Beren Saat Sinemada Yine Yokları Oynadı !

gecenin kanatlarını izledim çok güzel bir film aldığı oranlar ortada

recep ivediğide izledim zar zor sonunu getirebildim aldığı oranlarda ortada

bu durumda sinema denince izleyicinin beğenilerinin neye göre şekillendiğide açıkca görülüyor izleyici kaliteye yada oyunculuğa koşmuyor o dediğin 300 binlik izleyici kitlesi recebin 2 milyonluk izleyici kitlesinden nitelik olarak daha değerli ..

sinema salonlarında değil 300 bin, sıfırı çekmiş bir çok film bir çok turnuvada ödüllerle dönüyor bu ödül verenler acaba izleyici sayısına mı bakıyor ortaya konan sanatsal değeremi bakıyor sence???

destere tamamda beren ne gişede başarısı var filimler zarar etmiş hemde ödül yok. izlenmez anlarım ama ödül toplar filim oda bişeydir. beren de ikisi de yok
)))))))))

destere tamamda beren ne gişede başarısı var filimler zarar etmiş hemde ödül yok. izlenmez anlarım ama ödül toplar filim oda bişeydir. beren de ikisi de yok
)))))))))

türkiyede sinema kültürü yok bakma sen öyle kızılca kıyamet ler koparıp şişirilen ve çoluk çocuğu sinemalara doluşturan recep vadi gibi ıvır zıvır filmlere onlar sinema izleyicisi değil onlar geçici ergensel hareketler
)

sinema kültürü olan bir ülkede 7 den 70 şe herkes sinmalara gider ayda bir de olsa 3 ayda birde olsa gider.. biz alışmışız tv ekranında don gömlek bir elimizde bardak bir elimizde sigara dizi veya film izlemeye bize sinema salonlarına gitmek büyük bir yük olarak gelir .. yaşı 30, 40 veya 50 olan insanlara sor sokağa çıkıp onların sinema ya gidiş sayısı çocuklarının elinde tutup çocuk filmlerine götürmekden ibarettir hafta sonu sinemaya yada tiyatroya yada bir konsere gidelim diyen 25 yaş üstü insan sayısı çok küçük bir miktarddır .. nufusun binde biridir ..

destere eger beren bu toplumu begenmiyorsa bu topluma filim çekmesin. herkes bunları bilerek film çekiyor. herşeyin bu kuralı var futbolu elle oynamasın
)) ayrıca sinemada sadece komedi izliyoruz tezi küllen yalan
kurtlar vadisi komedi çekti 1 milyomn izlendi drama- aksiyon 4 milyon.. türkiyenn en çok izlenen filmi 6 milonu geçen dönem draması fetih sonra babam ve oglu ıssız adam da var ..

sinemada izlenen komedidir demedim gerçi vadinin kalitesiz bir komedi olduğu fikrim her zaman mevcut zamnında cüneyt arkının bizans surlarından tek zıplayışla atladığı günlerde onu izlemek için sinema salonlarında kuyruk oluşturan halkımızda aklınca dram izliyordu ama o dramın şimdi kahpe bizans gibi komedi versiyonları var ilerde vadi içinde aynı tarz filmlerin çekilmesi çokda yadırganmaz .. dediğim türkiyede dram veya komedi başlığı altında olsun genelde izlenme rekorları kıran filmlerin daha çok 10-18 yaş gruba hitap etmesi filmin dramveya komedi olması durumu değiştirmiyor ama o 10- 18 yaş arasındaki eğilimde moda gibi birbirinden etkilenme sonucu oluşan kuru bir kalabalık zamanla şekil değiştiriyor ..
fetih 1453 filminin izlenmesi film düşkünü halkımızın kalite görünce koşturmasından kaynaklanmadı, bu sosyal medyanın fetih izleyenler ve izlemeyenler diye halkı ikiye ayırmasından kaynaklanan bir moda akımı gibidir... hatta sinemanın s sinden anlamayan çoğu arkadaşım vayy fetihi izledin çok konuşuluyor muhteşemmiş gittinmi gitmedim vay bee neler kaçırdın kimbilir nidaları arasında sadece kendini karşı tarafa eksik göstermemek için fetihi izlemeye gittiği bir toplumda fetihin izleyici sayısının kaçta kaçının gerçek film sever olduğunu çıkarmak zor iş .. bir filmi moda akımına çevirirsen bu yaz kısa don giymek moda der gibi fetih izlemek moda dersen halkın beyinlerine girersen fetihi izleyen seyirciyede sinemasever demezsin sadece modayı takip eden kuru kalabalık dersin ..

