Beren Saat Yeni Dizisinde Dövüşebilecek Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Günün en çok izlenen 2. izlenen dizisi Once Upon a Time 'dan sonra. Kaldi ki 8m zliyici toplamak pazar akşamlari Amerikan Futbolu karşinda çekmek oldukça güç zaten.UFC'yi söylemedim bile.Para verilip izlenilen kanallardan bahsetmedim bile.Yani pazar gunleri çok güçlü rakipleri var.Perşembe olursada en guçlü rakibi gene KVP olcaktir.Yine Aşk- Memnu gibi 2.sezonda zirvede yer alcaktir.Tabi cast Uek uyarlaması gibi özenilirse.tutar.

perşembeye gelir ve gelir gelmez liderliği alır beren ..

Bombayı patlatıyorum, Revenge dizisinin senaristi Berkun Oya imiş, yani ilk 100'e dahi giremeyen ve izlenmeme rekorlarını alt üst eden Son dizisinin yazarı...

Hala dizinin tutacağına inanıyor musunuz ?

Son düzenleme:
"Son" dizisindeki yanlışlarından ders almışsa neden olmasın. :)

Alıp almadığını dizi yayından kaldırıldıktan sonra anlamayız umarım. :)

Elbette bir kez başarısız olan sonsuza kadar lanetlenecek değil ama iddialı olduğu söylenen bir diziyi Berkun Oya'ya emanet etmek hayli tuhaf olmuş...

Alıp almadığını dizi yayından kaldırıldıktan sonra anlamayız umarım. :)

Elbette bir kez başarısız olan sonsuza kadar lanetlenecek değil ama iddialı olduğu söylenen bir diziyi Berkun Oya'ya emanet etmek hayli tuhaf olmuş...
Son dizisi ilk başlarda kötü gidince daha sonra akışa bir müdahale etmişti, ama dizi çoktan yokuş aşağıya gitmeye başladığı için durduramamıştı inişi. :)

Başlangıç olarak iyi bir hazırlık yaparsa, genel hatları sağlam ve seyircinin çok zorlanmayacağı şekilde çizerse, çok sıkıntı yaşamadan dizi yayın hayatına devam edecektir kanımca. :)

Bunu da başaracağına inanıyor ki böyle bir işi üstlenmeye cesaret etmiş. :)

Eğer Son'un yazari sanryoyu çeviriyorsa 1'e 1 bile gitse bizim disizler süreleri yuzunden uzatmaya gideceği için uzatmak için yazılan sahneler kesin sıkıcı olcaktir.:Bkz:son (ilk bölüm hariç diğer bölümleri sıkıcıydı)