Beren Saat Yeni Dizisinde Dövüşebilecek Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beren öyle bir dövüşür ki.
Yapar onu da yapar.

beren herşeyin en mükemmelini yapar parlak oğlanlardan daha çok dövüşeceği kesin
)

- - - Ekleme - - -

perşembe olacak ve vadiyle top oynayacak
))

- - - Ekleme - - -

))
hat tirck bile yapar

Bu diziyi hiç izlemedim. Ama Bihter gibi bir karakter olsa harika olur
İnşallah Hazal Kaya ve Nebahat Çehre de bu dizide yer alır. O zaman bu dizi alır başını gider

Dizinin hangi günde yayinlanacagini merak ediyorum

))

ABC studyolari dizilerini genelde (güvendiği dizilerini) Pazar günü yayınlıyor..BKZ: Desperate Housewife (Umutsuz ev Kadınları) bende perşembe yayınlasın isterim Perşembeleri onsuz bomboş....

Bu diziyi hiç izlemedim. Ama Bihter gibi bir karakter olsa harika olur
İnşallah Hazal Kaya ve Nebahat Çehre de bu dizide yer alır. O zaman bu dizi alır başını gider

Karakterin Bihter'le alakası yok...Nebehat Çehre Victoria Grayson karakteri için biçilmiş kaftan...

bence hazal berenin kardeşini oynayablir

Bence Beren'nin kardeşini oynaması gereken İpek Karapınar (Küçük Sırlardaki roluyle Charlotte karakteri çok benziyor) tip olarakda az çok birbirlerine yakınlar.

Ipek Karapinar bence Ustura Kemal'dan vazgeçmez, tabii Ustura Kemal Ocak'a kadar devam ederse.

Sadece Beren Saat ile hiç bir şey olmaz, dizi ABD'de oldukça az izleniyor, Türkiye'de 5 reyting alması mucize olur bence. Diziyi muhtemelen D production yapacak yani ay yapım, ece-melek ikilisi yok, bunu da hatırlatalım...

Sadece Beren Saat ile hiç bir şey olmaz, dizi ABD'de oldukça az izleniyor, Türkiye'de 5 reyting alması mucize olur bence. Diziyi muhtemelen D production yapacak yani ay yapım, ece-melek ikilisi yok, bunu da hatırlatalım...

beren saatin olmadığı ay yapım dizilerinide izledik reytingleri berenli dizilerin yarısı kadar demekki bu işin sırrı ay yapımda değil berende ..

konusu muhteşem.. berende var yardımcı kadroda iyiyse bu dizi şimdiden yayınlandığı günün açık ara zirvesinde yer alır diyebilirim..

nebahat çehre victoria grayson rolü için çok yaşlı durur
ayrıca aşk ı memnu da annesiydi burda da bir nevi üvey annesi gibi biş i

Sadece ana konudan dizinin birinci olacağı mı söylenir ?

Türkiye'ye uyarlanırken çoğu şey değişecek, ayrıca sakız gibi yayılacak konu, çok çok iyi bir senarst lazım ama piyasada çok fazla yok kendilerinden.

Bu arada d production'un da tutmayan çok dizisi oldu...

Ben tutarsa bile umutsuz kadar izlenir diyorum hala...

emily karakteri beren daniel mer tolmuş olmamaış bence
victoria-conrad karakterleri iyi seçilmeli bir de nolan ı tabi ki abd deki gibi eşcinsel yapamazlar ona da formül gerek
ashley karakteri de iyi seçilmeli dizide dikkat çkemese de türk verisyoununda rolü kesinlikle artacak türk senaristleri biliyoruz çünkü

Var çok iyi bir senarist yolda.

Umarim en yakin zamanda tanisirsiniz bu kisiyle

Var çok iyi bir senarist yolda.

Umarim en yakin zamanda tanisirsiniz bu kisiyle

)) inanırım ama berenin dizisine yetişemeyecek senaristimiz
)

- - - Ekleme - - -

ana konuda umumda değil sadece berenin olması yeterli birincilik için

)) inanırım ama berenin dizisine yetişemeyecek senaristimiz
)

- - - Ekleme - - -

ana konuda umumda değil sadece berenin olması yeterli birincilik için

Hayat sürprizlerle doludur Selimestere

Bunu hiç bir zaman unutma..

Günün en çok izlenen 2. izlenen dizisi Once Upon a Time 'dan sonra. Kaldi ki 8m zliyici toplamak pazar akşamlari Amerikan Futbolu karşinda çekmek oldukça güç zaten.UFC'yi söylemedim bile.Para verilip izlenilen kanallardan bahsetmedim bile.Yani pazar gunleri çok güçlü rakipleri var.Perşembe olursada en guçlü rakibi gene KVP olcaktir.Yine Aşk- Memnu gibi 2.sezonda zirvede yer alcaktir.Tabi cast Uek uyarlaması gibi özenilirse.tutar.