berenin toplumu beğenip beğenmemesi film çekmesine neden olmuyor beren dizide kazandığı paralarlada çok rahat sefasını sürecek bir mal varlığı edindi ama en azından dizilerin kalıcı olmamasından filmlerin ise kalıcı olmasından kaynaklanan bir düşünceyle film çekmek istemesinede saygı duyuyorum kaldıki berenin çektiği filmler izlenme rekorları kıran bir çok moda filmlerin yannda 10 kat daha değerlidir ..

berenin filmlerinin ilgi çekmemesi berenin oyunculuğundaki eksiklikten kaynaklansa dediğine bende katılırım ama işin aslının bu olmadığını sende biliyorsun bende ..

destere çok izlenen filimler hep sosyal medyanın gazıyla olur .. kesin izle çok güzel diye... başka türlü okadar kişi sinemaya gitmez. önemli olan sinemaya götürecek birşey olmalı ki insanlar tavsiye etsin.. komedi filimleri senin için demedin başka arkadaşlar için dedim. sinemada sadece komedi ziliyoruz diye yazmışlarda..

berenin parasında pulunda kimsenin gözü yok. ben sadace berenin filimleri okadar ses getirmiyor inslar berenin filimlerinde pek bişey bulamıyor diyorum.. bunun nedeni büyük ihtimal inslara o duyguyu geçiremiyor, insalarda bişey görmedikleri filimlere gitmiyor .mahsunun ve çagan ıragın filimlerinde birşeyler görüyor bir duygu görüyorlar ki filme gidiyor bereninkide görmüyorlar işte ben ne yapayım
)))))

Çok iyi olmuş
beren madem büyük bir star çok iyi bir oyuncu yan roldede olsa izlenir izlettirir başroldede ama ne başrolünde olduğu güz sancısı izlendi nede bu film

dream tubanın filmleri de rekor kırmadı farkındaysan
sinema ile tv farklı şeyler şahan gökbakar tv de iş yqapamadı ama sinemada zirvede sinema daha dar bir alan 6-7 milyon izleyicisi var tv ise bunun kat kat fazlası

Vadi hem sinemada hem tv de kral ırak rekor kırmıştı muro filistin 2 milyonu geçti beren gladio nun yarısı etmiyo haha

Varsin sinema rakami kotu olsun,
Siz asil berenin etkisiyle , kvp nun gişe hüsranina bakin..

berenin en buyuk basarisi bu asıl.. Bu basari ka tirilyon gise degerini gecer yureklerde...

Vadi hem sinemada hem tv de kral ırak rekor kırmıştı muro filistin 2 milyonu geçti beren gladio nun yarısı etmiyo haha

kedi ağzınla itiraf ettin onar dizinin devamı aynı karakterler var
berende de aynı dizi kadrosu olsa filmde rekor kırardı

Çok iyi olmuş
beren madem büyük bir star çok iyi bir oyuncu yan roldede olsa izlenir izlettirir başroldede ama ne başrolünde olduğu güz sancısı izlendi nede bu film

tuba kadar başına taş düşsün dream
))

- - - Ekleme - - -

kedi ağzınla itiraf ettin onar dizinin devamı aynı karakterler var
berende de aynı dizi kadrosu olsa filmde rekor kırardı

kedi ağızmı
))