Onur_35
Favori Üye
Bu sezon reytinglerine bakarsan Vadinin kolaylıkla bereni ezip geçeceğini anlarsınbaktım agb de sbt de berenin geçtiği bölümler daha fazla vadiyi
Bu sezon reytinglerine bakarsan Vadinin kolaylıkla bereni ezip geçeceğini anlarsınbaktım agb de sbt de berenin geçtiği bölümler daha fazla vadiyi
Bu sezon reytinglerine bakarsan Vadinin kolaylıkla bereni ezip geçeceğini anlarsın
Veda'yı nasıl eziyo ? Kanal D Veda daha fazla ezilmesin diye yerine umutsuz ev karılarını koydu Beren Yarımsaatide rahatlıkla ezer vadinasıl anlıcaz bu sezon daha beren yok kigene hayal dünyanızdan yazıyosunuz
Veda'yı nasıl eziyo ? Kanal D Veda daha fazla ezilmesin diye yerine umutsuz ev karılarını koydu Beren Yarımsaatide rahatlıkla ezer vadi
işte gene hayaller beren öyle kolay değil ki yeni dizinin konusu çok sağlam iyi oyuncular seçilirse 9-10 reytingten aşağı almaz vadi de ortalama12 alıyor yani ezme ihtimali kalmaz
Fatmagül'de sanki güçlü oyuncumu vardı? O haliyle bile geçiyordu
Yav heheişte gene hayaller beren öyle kolay değil ki yeni dizinin konusu çok sağlam iyi oyuncular seçilirse 9-10 reytingten aşağı almaz vadi de ortalama12 alıyor yani ezme ihtimali kalmaz
Haha sesli güldüm
Sandalyeden düştüm 😀d😀Fkorkunun ecele fayudası yok beren geleb,ne kadar vadi krallığını sürdürsün
bişi olmaz sana merak etme polat kurtarır
Sandalyeden düştüm 😀d😀F:haha::haha::haha:
Tamam diyip geçiyorumbişi olmaz sana merak etme polat kurtarır
Tamam diyip geçiyorum
Tamam deyip geçtimhala cevap veriyor tama diyip geçemedi bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?