkadaş anlamadım
hatırla sevgili-aşkı memnu-fatmagülün suçu ne şimdide intikam
bir dizi biter bitmez hemen ötekine başlıyor,insan hiçmi yüzünü dinlendirmek istemez
artık tv'de beren saati görmekten sıkıldım,oysa hatırla sevgilide yasemine aşıktım
intikamıda 5 reytinglik kim izliyor çözebilmiş değilim.dizinin herhalde kanal d'de olmasından kaynaklanıyor-doğan grubunun medya desteğiyle ayakta duruyor.kanal d'de olmasa bu dizi çoktan yayından kalkardı
aynen 4 reytinglik kim izliyo sorusuna tek cevap kanal d de olmasından starda falan olsa çoktan bitmişti

Beren'im olmasa bi dk savunmam şu diziyi. Beren için bir iki kelam edeyim.

Burdaki en büyük suç Kanal D'nin Beren üzerinden sağlamaya çaliştiği reyting savaşi. Öyle reyting savaşi ki 4 sezon Beren üzerinden zirvedeydi. Herkes Aşk-ı Memnu diyor ama Fatmagül'de de zirvedeydi bu kadın.Ay yapım=Beren Saat bu matematiği kimse bozamaz.
D pro. hangi akla hizmet uyarlamalara işine girdi?? 😱 Ay yapımı taklit ederek. Ay yapım oyunucusunu kaparak ay yapım yönetmenini kaparak. ay yapım senaristlerini kaparak. Ne oldu artık ellerine yüzlerine bulaştırdıllar:bağır: Zirvedeki ismide aşaği çektiler.

İntikamda sadece Hakan ve Beren Revenge'deki karakterlere birebir eş değer isim oldular. Hiç unutmam Revenge'i izlediğim ilk gün buz- ateş konseptli nişan gecesinde Emily yürürken ve Vicktoria'yı gördüğümde gözümde Aşk-ı Memnu gözlerimin önüne gelmişti.(kesin kanal D yöneticileride bu hayalle yola cıktılar)

Konuya tam dönecek olursak. dizi kendi saatinde bitmedi. Dizi dün akşam yine KAYIP yüzünden erkenden bitirildi.:bağır: İnşallah Kayp olur gider bu dizi. İntikam 22:43'de bitti bu aşaği yukari kendi saatinden 40dk önceye denk geliyor.Dizi yine büyük ihtimal AB'de 6 reyting alacakti. Tabi bu oran onu başarili yapmaz. Kanal D yöneticilerine ve yapımına mustahak olsun:bağır:
Vay be @Forumdash seni gormeyeli ne hale gelmissin))) sen bana done yakila revengeyi zorla izlettirmedin mi))) izlemiyor bu diziyi begenmezsen ne dersen haklisin demedin mi)) simdi sen bu diziyi elestiriyon. Yola gelmene sevindim) )) evet bu dizinin orjinalinde kendisinde kotu

Forum İstatistikleri

Konular
176,638
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy